Повезане вести

"Изубијана сам, иде ми крв са свих страна, пребио ме је, молим вас зовите хитну помоћ" Ана Николић унакажена од батина…

"Изубијана сам, иде ми крв са свих страна, пребио ме је, молим вас зовите хитну помоћ" Ана Николић унакажена од батина…

Курир 23.08.2025
Певачицу Ану Николић усликали смо вечерас у Ургентном центру у Београду, где је дошла у пратњи другарице видно узнемирена након што је у полицији дала изјаве поводом пријаве за насиље Горана Ратковића Ралета. Наиме, певачица се… »
Ана Николић ситгла у ургентни па почела да бесни и виче! Певачица покривена крпицама и шаловима: Ексклузивни Курир папарацо…

Ана Николић ситгла у ургентни па почела да бесни и виче! Певачица покривена крпицама и шаловима: Ексклузивни Курир папарацо…

Курир 23.08.2025
Ана Николић пријавила је свог партнета Горана Ратковића Ралета за насиље након чега су обоје завршили у полицији на саслушању. Певачица је након пријаве била на прегледу након чега су јој установљене повреде главе и руку, а… »
"Дошло је до свађе, имам забрану приласка 48 сати": Огласио се Рале Ратковић након скандала са Аном Николић

"Дошло је до свађе, имам забрану приласка 48 сати": Огласио се Рале Ратковић након скандала са Аном Николић

Блиц 23.08.2025
Након скандала са певачицом Аном Николић изречена је хитна полицијска мера Ралету Ратковићу због насиља. Она је задобила повреде главе и руку, а то је установљено на лекарском прегледу. Након напуштања полицијске станице Ана… »
(Фото) Ана Николић је из овог стана побегла: Певачица је у скромној некретнини живела са Ралетом ког је пријавила за насиље

(Фото) Ана Николић је из овог стана побегла: Певачица је у скромној некретнини живела са Ралетом ког је пријавила за насиље

Блиц 23.08.2025
Певачица Ана Николић данас је пријавила свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета за насиље. Ана Николић се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа у Заводу за ургентну медицину, примећено је… »
Ана Николић објавила узнемирујући снимак: "Сва сам у модрицама, изубијана, иде ми крв са свих страна"

Ана Николић објавила узнемирујући снимак: "Сва сам у модрицама, изубијана, иде ми крв са свих страна"

Мондо 23.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је данас свог партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, након чега су обоје завршили у полицији. Како домаћи медији преносе, Ралету је изречена хитна полицијска мера због насиља… »
Ани Николић лице и тело у ранама, а мајица крвава: Објавила шок снимак како запомаже након хаоса са Ралетом: "Развалио ми је…

Ани Николић лице и тело у ранама, а мајица крвава: Објавила шок снимак како запомаже након хаоса са Ралетом: "Развалио ми је…

Блиц 23.08.2025
Певачица Ана Николић се након хаоса са Ралетом огласила на Инстаграму и објавила шок снимак, а пре тога смо је ухватили у Ургентном центру. Ану смо у Ургентном центру ухватили са тиграстом марамом на глави, док је на ногама имала… »
(Фото) Ана Николић у Ургентном центру: Главу умотала тиграстом марамом, а на ногама кућне папуче: Направила хаос јер није…

(Фото) Ана Николић у Ургентном центру: Главу умотала тиграстом марамом, а на ногама кућне папуче: Направила хаос јер није…

Блиц 23.08.2025
Певачицу Ана Николић усликали смо вечерас у Ургентном центру у Београду, где је дошла у пратњи другарице, након што је партнера Горана Ратковића Ралета пријавила за насиље. Ана је умотала главу тиграстом марамом, док је на… »
Ексклузиван видео: Ана Николић напушта полицију! Ево шта се дешава након што је пријавила Ралета за насиље

Ексклузиван видео: Ана Николић напушта полицију! Ево шта се дешава након што је пријавила Ралета за насиље

Курир 23.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је свог партнера са којим живит након свађе и оптужила га за насиље. Она је видно узнемирена била на прегледу у Заводу за ургентну медицину, а тамо је примећено да има повреде руку и главе. Ана је… »
Ана Николић објавила узнемирујућ видео Певачици цело лице у подливима! (видео)

Ана Николић објавила узнемирујућ видео Певачици цело лице у подливима! (видео)

Ало 23.08.2025
Језиво! Као бомба је одјекнула вест да је Ана Николић наводно претучена од стране свог изабраника, композитора Горана Ратковић Ралета. Недуго затим певачица је објавила узнемирујући видео снимак на коме се по њеном лицу виде… »
Узнемирујуће! Уплакана, крваво лице: Овако Ана изгледа након што је Рале физички напао, снимак је стравичан

Узнемирујуће! Уплакана, крваво лице: Овако Ана изгледа након што је Рале физички напао, снимак је стравичан

Телеграф 23.08.2025
Певачица Ана Николић је пријавила свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета због насиља, пренели су данас домаћи медији. Како се наводи певачица се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа у… »
"Зови ми брата, мајку, мурију" Језиви детаљи свађе: Ана у крвавој мајици дозива помоћ, Рале од ње тражи паре

"Зови ми брата, мајку, мурију" Језиви детаљи свађе: Ана у крвавој мајици дозива помоћ, Рале од ње тражи паре

Телеграф 23.08.2025
Данас је јавност узнемирила вест да је Ана Николић претучена. Како су домаћи медији пренели, Ана се јавила полицији пријавивши свог партнера Горана Ратковића Ралета за насиље у породици, а касније се јавила у Заводу за ургентну… »
"Најтеже лекције су оне које су души најпотребније": Ево шта пише у последњој објави Ане Николић - Ралета је пријавила за…

"Најтеже лекције су оне које су души најпотребније": Ево шта пише у последњој објави Ане Николић - Ралета је пријавила за…

Блиц 23.08.2025
Певачица Ана Николић је пријавила свог ванбрачног партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље. Ана се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа у Заводу за ургентну медицину, примећено је… »
Ексклузиван курир папарацо ане Николић након хаоса! Њен изглед ће вас шокирати, а ово је крила у рукама од свих (видео)

Ексклузиван курир папарацо ане Николић након хаоса! Њен изглед ће вас шокирати, а ово је крила у рукама од свих (видео)

Курир 23.08.2025
Ана Николић пријавила је свог партнета Горана Ратковића Ралета за насиље након чега су обоје завршили у полицији на саслушању. Композитор је изашао и кратко поручио како је добио забрану приласка 48х након што је имао свађу са… »
Ралету забрањено да прилази Ани Николић: Композитор добио кривичну због насиља у породици

Ралету забрањено да прилази Ани Николић: Композитор добио кривичну због насиља у породици

Мондо 23.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је у току данашњег дана композитора Горана Ратковића Ралета за насиље у породици, након чега је пар завршио у полицији. Након што су их домаћи медији снимили током и након давана изјаве, Ана је… »
Ана Николић има повреде руке и главе: Напустила полицијску станицу након пријаве за насиље

Ана Николић има повреде руке и главе: Напустила полицијску станицу након пријаве за насиље

Мондо 23.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је композитора Горана Ратковића Ралета са којим живи након свађе и оптужила га за насиље. Она је видно узнемирена била на прегледу у Заводу за ургентну медицину, а тамо је примећено да има повреде… »
Ово је стан из ког је певачица побегла након што је Ралета пријавила за насиље! Некретнина је скромна, налази се на Авали и…

Ово је стан из ког је певачица побегла након што је Ралета пријавила за насиље! Некретнина је скромна, налази се на Авали и…

Курир 23.08.2025
Певачица Ана Николић је пријавила свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета за насиље. Певачица се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа у Заводу за ургентну медицину, примећено је да… »
Ана Николић направила скандал у Ургентном: Драла се на запослене кад су јој рекли да не може преко реда

Ана Николић направила скандал у Ургентном: Драла се на запослене кад су јој рекли да не може преко реда

Мондо 23.08.2025
Певачицу Ана Николић стигла је у Ургентни центар у Београду, где је дошла у пратњи другарице, након што је партнера Горана Ратковића Ралета пријавила за насиље. Ана је умотала главу тиграстом марамом, док је на ногама имала… »
Ана Николић има повреде по рукама и глави: Испливали шок детаљи након што је Ралету Ратковићу изречена хитна полицијска мера…

Ана Николић има повреде по рукама и глави: Испливали шок детаљи након што је Ралету Ратковићу изречена хитна полицијска мера…

Блиц 23.08.2025
Како Блиц сазнаје, изречена је хитна полицијска мера Ралету Ратковићу због насиља над певачицом Аном Николић, а сад су испливали нови шок детаљи о наводном стању певачице. Ана се прво упутила у полицију, где је пријавила свог… »
"Имам забрану приласка 48х ани Николић" Рале напустио полицију па дао прву изјаву: Дошло је до свађе... (видео)

"Имам забрану приласка 48х ани Николић" Рале напустио полицију па дао прву изјаву: Дошло је до свађе... (видео)

Курир 23.08.2025
Ана Николић и Горан Ратковић Рале посвађали су се током дана, а све је кулминирало тако што га је певачица пријавила у полицију за насиље. Она је задобила повреде главе и руку, а то је установљено на лекарском прегледу. Након… »
Рале под мерама Полиција изрекла забрану након што је физички напао Ану Николић!

Рале под мерама Полиција изрекла забрану након што је физички напао Ану Николић!

Ало 23.08.2025
Рале добио забрану приласка. Ана Николић и Горан Ратковић Рале током дана су се посвађали, а све је кулминирало тиме што је певачица пријавила композитора полицији због насиља. На лекарском прегледу установљено је да је Ана… »
Раста се башкари док је мајка његовог детета претучена Реперова девојка развукла осмех од уха до уха! (Фото)

Раста се башкари док је мајка његовог детета претучена Реперова девојка развукла осмех од уха до уха! (Фото)

Ало 23.08.2025
Након прегледа у Заводу за ургентну медицину, Ана је хитно упућена на стационарно лечење, а по изласку из болнице пријавила га је и полицији. Као бомба је одјекнула вест да је Ана Николић наводно претучена од стране свог… »
Огласио се Рале Ратковић након скандала са Аном Николић "Дошло је до свађе, имам забрану приласка 48 сати"

Огласио се Рале Ратковић након скандала са Аном Николић "Дошло је до свађе, имам забрану приласка 48 сати"

Телеграф 23.08.2025
Ана Николић и Горан Ратковић Рале посвађали су се током дана, а све је кулминирало тако што га је певачица пријавила у полицију за насиље. Певачица је партнера пријавила за насиље у породици а он је добио, како је пренео Блиц… »
Ана Николић је побегла из овог стана: Овде је живела са Ралетом, којег је пријавила за насиље

Ана Николић је побегла из овог стана: Овде је живела са Ралетом, којег је пријавила за насиље

Телеграф 23.08.2025
Певачица Ана Николић наводно је пријавила свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета због наводног насиља, пише Хајп. Како преноси тај портал, певачица се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа… »
Ово је задња Анина објава: Само пар сати пре одласка у полицију она се огласила "Некад најтеже лекције..."

Ово је задња Анина објава: Само пар сати пре одласка у полицију она се огласила "Некад најтеже лекције..."

Телеграф 23.08.2025
Певачица Ана Николић је пријавила свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета због насиља, пренели су данас домаћи медији. Како се наводи певачица се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа у… »
Ана Николић пријавила Ралета ратковића да ју је претукао: Певачица завршила у болници, ово су сви детаљи

Ана Николић пријавила Ралета ратковића да ју је претукао: Певачица завршила у болници, ово су сви детаљи

Блиц 23.08.2025
Певачица Ана Николић наводно је данас претрпела физичко насиље. Како преносе домаћи медији, њу је претукао ванбрачни партнер, Горан Ратковић Рале. Након прегледа у Заводу за ургентну медицину, Ана је хитно упућена на… »
Прво оглашавање ане Николић након што је пријавила Ралета за насиље: "Не идем више у ту кућу ни мртва! Ово је крај, полиција…

Прво оглашавање ане Николић након што је пријавила Ралета за насиље: "Не идем више у ту кућу ни мртва! Ово је крај, полиција…

Блиц 23.08.2025
Певачица Ана Николић наводно је данас претрпела физичко насиље. Како преносе домаћи медији, њу је претукао ванбрачни партнер, Горан Ратковић Рале, а Ана се сад огласила и дала прву изјаву. После прегледа у Заводу за ургентну… »
Ухватили смо Ралета испред полиције након што га је Ана пријавила за насиље! Ево шта композитор ради: Ексклузиван Курир…

Ухватили смо Ралета испред полиције након што га је Ана пријавила за насиље! Ево шта композитор ради: Ексклузиван Курир…

Курир 23.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је свог партнера Горана Ратковића Ралета у полицију, тврдећи да ју је претукао. Курирова екипа нашала се испред полицијске станице где смо затекли Ралета како сам седи на једној клупи и не делује… »
"Не идем више у ту кућу ни мртва, доста је било" Прво оглашавање Ане Николић након што је пријавила Ралета за насиље

"Не идем више у ту кућу ни мртва, доста је било" Прво оглашавање Ане Николић након што је пријавила Ралета за насиље

Курир 23.08.2025
Ана Николић и Горан Ратковић Рале жестоко су се сукобили. У жару свађе композитор је физички насрнуо на певачицу која је била принуђена да потражи лекарску помоћ. Ана Николић показала је лекарски извештај у коме пише да је… »
Прво оглашавање ане Николић након што је претучена! "Пријавила сам га, доста је било"

Прво оглашавање ане Николић након што је претучена! "Пријавила сам га, доста је било"

Ало 23.08.2025
Певачица ставила тачку. Ана Николић огласила се након што ју је композитор Горан Ратковић Рале претукао и открила да је сада дефинитивно ставила тачку на њихов однос. Ана Николић и Горан Ратковић Рале жестоко су се сукобили. У… »
Изречена хитна полицијска мера Ралету Ратковићу: Добио кривичну пријаву за насиље у породици

Изречена хитна полицијска мера Ралету Ратковићу: Добио кривичну пријаву за насиље у породици

Телеграф 23.08.2025
Како Блиц сазнаје изречена је хитна полицијска мера Ралету Ратковићу због насиља над певачицом Аном Николић Рале Ратковић добио је кривичну пријаву за насиље у породици. Подсетимо, певачица Ана Николић је пријавила свог… »
Ана Николић пријавила Ралета полицији: Композитор је претукао, она завршила у болници а сада се огласила

Ана Николић пријавила Ралета полицији: Композитор је претукао, она завршила у болници а сада се огласила

Телеграф 23.08.2025
Певачица Ана Николић наводно је пријавила свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета због наводног насиља, пише Хајп. Како преноси тај портал, певачица се упутила у полицију где је пријавила свог партнера, а након прегледа… »
Пре месец дана Рале направио Ани скандал у Будви због овог мушкарца: "Мислили смо да ће га ударити..."

Пре месец дана Рале направио Ани скандал у Будви због овог мушкарца: "Мислили смо да ће га ударити..."

Телеграф 23.08.2025
Ана Николић пријавила Ралета да ју је претукао! Певачица има повреде по глави и рукама, упућена на даље лечење

Ана Николић пријавила Ралета да ју је претукао! Певачица има повреде по глави и рукама, упућена на даље лечење

Курир 23.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је свог ванбрачног партнера Горана Ратковића Ралета због наводног насиља, пише Хајп. Она се прво упутила у полицију, где је пријавила свог партнета, а након прегледа у Заводу за ургентну медицину… »
Ана Николић пријавила ралета полицији! Певачица ван себе након што је напустила болницу

Ана Николић пријавила ралета полицији! Певачица ван себе након што је напустила болницу

Ало 23.08.2025
Након батина, обратила се полицији. Певачица Ана Николић наводно је данас претрпела физичко насиље. Како наводе домаћи медији, напад је извршио њен ванбрачни партнер, Горан Ратковић Рале. Након прегледа у Заводу за ургентну… »

Вести дана »