Повезане вести
Вучић о студентима: Одбијају дијалог јер скривају лица, а грађанима се она не би допала
Данас пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић је данас на конференцији за медије на којој је представио мере које би требало да допринесу смањењу цена основних животних намирница, упитан и о позиву на дијалог који је упутио студентима у… »
Вучић о дијалогу са студентима: “Не разумем како се проблеми решавају одбијањем позива”
Сербиан Невс Медиа пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић данас се поново осврнуо на позив за дијалог који је упутио студентима у блокади, изражавајући изненађење што је позив одбијен. Он је истакао да ово није први пут да се суочава са таквим… »
„Студенти одбили дијалог јер не смеју да покажу своја лица, били су део бившег режима“
Нова пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је знао какав ће бити одговор студената у блокади на његов позив на разговор. „Разлог (за одбијање) је што би људи без лица морали да покажу своја лица, а она се грађанима… »
Вучић: Ја нисам ни Хитлер, ни непоменик, нити су ми руке крваве, ја сам марљив радник
Радио 021 пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је знао какав ће бити одговор студената у блокади на његов позив на разговор. "Разлог (за одбијање) је што би људи без лица морали да покажу своја лица, а она се грађанима не би… »
"Људи без лица би морали да покажу своја лица": Вучић о разлозима зашто су студенти у блокади одбили позив на дијалог…
Блиц пре 27 дана
Председник Александар Вучић рекао је да је још 11. децембра нудио дијалог студентима у блокади у вези са њиховим захтевима, али да је и тада знао да то нису стварни већ растегљиви захтеви. Како је рекао, тада су мислим да су… »
Вучић: Спреман сам на дијалог, али „они немају програм“
Недељник пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман на дијалог са учесницима протеста „иако је његов позив поново остао без одговора“. Оценио је да „они избегавају разговор јер немају стварни програм и плаше се да покажу… »
Вучиц́ објаснио зашто су студенти блокадери одбили позив на дијалог
Спутник пре 27 дана
"Нудио сам дијалог још у децембру кад сам још мислио да имају неке стварне захтеве, а врло брзо се показало да су захтеви само избор и долазак на власт", изјавио је председник Србије Александар Вучиц́. "Ректор Ђокиц́ је прво… »
Вести дана »

Вучић: Предложићемо закон о легализацији 4,8 милиона објеката, по цени од 100 евра
РТВ пре 32 минутајош 45 повезаних

Ово нисте видели у ТВ преносу! Гробари палили обележја Делија, Звездини навијачи их упоредили са животињом
Телеграф пре 7 минутајош 29 повезаних

Велики заокрет: - Британија данас признаје Палестину! Израел бесни, из Америке пљуште критике
Блиц пре 32 минутајош 16 повезаних