Povezane vesti
Isključenje struje za sredu Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije tokom dana (foto)
Alo pre 8 sati
Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, planirana su u sredu 27. avgusta privremena isključenja električne energije u pojedinim delovima Beograda. Stanari ovih beogradskih opština u sredu neće imati električnu energiju, saopštila je Elektrodistribucija… »
Pojedini potrošači u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici i Sremskim Karlovcima sutra neće imati struje
NoviSad.com pre 10 sati
Novi Sad – Pojedini stanovnici Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Sremske Kamenice u ponedeljak, 25. avgusta biće na nekoliko sati bez električne energije. Kako je saopšteno iz Elektrodistribucije, do isključenja će doći zbog remonta distributivnih, trafo… »
Isključenja struje za ponedeljak (25. avgust)
Subotica.com pre 11 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će… »
Isključenja struje za ponedeljak, 25. avgust
Dnevnik pre 13 sati
Zbog remonta distributivnih, trafo stanica, izgradnje priključaka i održavanja nadzemne mreže u ponedeljak, 25. avgusta, bez električne energije će biti korisnici na sledećim lokacijama: NOVI SAD: Maksima Gorkog 1 – 13, 6 – 12, Radnička 17 – 19… »
Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Sremske Kamenice u ponedeljak bez struje
Radio 021 pre 16 sati
Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Sremske Kamenice u ponedeljak, 25. avgusta neće imati struje. NOVI SAD Maksima Gorkog 1-13, 6-12, Radnička 17-19, Stražilovska 21-29, Telekom u Radničkoj 19, Muzička škola, od 8 do 18 časova SREMSKI KARLOVCI… »
Isključenja struje za ponedeljak, 25. avgust
Moj Novi Sad pre 16 sati
Elektrovojvodina će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima i Sremskoj Kamenici • od 8 do 18 sati: Maksima Gorkog 1-13, 6-12, Radnička 17-19, Stražilovska 21-29, Telekom – Radnička 19, Muzička škola "Josip Slavenski" • od 8.15 do… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana