Povezane vesti

Ana Nikolić sitgla u urgentni pa počela da besni i viče! Pevačica pokrivena krpicama i šalovima: Ekskluzivni Kurir paparaco…

Ana Nikolić sitgla u urgentni pa počela da besni i viče! Pevačica pokrivena krpicama i šalovima: Ekskluzivni Kurir paparaco…

Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić prijavila je svog partneta Gorana Ratkovića Raleta za nasilje nakon čega su oboje završili u policiji na saslušanju. Pevačica je nakon prijave bila na pregledu nakon čega su joj ustanovljene povrede glave i ruku, a tokom noći se pojavila u… »
"Izubijana sam, ide mi krv sa svih strana, prebio me je, molim vas zovite hitnu pomoć" Ana Nikolić unakažena od batina…

"Izubijana sam, ide mi krv sa svih strana, prebio me je, molim vas zovite hitnu pomoć" Ana Nikolić unakažena od batina…

Kurir pre 1 dan
Pevačicu Anu Nikolić uslikali smo večeras u Urgentnom centru u Beogradu, gde je došla u pratnji drugarice vidno uznemirena nakon što je u policiji dala izjave povodom prijave za nasilje Gorana Ratkovića Raleta. Naime, pevačica se sada oglasila na svom… »
"Došlo je do svađe, imam zabranu prilaska 48 sati": Oglasio se Rale Ratković nakon skandala sa Anom Nikolić

"Došlo je do svađe, imam zabranu prilaska 48 sati": Oglasio se Rale Ratković nakon skandala sa Anom Nikolić

Blic pre 1 dan
Nakon skandala sa pevačicom Anom Nikolić izrečena je hitna policijska mera Raletu Ratkoviću zbog nasilja. Ona je zadobila povrede glave i ruku, a to je ustanovljeno na lekarskom pregledu. Nakon napuštanja policijske stanice Ana nije bila raspoložena za… »
(Foto) Ana Nikolić je iz ovog stana pobegla: Pevačica je u skromnoj nekretnini živela sa Raletom kog je prijavila za nasilje

(Foto) Ana Nikolić je iz ovog stana pobegla: Pevačica je u skromnoj nekretnini živela sa Raletom kog je prijavila za nasilje

Blic pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić danas je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Ana Nikolić se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, primećeno je da pevačica ima telesne… »
Ana Nikolić objavila uznemirujući snimak: "Sva sam u modricama, izubijana, ide mi krv sa svih strana"

Ana Nikolić objavila uznemirujući snimak: "Sva sam u modricama, izubijana, ide mi krv sa svih strana"

Mondo pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić prijavila je danas svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, nakon čega su oboje završili u policiji. Kako domaći mediji prenose, Raletu je izrečena hitna policijska mera zbog nasilja nad pevačicom, a protiv… »
Ani Nikolić lice i telo u ranama, a majica krvava: Objavila šok snimak kako zapomaže nakon haosa sa Raletom: "Razvalio mi je…

Ani Nikolić lice i telo u ranama, a majica krvava: Objavila šok snimak kako zapomaže nakon haosa sa Raletom: "Razvalio mi je…

Blic pre 14 sati
Pevačica Ana Nikolić se nakon haosa sa Raletom oglasila na Instagramu i objavila šok snimak, a pre toga smo je uhvatili u Urgentnom centru. Anu smo u Urgentnom centru uhvatili sa tigrastom maramom na glavi, dok je na nogama imala kućne papuče. Naime… »
(Foto) Ana Nikolić u Urgentnom centru: Glavu umotala tigrastom maramom, a na nogama kućne papuče: Napravila haos jer nije…

(Foto) Ana Nikolić u Urgentnom centru: Glavu umotala tigrastom maramom, a na nogama kućne papuče: Napravila haos jer nije…

Blic pre 14 sati
Pevačicu Ana Nikolić uslikali smo večeras u Urgentnom centru u Beogradu, gde je došla u pratnji drugarice, nakon što je partnera Gorana Ratkovića Raleta prijavila za nasilje. Ana je umotala glavu tigrastom maramom, dok je na nogama imala kućne papuče… »
Ekskluzivan video: Ana Nikolić napušta policiju! Evo šta se dešava nakon što je prijavila Raleta za nasilje

Ekskluzivan video: Ana Nikolić napušta policiju! Evo šta se dešava nakon što je prijavila Raleta za nasilje

Kurir pre 13 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera sa kojim živit nakon svađe i optužila ga za nasilje. Ona je vidno uznemirena bila na pregledu u Zavodu za urgentnu medicinu, a tamo je primećeno da ima povrede ruku i glave. Ana je prijavila Raleta… »
Ana Nikolić objavila uznemirujuć video Pevačici celo lice u podlivima! (video)

Ana Nikolić objavila uznemirujuć video Pevačici celo lice u podlivima! (video)

Alo pre 14 sati
Jezivo! Kao bomba je odjeknula vest da je Ana Nikolić navodno pretučena od strane svog izabranika, kompozitora Gorana Ratković Raleta. Nedugo zatim pevačica je objavila uznemirujući video snimak na kome se po njenom licu vide povrede koje joj je navodno… »
"Zovi mi brata, majku, muriju" Jezivi detalji svađe: Ana u krvavoj majici doziva pomoć, Rale od nje traži pare

"Zovi mi brata, majku, muriju" Jezivi detalji svađe: Ana u krvavoj majici doziva pomoć, Rale od nje traži pare

Telegraf pre 13 sati
Danas je javnost uznemirila vest da je Ana Nikolić pretučena. Kako su domaći mediji preneli, Ana se javila policiji prijavivši svog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje u porodici, a kasnije se javila u Zavodu za urgentnu mediinu gde su joj… »
Uznemirujuće! Uplakana, krvavo lice: Ovako Ana izgleda nakon što je Rale fizički napao, snimak je stravičan

Uznemirujuće! Uplakana, krvavo lice: Ovako Ana izgleda nakon što je Rale fizički napao, snimak je stravičan

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Ana Nikolić je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta zbog nasilja, preneli su danas domaći mediji. Kako se navodi pevačica se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu… »
Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena mu zabrana prilaska 48 sati

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena mu zabrana prilaska 48 sati

Hello pre 15 sati
Ana Nikolić danas je, prenose mediji, pretrpela fizičko nasilje. Nju je, navodno, pretukao emotivni partner, Goran Ratković Rale, koga je prijavila porodici. Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, pevačica je upućena odeljenje za neurologiju… »
SVI DETALJI SUKOBA Ane i Raleta, ona se oglasila iz bolnice gde je završila zbog nasilja zbog koga ga je prijavila policiji…

SVI DETALJI SUKOBA Ane i Raleta, ona se oglasila iz bolnice gde je završila zbog nasilja zbog koga ga je prijavila policiji…

Svet & Skandal pre 15 sati
Ana Nikolić i Rale ponovo su se našli u centru medijske pažnje zbog burnog sukoba koji je eskalirao tokom privatne rasprave. U konfliktu situacija je navodno izmakla kontroli, nakon čega je pevačica potražila medicinsku pomoć, a partnera prijavila… »
Ovo je stan iz kog je pevačica pobegla nakon što je Raleta prijavila za nasilje! Nekretnina je skromna, nalazi se na Avali i…

Ovo je stan iz kog je pevačica pobegla nakon što je Raleta prijavila za nasilje! Nekretnina je skromna, nalazi se na Avali i…

Kurir pre 15 sati
Pevačica Ana Nikolić je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Pevačica se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, primećeno je da pevačica ima telesne povrede i… »
Raletu zabranjeno da prilazi Ani Nikolić: Kompozitor dobio krivičnu zbog nasilja u porodici

Raletu zabranjeno da prilazi Ani Nikolić: Kompozitor dobio krivičnu zbog nasilja u porodici

Mondo pre 15 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je u toku današnjeg dana kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje u porodici, nakon čega je par završio u policiji. Nakon što su ih domaći mediji snimili tokom i nakon davana izjave, Ana je nedavno napustila… »
Ekskluzivan kurir paparaco ane Nikolić nakon haosa! Njen izgled će vas šokirati, a ovo je krila u rukama od svih (video)

Ekskluzivan kurir paparaco ane Nikolić nakon haosa! Njen izgled će vas šokirati, a ovo je krila u rukama od svih (video)

Kurir pre 15 sati
Ana Nikolić prijavila je svog partneta Gorana Ratkovića Raleta za nasilje nakon čega su oboje završili u policiji na saslušanju. Kompozitor je izašao i kratko poručio kako je dobio zabranu prilaska 48h nakon što je imao svađu sa pevačicom. Ona nije bila… »
Ana Nikolić ima povrede ruke i glave: Napustila policijsku stanicu nakon prijave za nasilje

Ana Nikolić ima povrede ruke i glave: Napustila policijsku stanicu nakon prijave za nasilje

Mondo pre 15 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je kompozitora Gorana Ratkovića Raleta sa kojim živi nakon svađe i optužila ga za nasilje. Ona je vidno uznemirena bila na pregledu u Zavodu za urgentnu medicinu, a tamo je primećeno da ima povrede ruku i glave. Ana je… »
"Najteže lekcije su one koje su duši najpotrebnije": Evo šta piše u poslednjoj objavi Ane Nikolić - Raleta je prijavila za…

"Najteže lekcije su one koje su duši najpotrebnije": Evo šta piše u poslednjoj objavi Ane Nikolić - Raleta je prijavila za…

Blic pre 15 sati
Pevačica Ana Nikolić je prijavila svog vanbračnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje. Ana se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, primećeno je da pevačica ima telesne… »
Ana Nikolić napravila skandal u Urgentnom: Drala se na zaposlene kad su joj rekli da ne može preko reda

Ana Nikolić napravila skandal u Urgentnom: Drala se na zaposlene kad su joj rekli da ne može preko reda

Mondo pre 14 sati
Pevačicu Ana Nikolić stigla je u Urgentni centar u Beogradu, gde je došla u pratnji drugarice, nakon što je partnera Gorana Ratkovića Raleta prijavila za nasilje. Ana je umotala glavu tigrastom maramom, dok je na nogama imala kućne papuče, a ubrzo je… »
Ana Nikolić ima povrede po rukama i glavi: Isplivali šok detalji nakon što je Raletu Ratkoviću izrečena hitna policijska mera…

Ana Nikolić ima povrede po rukama i glavi: Isplivali šok detalji nakon što je Raletu Ratkoviću izrečena hitna policijska mera…

Blic pre 16 sati
Kako Blic saznaje, izrečena je hitna policijska mera Raletu Ratkoviću zbog nasilja nad pevačicom Anom Nikolić, a sad su isplivali novi šok detalji o navodnom stanju pevačice. Ana se prvo uputila u policiju, gde je prijavila svog partneta, a nakon… »
"Imam zabranu prilaska 48h ani Nikolić" Rale napustio policiju pa dao prvu izjavu: Došlo je do svađe... (video)

"Imam zabranu prilaska 48h ani Nikolić" Rale napustio policiju pa dao prvu izjavu: Došlo je do svađe... (video)

Kurir pre 16 sati
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale posvađali su se tokom dana, a sve je kulminiralo tako što ga je pevačica prijavila u policiju za nasilje. Ona je zadobila povrede glave i ruku, a to je ustanovljeno na lekarskom pregledu. Nakon napuštanja policijske… »
Rasta se baškari dok je majka njegovog deteta pretučena Reperova devojka razvukla osmeh od uha do uha! (Foto)

Rasta se baškari dok je majka njegovog deteta pretučena Reperova devojka razvukla osmeh od uha do uha! (Foto)

Alo pre 16 sati
Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, Ana je hitno upućena na stacionarno lečenje, a po izlasku iz bolnice prijavila ga je i policiji. Kao bomba je odjeknula vest da je Ana Nikolić navodno pretučena od strane svog izabranika, kompozitora Gorana… »
Rale pod merama Policija izrekla zabranu nakon što je fizički napao Anu Nikolić!

Rale pod merama Policija izrekla zabranu nakon što je fizički napao Anu Nikolić!

Alo pre 16 sati
Rale dobio zabranu prilaska. Ana Nikolić i Goran Ratković Rale tokom dana su se posvađali, a sve je kulminiralo time što je pevačica prijavila kompozitora policiji zbog nasilja. Na lekarskom pregledu ustanovljeno je da je Ana zadobila povrede glave i… »
Oglasio se Rale Ratković nakon skandala sa Anom Nikolić "Došlo je do svađe, imam zabranu prilaska 48 sati"

Oglasio se Rale Ratković nakon skandala sa Anom Nikolić "Došlo je do svađe, imam zabranu prilaska 48 sati"

Telegraf pre 16 sati
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale posvađali su se tokom dana, a sve je kulminiralo tako što ga je pevačica prijavila u policiju za nasilje. Pevačica je partnera prijavila za nasilje u porodici a on je dobio, kako je preneo Blic, hitnu policijsku meru… »
Ana Nikolić je pobegla iz ovog stana: Ovde je živela sa Raletom, kojeg je prijavila za nasilje

Ana Nikolić je pobegla iz ovog stana: Ovde je živela sa Raletom, kojeg je prijavila za nasilje

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Ana Nikolić navodno je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta zbog navodnog nasilja, piše Hajp. Kako prenosi taj portal, pevačica se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu… »
Ovo je zadnja Anina objava: Samo par sati pre odlaska u policiju ona se oglasila "Nekad najteže lekcije..."

Ovo je zadnja Anina objava: Samo par sati pre odlaska u policiju ona se oglasila "Nekad najteže lekcije..."

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Ana Nikolić je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta zbog nasilja, preneli su danas domaći mediji. Kako se navodi pevačica se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu… »
Ana Nikolić prijavila Raleta ratkovića da ju je pretukao: Pevačica završila u bolnici, ovo su svi detalji

Ana Nikolić prijavila Raleta ratkovića da ju je pretukao: Pevačica završila u bolnici, ovo su svi detalji

Blic pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić navodno je danas pretrpela fizičko nasilje. Kako prenose domaći mediji, nju je pretukao vanbračni partner, Goran Ratković Rale. Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, Ana je hitno upućena na stacionarno lečenje. Međutim, odmah… »
Prvo oglašavanje ane Nikolić nakon što je prijavila Raleta za nasilje: "Ne idem više u tu kuću ni mrtva! Ovo je kraj, policija…

Prvo oglašavanje ane Nikolić nakon što je prijavila Raleta za nasilje: "Ne idem više u tu kuću ni mrtva! Ovo je kraj, policija…

Blic pre 16 sati
Pevačica Ana Nikolić navodno je danas pretrpela fizičko nasilje. Kako prenose domaći mediji, nju je pretukao vanbračni partner, Goran Ratković Rale, a Ana se sad oglasila i dala prvu izjavu. Posle pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, Ana je hitno… »
Uhvatili smo Raleta ispred policije nakon što ga je Ana prijavila za nasilje! Evo šta kompozitor radi: Ekskluzivan Kurir…

Uhvatili smo Raleta ispred policije nakon što ga je Ana prijavila za nasilje! Evo šta kompozitor radi: Ekskluzivan Kurir…

Kurir pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera Gorana Ratkovića Raleta u policiju, tvrdeći da ju je pretukao. Kurirova ekipa našala se ispred policijske stanice gde smo zatekli Raleta kako sam sedi na jednoj klupi i ne deluje previše uznemireno. Ana… »
"Ne idem više u tu kuću ni mrtva, dosta je bilo" Prvo oglašavanje Ane Nikolić nakon što je prijavila Raleta za nasilje

"Ne idem više u tu kuću ni mrtva, dosta je bilo" Prvo oglašavanje Ane Nikolić nakon što je prijavila Raleta za nasilje

Kurir pre 17 sati
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale žestoko su se sukobili. U žaru svađe kompozitor je fizički nasrnuo na pevačicu koja je bila prinuđena da potraži lekarsku pomoć. Ana Nikolić pokazala je lekarski izveštaj u kome piše da je upućena na stacionarno lečenje… »
Prvo oglašavanje ane Nikolić nakon što je pretučena! "Prijavila sam ga, dosta je bilo"

Prvo oglašavanje ane Nikolić nakon što je pretučena! "Prijavila sam ga, dosta je bilo"

Alo pre 17 sati
Pevačica stavila tačku. Ana Nikolić oglasila se nakon što ju je kompozitor Goran Ratković Rale pretukao i otkrila da je sada definitivno stavila tačku na njihov odnos. Ana Nikolić i Goran Ratković Rale žestoko su se sukobili. U žaru svađe, kompozitor je… »
Izrečena hitna policijska mera Raletu Ratkoviću: Dobio krivičnu prijavu za nasilje u porodici

Izrečena hitna policijska mera Raletu Ratkoviću: Dobio krivičnu prijavu za nasilje u porodici

Telegraf pre 16 sati
Kako Blic saznaje izrečena je hitna policijska mera Raletu Ratkoviću zbog nasilja nad pevačicom Anom Nikolić Rale Ratković dobio je krivičnu prijavu za nasilje u porodici. Podsetimo, pevačica Ana Nikolić je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana… »
Pre mesec dana Rale napravio Ani skandal u Budvi zbog ovog muškarca: "Mislili smo da će ga udariti..."

Pre mesec dana Rale napravio Ani skandal u Budvi zbog ovog muškarca: "Mislili smo da će ga udariti..."

Telegraf pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić navodno je prijavila svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta zbog navodnog nasilja, piše Hajp. Kako prenosi taj portal, pevačica se uputila u policiju gde je prijavila svog partnera, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu… »
Ana Nikolić prijavila Raleta policiji: Kompozitor je pretukao, ona završila u bolnici a sada se oglasila

Ana Nikolić prijavila Raleta policiji: Kompozitor je pretukao, ona završila u bolnici a sada se oglasila

Telegraf pre 17 sati
Ana Nikolić prijavila Raleta da ju je pretukao! Pevačica ima povrede po glavi i rukama, upućena na dalje lečenje

Ana Nikolić prijavila Raleta da ju je pretukao! Pevačica ima povrede po glavi i rukama, upućena na dalje lečenje

Kurir pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog vanbračnog partnera Gorana Ratkovića Raleta zbog navodnog nasilja, piše Hajp. Ona se prvo uputila u policiju, gde je prijavila svog partneta, a nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, primećeno je da pevačica… »
Ana Nikolić prijavila raleta policiji! Pevačica van sebe nakon što je napustila bolnicu

Ana Nikolić prijavila raleta policiji! Pevačica van sebe nakon što je napustila bolnicu

Alo pre 17 sati
Nakon batina, obratila se policiji. Pevačica Ana Nikolić navodno je danas pretrpela fizičko nasilje. Kako navode domaći mediji, napad je izvršio njen vanbračni partner, Goran Ratković Rale. Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, Ana je hitno… »

Vesti dana »