Povezane vesti
Otac Ilona Maska: Impresioniran sam Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Euronews 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska impresioniran Moskvom, više nego Parizom ili Londonom
Politika 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik govorio je o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva "najveličanstveniji grad na svetu". "Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran. Impresioniran sam… »
Otac Ilona Maska nazvao Moskvu najveličanstvenijim gradom na svetu i pohvalio ruske izume
Sputnik 23.08.2025
Biznismen Erol Mask, otac američkog milijardera Ilona Maska, u intervjuu za Sputnjik veoma je toplo govorio o svojoj poseti ruskoj prestonici, ističući da je Moskva „najveličanstveniji grad na svetu“. „Moskva je veoma lepa. Jako sam impresioniran… »
Vesti dana »
Danas i do 37 stepeni, Niš među najtoplijim gradovima: Od 10. septembra stiže promena vremena
Glas juga pre 44 minutajoš 10 povezanih
Alkaraz skinuo majicu posle meča – žene pale u trans! Snimci zapalili mreže, a onda je morao sve da objasni! (video)
Kurir pre 3 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan: Ubijeno 11 izraelskih sportista na OI u Minhenu, umrla Majka Tereza
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane
Kiša projektila zasula gradove, ima mrtvih i na desetine ranjenih: Dron Hezbolaha udario na izraelske vojnike - usledio je brutalan odgovor u gluvoj noći
Blic pre 24 minutajoš 5 povezanih
Deo centra Niša danas bez vode: Radovi i u nedelju u naselju Nikola Tesla
Glas juga pre 28 minutajoš 2 povezane