Povezane vesti
Otac Ilona Maska: Impresioniran sam Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Euronews 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska impresioniran Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Politika 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska nazvao Moskvu najveličanstvenijim gradom na svetu i pohvalio ruske izume
Sputnik 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik veoma je toplo govorio o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva „najveličanstveniji grad na svetu“. „Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 64 povezane
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću, poseban osvrt na stanje u United media
Nova pre 1 satjoš 2 povezane
Studenti FPN bojkotuju nastavu u znak podrške otpuštenoj profesorki Jeleni Kleut
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini - najmanje jedna osoba poginula, 35 ranjeno u ruskom napadu na Odesu
Euronews pre 37 minutajoš 24 povezane