Povezane vesti

'Nekada sam mislio da ljudi jedva čekaju da dobiju pismo'

BBC News pre 11 sati
Nagli pad slanja papirne pošte uglavnom je uzrokovan digitalizacijom, a danska kompanija PostNord je u martu objavila da će krajem godine prekinuti usluge slanja pisama. Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da… »

Radio 021 pre 11 sati
Nagli pad slanja papirne pošte uglavnom je uzrokovan digitalizacijom, a danska kompanija PostNord je u martu objavila da će krajem godine prekinuti usluge slanja pisama. BBC Crveni poštanski sandučići se sklanjaju širom Danske Dok pakuje gomile pisama… »
‘Nekada sam mislio da ljudi jedva čekaju da dobiju pismo’

Južne vesti pre 11 sati
BBC Crveni poštanski sandučići se sklanjaju širom Danske Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da odnese jutarnju poštu. Bicikli i kombiji izlaze iz depoa severno od Kopenhagena, dok Herman seda na skuter. Poslednjih… »

NIN pre 11 sati
Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da odnese jutarnju poštu. Bicikli i kombiji izlaze iz depoa severno od Kopenhagena, dok Herman seda na skuter. Poslednjih sedam godina dostavlja poštu za dansku državnu poštansku… »

Danas pre 11 sati
Dok pakuje gomile pisama, malih paketa i časopisa, Herman Mojano se sprema da odnese jutarnju poštu. Bicikli i kombiji izlaze iz depoa severno od Kopenhagena, dok Herman seda na skuter. Poslednjih sedam godina dostavlja poštu za dansku državnu poštansku… »

Vesti dana »