Povezane vesti
"Spisak ne postoji": Isplivalo 300 stranica sa saslušanja Epstajnove madam, evo šta je rekla o Trampu: "Kad sam ja bila sa…
Blic pre 8 sati
Gislejn Maksvel, saradnica seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna koja je u zatvoru, rekla je američkim zvaničnicima da nije bila svedok nikakvog neprimerenog ponašanja aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa, ili bivšeg predsednika te zemlje… »
Saradnica Džefrija Epstajna otkrila: "Plaćao mi je 250.000 dolara, a Tramp je..." FOTO
B92 pre 12 sati
Procureo transkript svedočenja osuđene saradnice seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna, Gislejn Maksvel, koji ima više od 300 stranica. Nakon što se Trampova administracija suočila sa pritiskom da otkrije informacije o osuđenom seksualnom pestupniku… »
Vesti dana »

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa promenljivim oblačnostima na jugu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 32 povezane

Dveri: Vučić treba da odgovara za bankarske i izvršiteljske derikože i trgovačke monopole
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 25 povezanih