Povezane vesti
Litvanci odabrali konačnih 12 za Eurobasket: Jokićev novi saigrač dolazi da napadne medalju i Srbiju
Mondo 23.08.2025
Početak Eurobasketa se bliži (od 27. avgusta do 14. septembra) i timovi objavljuju konačne spiskove igrača na koje računaju. Svetislav Pešić je to već uradio, a sada je to učinila i reprezentacija Litvanije. To je grupa sa kojom se naša reprezentacija… »
Novi saigrač Nikole Jokića predvodi Litvance na Eurobasketu, sa njima nikada ne smete da igrate opušteno
Telegraf 23.08.2025
Iako mnogi ne vide Litvaniju u samoj završnici Eurobasketa, selekcija sa Baltika nikako ne sme biti otpisana, pre svega zbog činjenice da se završnica igra u "komšijskoj" Rigi, gde će imati veliku podršku navijača. Oni su danas objavili svojih "finalnih… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana