Povezane vesti
Dodik: Predstoji nam odlučujuća bitka za Srpsku
Pravda pre 5 sati
Predlažem Narodnoj skupštini sadašnjeg ministra za poljoprivredu i vodoprivredu Savu Minića za mandatara za sastav nove vlade prema ovlašćenjima koje imam, objavio je na konferenciji za novinare predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. "Minić ima… »
Minić: Svestan sam odgovornosti, imamo obavezu prema Republici Srpskoj
RTS pre 7 sati
Mandatar za sastav Vlade Republike Srpske Savo Minić izjavio je da će učiniti sve kako bi zacrtani ciljevi bili ostvareni i da je svestan odgovornosti i ponosan što mu je Milorad Dodik dodelio mandat. "Ponosan sam i svestan odgovornosti, ali i zahvalan… »
Minić: Svestan sam odgovornosti, imamo obavezu prema Republici Srpskoj
RTV pre 8 sati
BANJALUKA - Mandatar za sastav Vlade Republike Srpske Savo Minić izjavio je danas da će učiniti sve kako bi zacrtani ciljevi bili ostvareni i da je svestan odgovornosti i ponosan što mu je predsednik RS Milorad Dodik dodelio mandat. "Ponosan sam i… »
Dodik predložio Savu Minića za mandatara: Kakvi su zadaci pred budućim premijerom?
Euronews pre 8 sati
Milorad Dodik kojem je CIK BiH oduzeo mandat predsednika RS održao je danas pres konferenciju zajedno sa Savom Minićem kojeg je on predložio za novog mandatara Vlade RS, prenosi Euronew.ba. "Kao predsednik Republike imam ovlašćenja da Narodnoj skupštini… »
Dodik predložio Minića za mandatara: Nova vlada da vrati odnose na izvorni Dejton
NIN pre 8 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Savu Minića predložio za mandatara za sastav nove vlade kao čoveka sa najvišim akademskim zvanjem koje je lojalan Srpskoj, patriota i ima volje i želje da kreira najbolja… »
Dodik otkriva: Evo kakav će biti sastav nove vlade Republike Srpske (foto)
Kurir pre 8 sati
Milorad Dodik, kojem je CIK BiH oduzela mandat predsednika, izjavio je da se personalne promene u novoj vladi mogu desiti samo u sastavu ministara koje predlaže SNSD-a. - Naši koalicioni partneri će verovatno ostati na istim personalnim rešenjima. Više… »
Vesti dana »

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

"Kada ne donosite sistemske mere, onda imamo ovo 'krpljenje' sa maržama": Ponovo je uredba jača od zakona
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Lavrov: Da je Tramp bio na čelu SAD 2014 - nikakav prevrat u Ukrajini ne bi bio moguć
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih

Uzbuna u Rusiji, pogođena nuklearna elektrana: Strahovit napad dronovima, odjekuju eksplozije, izbio veliki požar
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane