Povezane vesti
'Nekada sam mislio da ljudi jedva čekaju da dobiju pismo'
BBC News pre 27 dana
Nagli pad slanja papirne pošte uglavnom je uzrokovan digitalizacijom, a danska kompanija PostNord je u martu objavila da će krajem godine prekinuti usluge slanja pisama. Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da… »
Radio 021 pre 27 dana
Nagli pad slanja papirne pošte uglavnom je uzrokovan digitalizacijom, a danska kompanija PostNord je u martu objavila da će krajem godine prekinuti usluge slanja pisama. BBC Crveni poštanski sandučići se sklanjaju širom Danske Dok pakuje gomile pisama… »
‘Nekada sam mislio da ljudi jedva čekaju da dobiju pismo’
Južne vesti pre 27 dana
BBC Crveni poštanski sandučići se sklanjaju širom Danske Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da odnese jutarnju poštu. Bicikli i kombiji izlaze iz depoa severno od Kopenhagena, dok Herman seda na skuter. Poslednjih… »
NIN pre 27 dana
Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da odnese jutarnju poštu. Bicikli i kombiji izlaze iz depoa severno od Kopenhagena, dok Herman seda na skuter. Poslednjih sedam godina dostavlja poštu za dansku državnu poštansku… »
‘Nekada sam mislio da ljudi jedva čekaju da dobiju pismo’
Danas pre 27 dana
Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da odnese jutarnju poštu. Bicikli i kombiji izlaze iz depoa severno od Kopenhagena, dok Herman seda na skuter. Poslednjih sedam godina dostavlja poštu za dansku državnu poštansku… »
Vesti dana »

Predsednik izneo brojeve: Koliko je ljudi prisustvovalo vojnoj paradi u Beogradu, a koliko je protestovalo
Danas pre 37 minutajoš 2 povezane

Zvanično od danas! Nova naknada za radne vize za SAD stupa na snagu: Evo za koga ne važe i koliko će koštati
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana