Povezane vesti
"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali nam jedno nije prijalo": Eva Ras otkrila intimne detalje veze sa književnikom
Mondo pre 21 dana
Glumica Eva Ras otkrila da je u mladosti bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim književnikom i akademikom Danilom Kišom. Proslavljena glumica ne krije da je u životu imala više emotivnih partnera, kao i nekoliko brakova, a prema svakome od njih je, kako kaže… »
Eva Ras Je bila sa ovim čuvenim Srbinom: Nakon mnogo godina otkrila detalje i šokirala: "Veza je trajala dok me jednog dana…
Blic pre 21 dana
Glumica Eva Ras imala je veoma turbulentan ljubavni život i tri braka, a sada je progovorila o ljubavi iz mladosti i sve iznenadila. Naime, Eva je nakon mnogo godina otkrila detalje odnosa sa čuvenim piscem Danilom Kišom. - Kad sam bila mlada, zabavljala… »
"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali "to" nije prijalo" Eva Ras iznela detalje intime sa čuvenim književnikom!
Kurir pre 21 dana
Glumica Eva Ras otkrila je u emisiji "Ni pet ni šest" na Kurir televiziji da je u mladosti bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim književnikom i akademikom Danilom Kišom. Ona je gostovala u emisiji kod voditeljke i urednice Jovane Grgurović, u kojoj su tema… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 63 povezane

"Trovanje sopstvenih građana": PMF objavio da je policija u Novom Sadu koristila opasan gas CN
N1 Info pre 42 minutajoš 7 povezanih

Železničar samo gost na rođendanu i lakši trening za Zvezdu pred "večiti derbi"
RTS pre 42 minutajoš 26 povezanih