Повезане вести
Додик: Предстоји нам одлучујућа битка за Српску
Правда 24.08.2025
Предлажем Народној скупштини садашњег министра за пољопривреду и водопривреду Саву Минића за мандатара за састав нове владе према овлашћењима које имам, објавио је на конференцији за новинаре председник Републике Српске… »
Минић: Свестан сам одговорности, имамо обавезу према Републици Српској
РТС 24.08.2025
Мандатар за састав Владе Републике Српске Саво Минић изјавио је да ће учинити све како би зацртани циљеви били остварени и да је свестан одговорности и поносан што му је Милорад Додик доделио мандат. "Поносан сам и свестан… »
Минић: Свестан сам одговорности, имамо обавезу према Републици Српској
РТВ 24.08.2025
БАЊАЛУКА - Мандатар за састав Владе Републике Српске Саво Минић изјавио је данас да ће учинити све како би зацртани циљеви били остварени и да је свестан одговорности и поносан што му је председник РС Милорад Додик доделио… »
Додик предложио Саву Минића за мандатара: Какви су задаци пред будућим премијером?
Еуроневс 24.08.2025
Милорад Додик којем је ЦИК БиХ одузео мандат председника РС одржао је данас прес конференцију заједно са Савом Минићем којег је он предложио за новог мандатара Владе РС, преноси Еуронев.ба. "Као председник Републике имам… »
Додик предложио Минића за мандатара: Нова влада да врати односе на изворни Дејтон
НИН 24.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да је Саву Минића предложио за мандатара за састав нове владе као човека са највишим академским звањем које је лојалан Српској, патриота и има воље и жеље… »
Додик открива: Ево какав ће бити састав нове владе Републике Српске (фото)
Курир 24.08.2025
Милорад Додик, којем је ЦИК БиХ одузела мандат председника, изјавио је да се персоналне промене у новој влади могу десити само у саставу министара које предлаже СНСД-а. - Наши коалициони партнери ће вероватно остати на истим… »
Вести дана »
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 1 сатјош 42 повезане
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних