Povezane vesti

"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali nam jedno nije prijalo": Eva Ras otkrila intimne detalje veze sa književnikom

"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali nam jedno nije prijalo": Eva Ras otkrila intimne detalje veze sa književnikom

Mondo pre 7 sati
Glumica Eva Ras otkrila da je u mladosti bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim književnikom i akademikom Danilom Kišom. Proslavljena glumica ne krije da je u životu imala više emotivnih partnera, kao i nekoliko brakova, a prema svakome od njih je, kako kaže… »
Eva Ras Je bila sa ovim čuvenim Srbinom: Nakon mnogo godina otkrila detalje i šokirala: "Veza je trajala dok me jednog dana…

Eva Ras Je bila sa ovim čuvenim Srbinom: Nakon mnogo godina otkrila detalje i šokirala: "Veza je trajala dok me jednog dana…

Blic pre 9 sati
Glumica Eva Ras imala je veoma turbulentan ljubavni život i tri braka, a sada je progovorila o ljubavi iz mladosti i sve iznenadila. Naime, Eva je nakon mnogo godina otkrila detalje odnosa sa čuvenim piscem Danilom Kišom. - Kad sam bila mlada, zabavljala… »
"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali "to" nije prijalo" Eva Ras iznela detalje intime sa čuvenim književnikom!

"Zabavljala sam se sa Danilom Kišom, ali "to" nije prijalo" Eva Ras iznela detalje intime sa čuvenim književnikom!

Kurir pre 10 sati
Glumica Eva Ras otkrila je u emisiji "Ni pet ni šest" na Kurir televiziji da je u mladosti bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim književnikom i akademikom Danilom Kišom. Ona je gostovala u emisiji kod voditeljke i urednice Jovane Grgurović, u kojoj su tema… »

Vesti dana »