Повезане вести
'Некада сам мислио да људи једва чекају да добију писмо'
BBC News 24.08.2025
Нагли пад слања папирне поште углавном је узрокован дигитализацијом, а данска компанија ПостНорд је у марту објавила да ц́е крајем године прекинути услуге слања писама. Док пакује гомиле писама, малих пакета и часописа, Херман… »
НИН 24.08.2025
Док пакује гомиле писама, малих пакета и часописа, Херман Мојано се спрема да однесе јутарњу пошту. Бицикли и комбији излазе из депоа северно од Копенхагена, док Херман седа на скутер. Последњих седам година доставља пошту за… »
‘Некада сам мислио да људи једва чекају да добију писмо’
Данас 24.08.2025
Док пакује гомиле писама, малих пакета и часописа, Херман Мојано се спрема да однесе јутарњу пошту. Бицикли и комбији излазе из депоа северно од Копенхагена, док Херман седа на скутер. Последњих седам година доставља пошту за… »
Радио 021 24.08.2025
Нагли пад слања папирне поште углавном је узрокован дигитализацијом, а данска компанија ПостНорд је у марту објавила да ц́е крајем године прекинути услуге слања писама. ББЦ Црвени поштански сандучиц́и се склањају широм Данске… »
‘Некада сам мислио да људи једва чекају да добију писмо’
Јужне вести 24.08.2025
ББЦ Црвени поштански сандучиц́и се склањају широм Данске Док пакује гомиле писама, малих пакета и часописа, Херман Мојано се спрема да однесе јутарњу пошту. Бицикли и комбији излазе из депоа северно од Копенхагена, док Херман… »
Вести дана »
Временска прогноза за понедељак, 26. јануар: Сутра облачно са јаким ветром, местимично са кишом
Бета пре 24 минутајош 31 повезана
Ђоковић у четвртфиналу без борбе: Меншик се повукао са Аустралијан опена због повреде
Недељник пре 2 сатајош 23 повезане
Родитељи убијеног Алекса Претија осудили лажи Трампове администрације о свом сину
Политика пре 1 сатјош 20 повезаних
Пала заштитна мрежа са недавно реконструисане зграде прокупачке Гимназије ФОТО
Нова пре 1 сатјош 8 повезаних
Нови детаљи сачекуше за навијаче Звезде у Тузли: Сви су из Сплита и Бањалуке, тројица тешко повређена
Нова пре 54 минутајош 25 повезаних