Povezane vesti
"Spreman sam" Zelenski poslao poruku Putinu
Alo pre 3 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman na bilo koji format sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali da, kako je ocenio, "Moskva ponovo pokušava da odugovlači sve". Zelenski je u telefonskom razgovoru sa… »
Zelenski: "Ja sam spreman, ali..."
B92 pre 3 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman na bilo koji format sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali da, kako je ocenio, "Moskva ponovo pokušava da odugovlači sve". Zelenski je u telefonskom razgovoru sa… »
Zelenski: Ja sam spreman, Moskva odugovlači
Politika pre 2 sata
Zelenski: "Spreman sam na bilo koji format sastanka s Putinom, ali Moskva odugovlači"
Telegraf pre 3 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman na bilo koji format sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali da, kako je ocenio, " Moskva ponovo pokušava da odugovlači sve". Zelenski je u telefonskom razgovoru sa… »
"Spreman sam na bilo koji format sastanka s Putinom" Zelenski: Moskva pokušava da odugovlači sve
Večernje novosti pre 2 sata
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman na bilo koji format sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali da, kako je ocenio, "Moskva ponovo pokušava da odugovlači sve". Foto AP Zelenski je u telefonskom razgovoru sa… »
Zelenski: Postoji realna šansa da se okonča rat, Ukrajina spremna za konstruktivne korake
N1 Info pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će bezbednosne garancije za Ukrajinu biti spremne "u narednim danima“, nakon intenziviranih napora da se okonča rat Rusije protiv njegove zemlje. "Trenutno timovi Ukrajine, Sjedinjenih Država… »
Zelenski: Bezbednosne garancije za Ukrajinu spremne u narednim danima
Radio 021 pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će bezbednosne garancije za Ukrajinu biti spremne "u narednim danima", nakon intenziviranih napora da se okonča rat Rusije protiv njegove zemlje. "Trenutno timovi Ukrajine, Sjedinjenih Država… »
Zelenski: Sada postoji realna šansa da se okonča rat!
Vesti online pre 5 sati
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da će bezbednosne garancije za Ukrajinu biti spremne “u narednim danima”, nakon intenziviranih napora da se okonča rat Rusije protiv njegove zemlje. “Trenutno timovi Ukrajine, Sjedinjenih Država i… »
Zelenski spreman za konstruktivne korake za mir
Politika pre 10 sati
Kijev ne vidi svrhu u razgovorima sa Moskvom sve dok se ne definišu bezbednosne garancije. Ukrajina je spremna na konstruktivne korake koji bi mogli dovesti do okončanja sukoba i približiti pravi mir, poručio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
Beta pre 42 minutajoš 1 povezana

"Nije bilo nijednog incidenta": Direktor policije o okupljanjima širom Srbije: "u 71 opštini prisustvovalo je 70.000 građana"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren
Danas pre 5 satijoš 1 povezana