Povezane vesti

Odlazak još jedne zvezde "sopranovih": Umro čuveni glumac koji je pravio ikonične uloge

Odlazak još jedne zvezde "sopranovih": Umro čuveni glumac koji je pravio ikonične uloge

Blic pre 3 sata
Brodvejski veteran i omiljena zvezda serija The Sopranos,The Good Wife i Rescue Me, Džeri Adler, preminuo je u 96. godini. Njegovu smrt objavio je prijatelj Frenk J. Rajli, koji je na internetu napisao: "Veliki glumac, moj prijatelj Džeri Adler, umro je… »
Umro čuveni glumac iz Sopranovih u 96. godini: Tužnu vest potvrdila porodica

Umro čuveni glumac iz Sopranovih u 96. godini: Tužnu vest potvrdila porodica

Kurir pre 3 sata
Legendarni glumac iz serije " Sopranovi" Džeri Adler preminuo je u subotu u 96. godini, saopštila je njegova porodica. Adler je rođen na Bruklinu, a poslednje trenutke proveo je okružen najmilijima u Njujorku. U objavi o njegovoj smrti istaknuto je: -… »
Preminula zvezda serije "Sopranovi": Hitno se oglasila njegova porodica

Preminula zvezda serije "Sopranovi": Hitno se oglasila njegova porodica

Mondo pre 6 sati
Adler je rođen na Bruklinu, a poslednje trenutke proveo je okružen najmilijima u Njujorku. U objavi o njegovoj smrti istaknuto je: "Džeri je bio stanovnik Njujorka, pravi Njujorčanin", piše The New York Post. Svetsku slavu stekao je u kasnijim godinama… »
Umrla još jedna zvezda "Sopranovih"

Umrla još jedna zvezda "Sopranovih"

B92 pre 6 sati
Vest da je preminuo glumac Džeri Adler, zvezda serija "Sopran" i "Dobra žena", potvrdila je njegova porodica. Glumac Džeri Adler, zvezda serija "Sopran" i "Dobra žena" preminuo je u 96. godini. "Džeri Adler je preminuo 23. avgusta 2025. godine u 96… »
Preminuo Džeri Adler, zvezda serije „Sopranovi“

Preminuo Džeri Adler, zvezda serije „Sopranovi“

Danas pre 8 sati
Džeri Adler, glumac i pozorišni reditelj najpoznatiji po svojoj dugotrajnoj ulozi u seriji Sopranovi, preminuo je u 97. godini. Vest da je Džeri Adler preminuo je u subotu objavila njegova porodica, a to je potvrdio njegov prijatelj Frenk Dž. Rajli u… »
Preminuo glumac iz „Sopranovih“

Preminuo glumac iz „Sopranovih“

Nova pre 8 sati
Džeri Adler, glumac koji se pojavio u serijama "The Sopranos", "The Good Wife" i "Rescue Me", a takođe je radio i kao brodvejski reditelj i scenski menadžer, preminuo je u 96. godini, saopštila je njegova porodica. Njegov prijatelj, Frenk Dž. Rajli… »

Vesti dana »