Повезане вести

"Забављала сам се са Данилом Кишом, али нам једно није пријало": Ева Рас открила интимне детаље везе са књижевником

"Забављала сам се са Данилом Кишом, али нам једно није пријало": Ева Рас открила интимне детаље везе са књижевником

Мондо 24.08.2025
Глумица Ева Рас открила да је у младости била у љубавној вези са чувеним књижевником и академиком Данилом Кишом. Прослављена глумица не крије да је у животу имала више емотивних партнера, као и неколико бракова, а према… »
Ева Рас Је била са овим чувеним Србином: Након много година открила детаље и шокирала: "Веза је трајала док ме једног дана…

Ева Рас Је била са овим чувеним Србином: Након много година открила детаље и шокирала: "Веза је трајала док ме једног дана…

Блиц 24.08.2025
Глумица Ева Рас имала је веома турбулентан љубавни живот и три брака, а сада је проговорила о љубави из младости и све изненадила. Наиме, Ева је након много година открила детаље односа са чувеним писцем Данилом Кишом. - Кад… »
"Забављала сам се са Данилом Кишом, али "то" није пријало" Ева Рас изнела детаље интиме са чувеним књижевником!

"Забављала сам се са Данилом Кишом, али "то" није пријало" Ева Рас изнела детаље интиме са чувеним књижевником!

Курир 24.08.2025
Глумица Ева Рас открила је у емисији "Ни пет ни шест" на Курир телевизији да је у младости била у љубавној вези са чувеним књижевником и академиком Данилом Кишом. Она је гостовала у емисији код водитељке и уреднице Јоване… »

Вести дана »