Povezane vesti

Ćerka Jovane Jeremić slavi rođendan, a neočekivani potez Dragana stankovića svi komentarišu: Pokazao da mu je stalo do male Lee…

Ćerka Jovane Jeremić slavi rođendan, a neočekivani potez Dragana stankovića svi komentarišu: Pokazao da mu je stalo do male Lee…

Blic pre 45 minuta
Jovana Jeremić danas ćerki Lei, koju je dobila u braku sa Vojislavom Milošević proslavlja 7. rođendan. Ovim povodom Jovanin bivši muž Voja objavio je porodičnu fotografiju, a sada se na svom profilu na Instagramu oglasio i Jovanin bivši dečko biznismen… »
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević slave ćerkin rođendan Bivši voditeljkin muž se obratio Lei dirljivim rečima

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević slave ćerkin rođendan Bivši voditeljkin muž se obratio Lei dirljivim rečima

Alo pre 30 minuta
Čestitamo! Vojislav Milošević, bivši suprug voditeljke Jovane Jeremić objavio je fotografiju na kojoj pozira sa njihovom zajedničkom ćerkom Leom i njegovom naslednicom iz prvog braka. Dok su njih četvoro bili nasmejani i srećni, Vojislav je u opisu posta… »
Jovana i Voja zajedno slave ćerkin rođendan: On objavio porodičnu fotografiju "Počinje novo poglavlje..."

Jovana i Voja zajedno slave ćerkin rođendan: On objavio porodičnu fotografiju "Počinje novo poglavlje..."

Telegraf pre 30 minuta
Vojislav Milošević, bivši suprug voditeljke Jovane Jeremić objavio je fotografiju na kojoj pozira sa njihovom zajedničkom ćerkom Leom i njegovom naslednicom iz prvog braka. Dok su njih četvoro bili nasmejani i srećni, Vojislav je u opisu posta objavio… »
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević slave ćerkin rođendan: Bivši muž voditeljke objavio porodičnu fotografiju: "Počinje…

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević slave ćerkin rođendan: Bivši muž voditeljke objavio porodičnu fotografiju: "Počinje…

Blic pre 1 sat
Vojislav Milošević, bivši suprug voditeljke Jovane Jeremić objavio je fotografiju na kojoj pozira sa njihovom zajedničkom ćerkom Leo i njegovom naslednicom iz prvog braka. Dok su njih četvoro bili nasmejani i srećni, Vojislav je u opisu posta objavio… »
Jovana Jereić slomljena za ćerkin rođendan: Njena objava na kida dušu – Mama ti obećava…

Jovana Jereić slomljena za ćerkin rođendan: Njena objava na kida dušu – Mama ti obećava…

Svet & Skandal pre 1 sat
Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi sedmi rođendan ćerkici Lei, a kao što i sve do sada i sada je ovaj datum obeležila objavom na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Kako je napisala zvezda jutarnjeg programa televizije Pink, ona maloj Lei neće moći… »
Jovana Jeremić se slomila: Voditeljku preplavile emocije: Podelila fotografiju i dala javno obećanje (Foto)

Jovana Jeremić se slomila: Voditeljku preplavile emocije: Podelila fotografiju i dala javno obećanje (Foto)

Blic pre 10 sati
Jovana Jeremić je iz braka sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, koja danas proslavlja 7. rođendan. Iako je danas poseban dan za Jovanu, njoj je veoma teško što je ovo prvi Lein rođendan kojem neće prisustvovati njen otac koji je nedavno izgubio… »
"Ne mogu trenutno da joj obezbedim poklon koji želi" Jovana Jeremić čestitala ćerki rođendan: "Obećavam..."

"Ne mogu trenutno da joj obezbedim poklon koji želi" Jovana Jeremić čestitala ćerki rođendan: "Obećavam..."

Telegraf pre 10 sati
Voditeljka Jovana Jeremić danas je javno čestitala 7. rođendan svojoj ćerki Lei, koju je dobila u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem. Tim povodom, Jovana je na društvenim mrežama podelila emotivnu poruku, kojom je ganula mnoge. - Moja ćerka Lea… »
"Lea želi poklon koji trenutno ne mogu da joj obezbedim": Jovana Jeremić dirljivim rečima čestitala ćerki rođendan

"Lea želi poklon koji trenutno ne mogu da joj obezbedim": Jovana Jeremić dirljivim rečima čestitala ćerki rođendan

Mondo pre 11 sati
Voditeljka Jovana Jeremić danas proslavlja važan datum sedmi rođendan svoje ćerke Lee. Tim povodom, Jovana je uputila emotivnu javnu čestitku svojoj naslednici, ne skrivajući koliko joj ovaj dan znači. Lea je rođena u braku sa političarem Vojislavom… »
Jovana Jeremić rasuta u komade zbog ćerke: "Nisi plakala, samo si se šćućurila uz mene"

Jovana Jeremić rasuta u komade zbog ćerke: "Nisi plakala, samo si se šćućurila uz mene"

Alo pre 11 sati
Na svom Instagram profilu Jovana je objavila emotivnu poruku. Jovana Jeremić je danas javno čestitala 7. rođendan svojoj ćerki Lei koju je dobila u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem. Na svom Instagram profilu Jovana je objavila emotivnu poruku… »
"Lea želi poklon koji ja trenutno ne mogu da joj obezbedim": Jovana Jeremić čestitala ćerki rođendan emotivnim rečima: "Nisi…

"Lea želi poklon koji ja trenutno ne mogu da joj obezbedim": Jovana Jeremić čestitala ćerki rođendan emotivnim rečima: "Nisi…

Blic pre 12 sati
Voditeljka Jovana Jeremić danas je javno čestitala 7. rođendan svojoj ćerki Lei emotivnim rečima. Voditeljka je Leu dobila u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem, a danas je za nju poseban dan. "Moja ćerka Lea želi jedan poklon, koji ja u ovom… »

Vesti dana »