Povezane vesti
Otac Ilona Maska: Impresioniran sam Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Euronews pre 12 sati
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska impresioniran Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Politika pre 12 sati
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska nazvao Moskvu najveličanstvenijim gradom na svetu i pohvalio ruske izume
Sputnik pre 1 dan
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik veoma je toplo govorio o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva „najveličanstveniji grad na svetu“. „Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran… »
Vesti dana »

Ujutru oblaci i kratkotrajna kiša, popodne sunce – na istoku vetrovito
Glas Zaječara pre 2 satajoš 22 povezane

Na Batrovcima se čeka 6 sati na izlaz: Zašto je to „vruća tačka“ za putnike i privredu?
Nedeljnik pre 2 satajoš 17 povezanih

Ukrajinski dron izazvao požar u nuklearnoj elektrani u Rusiji, nivo zračenja nije promenjen
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Vučić predstavlja nove mere za "bolji standard građana": Smanjićemo cene za skoro 3.000 proizvoda
RTS pre 3 minutajoš 54 povezane

"Hvali se što je u vezi sa Anom": Pevačica bez dlake na jeziku nakon sukoba Nikolićeve i Raleta
Mondo pre 43 minutajoš 16 povezanih