Povezane vesti

Pazarci sa optimizmom putuju Suboticu! Gaćinović: Spartaku idemo dobro raspoloženi

Pazarci sa optimizmom putuju Suboticu! Gaćinović: Spartaku idemo dobro raspoloženi

Kurir pre 1 dan
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je danas da njegova ekipa u dobrom raspoloženju putuje u Suboticu, gde će gostovati Spartaku u šestom kolu Super lige Srbije. "Pohvalio bih ponašanje i rad mojih momaka, to je jedini pravi put da… »
Gaćinović: "Neće biti lako"

Gaćinović: "Neće biti lako"

B92 pre 1 sat
Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je da njegova ekipa u dobrom raspoloženju putuje u Suboticu, gde će gostovati Spartaku u šestom kolu Super lige Srbije. "Pohvalio bih ponašanje i rad mojih momaka, to je jedini pravi put da individualno i… »
Gaćinović pred Spartak: "Siguran sam u našu dobru partiju"

Gaćinović pred Spartak: "Siguran sam u našu dobru partiju"

Sportske.net pre 2 sata
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je danas da njegova ekipa u dobrom raspoloženju putuje u Suboticu, gde će gostovati Spartaku u šestom kolu Super lige Srbije. "Pohvalio bih ponašanje i rad mojih momaka, to je jedini pravi put da… »
Gaćinović: Spartaku idemo dobro raspoloženi

Sportski žurnal pre 7 sati
Spartak i Novi Pazar igraće u nedelju od 20 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je danas da njegova ekipa u dobrom raspoloženju putuje u Suboticu, gde će gostovati Spartaku u šestom kolu Super lige… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Pohvalio bih ponašanje i rad mojih momaka, to je jedini pravi put da individualno i timski rastemo. Ubeđen sam da ćemo sve to dobrim delom pokazati i u Subotici. Neće biti lako, ali ubeđen sam da ćemo odigrati dobro. Čak sam i siguran”, rekao je… »
Gaćinović pred duel sa bivšim klubom: "Šta pripremamo? Neka ostane tajna..."

Gaćinović pred duel sa bivšim klubom: "Šta pripremamo? Neka ostane tajna..."

Telegraf pre 8 sati
Fudbaleri Novog Pazara u okviru 6. kola Superlige Srbije gostuju ekipi Spartaka u Subotici, što će biti i svojevrsna prilika da se Vladimir Gaćinović nađe oči u oči sa svojim bivšim klubom. Nije Pazarcima krenula najbolje sezona, ali, vezali su dve… »
Brunčević: Očekujemo dobar rezultat u Subotici; Gaćinović: Da pohvalim moje momke

Brunčević: Očekujemo dobar rezultat u Subotici; Gaćinović: Da pohvalim moje momke

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Utakmica 6. kola Mozartbet Superlige između domaćina FK Spartak iz Subotice i FK Novi Pazar odigrat će se sutra u Subotici od 20 sati. Nakon dvije izuzetno važne pobjede u prvenstvu atmosfera u FK Novi Pazar na zavidnom je nivou. Vladimir Gaćinović, šef… »

Vesti dana »