Povezane vesti
"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali nam jedno nije prijalo": Eva Ras otkrila intimne detalje veze sa književnikom
Mondo pre 7 sati
Glumica Eva Ras otkrila da je u mladosti bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim književnikom i akademikom Danilom Kišom. Proslavljena glumica ne krije da je u životu imala više emotivnih partnera, kao i nekoliko brakova, a prema svakome od njih je, kako kaže… »
Eva Ras Je bila sa ovim čuvenim Srbinom: Nakon mnogo godina otkrila detalje i šokirala: "Veza je trajala dok me jednog dana…
Blic pre 9 sati
Glumica Eva Ras imala je veoma turbulentan ljubavni život i tri braka, a sada je progovorila o ljubavi iz mladosti i sve iznenadila. Naime, Eva je nakon mnogo godina otkrila detalje odnosa sa čuvenim piscem Danilom Kišom. - Kad sam bila mlada, zabavljala… »
"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali "to" nije prijalo" Eva Ras iznela detalje intime sa čuvenim književnikom!
Kurir pre 10 sati
Glumica Eva Ras otkrila je u emisiji "Ni pet ni šest" na Kurir televiziji da je u mladosti bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim književnikom i akademikom Danilom Kišom. Ona je gostovala u emisiji kod voditeljke i urednice Jovane Grgurović, u kojoj su tema… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 30 povezanih

Ukrajinci pogodili nuklearku u Kursku, objavljen snimak! Odjeknula stravična eksplozija! Napadnuti ruski energetski objekti! (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane

Predsednik predstavio nove ekonomske mere: Smanjićemo cene i kamatne stope za kredite, građani će živeti bolje
RTV pre 59 minutajoš 105 povezanih

Šok u Grčkoj: Panatinaikos završio jedan od najvećih transfera u istoriji grčkog fudbala! To je to: Luka Mitrović više nije igrač Zvezde!
Hot sport pre 9 minutajoš 18 povezanih