Povezane vesti
Merz: Njemačka u strukturnoj krizi, ekonomski izazovi veći od očekivanih
SEEbiz 23.08.2025
BERLIN - Njemački kancelar Friedrich Merz izjavio je da su ekonomski izazovi s kojima se zemlja suočava daleko ozbiljniji od prethodno procijenjenih, naglašavajući da Njemačka više ne prolazi kroz privremeni pad, već je u dubokoj strukturnoj krizi… »
Kancelar Merc: Nemačka u strukturnoj krizi, ekonomski izazovi veći nego što se mislilo
Euronews 23.08.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da su ekonomski izazovi sa kojima se zemlja suočava daleko ozbiljniji nego što je ranije procenjeno, naglašavajući da Nemačka više ne prolazi kroz privremeni pad, već se nalazi u dubokoj strukturnoj krizi. "Kažem… »
Merc: Nemačka u strukturnoj krizi, ekonomski izazovi veći od očekivanih
RTV 23.08.2025
BERLIN - Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da su ekonomski izazovi sa kojima se zemlja suočava daleko ozbiljniji nego što je ranije procenjeno, naglašavajući da Nemačka više ne prolazi kroz privremeni pad, već se nalazi u dubokoj strukturnoj… »
Merc: Nemačka u strukturnoj krizi, ekonomski izazovi veći od očekivanih
Politika 23.08.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da su ekonomski izazovi sa kojima se zemlja suočava daleko ozbiljniji nego što je ranije procenjeno, naglašavajući da Nemačka više ne prolazi kroz privremeni pad, već se nalazi u dubokoj strukturnoj krizi. "Kažem… »
Vesti dana »
"Ako hoće da me vidi, neka dođe u Moskvu" Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke, usledile žestoke teme
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
RHMZ: Nevreme sa severa Vojvodine premešta se ka jugu, u Novom Sadu pala jaka kiša
RTV pre 54 minutajoš 97 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih
(Foto/video) Specijalno tužilaštvo Kosova: "Uhapšeno pet bivših srpskih policajaca, našli smo oružje"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 38 povezanih
Lučki kapetan o nesreći kod Šolte: Ovo nisam vidio u 30 godina karijere
SEEbiz pre 3 satajoš 29 povezanih