Povezane vesti
Otac Ilona Maska: Impresioniran sam Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Euronews 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska impresioniran Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Politika 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska nazvao Moskvu najveličanstvenijim gradom na svetu i pohvalio ruske izume
Sputnik 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik veoma je toplo govorio o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva „najveličanstveniji grad na svetu“. „Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran… »
Vesti dana »
Crveni tepih i intoniranje himni: Zelenski u Beogradu, Vučić ga dočekao ispred Palate; oglasio se predsednik Srbije, otkrio o čemu razgovaraju (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 27 povezanih
Četiri velika požara aktivna u Srbiji, više od 480 ljudi na terenu
In medija pre 31 minutajoš 26 povezanih
Hrvatska: Vrlo velika opasnost od toplotnog talasa u Rijeci, Splitu i Dubrovniku
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Svečani doček, pa razgovori: Počeo sastanak Vučića i Zelenskog u Beogradu
BBC News pre 16 minutajoš 20 povezanih
Borba s požarom u Deliblatskoj peščari i dalje traje, šta kažu vatrogasci o situaciji ovoga jutra? (FOTO, VIDEO)
Insajder pre 6 minutajoš 17 povezanih