Povezane vesti

Vučić o studentima: Odbijaju dijalog jer skrivaju lica, a građanima se ona ne bi dopala

Vučić o studentima: Odbijaju dijalog jer skrivaju lica, a građanima se ona ne bi dopala

Danas pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas na konferenciji za medije na kojoj je predstavio mere koje bi trebalo da doprinesu smanjenju cena osnovnih životnih namirnica, upitan i o pozivu na dijalog koji je uputio studentima u blokadi pre dva dana, na… »
Vučić o dijalogu sa studentima: “Ne razumem kako se problemi rešavaju odbijanjem poziva”

Vučić o dijalogu sa studentima: “Ne razumem kako se problemi rešavaju odbijanjem poziva”

Serbian News Media pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se ponovo osvrnuo na poziv za dijalog koji je uputio studentima u blokadi, izražavajući iznenađenje što je poziv odbijen. On je istakao da ovo nije prvi put da se suočava sa takvim odgovorom i da ne shvata kako… »
„Studenti odbili dijalog jer ne smeju da pokažu svoja lica, bili su deo bivšeg režima“

„Studenti odbili dijalog jer ne smeju da pokažu svoja lica, bili su deo bivšeg režima“

Nova pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je znao kakav će biti odgovor studenata u blokadi na njegov poziv na razgovor. „Razlog (za odbijanje) je što bi ljudi bez lica morali da pokažu svoja lica, a ona se građanima ne bi dopala, jer ih… »
Vučić: Ja nisam ni Hitler, ni nepomenik, niti su mi ruke krvave, ja sam marljiv radnik

Vučić: Ja nisam ni Hitler, ni nepomenik, niti su mi ruke krvave, ja sam marljiv radnik

Radio 021 pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je znao kakav će biti odgovor studenata u blokadi na njegov poziv na razgovor. "Razlog (za odbijanje) je što bi ljudi bez lica morali da pokažu svoja lica, a ona se građanima ne bi dopala, jer ih dobro… »
"Ljudi bez lica bi morali da pokažu svoja lica": Vučić o razlozima zašto su studenti u blokadi odbili poziv na dijalog…

"Ljudi bez lica bi morali da pokažu svoja lica": Vučić o razlozima zašto su studenti u blokadi odbili poziv na dijalog…

Blic pre 13 sati
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je još 11. decembra nudio dijalog studentima u blokadi u vezi sa njihovim zahtevima, ali da je i tada znao da to nisu stvarni već rastegljivi zahtevi. Kako je rekao, tada su mislim da su stvarno ispunili zahteve… »
Vučić objasnio zašto su studenti blokaderi odbili poziv na dijalog

Vučić objasnio zašto su studenti blokaderi odbili poziv na dijalog

Sputnik pre 14 sati
"Nudio sam dijalog još u decembru kad sam još mislio da imaju neke stvarne zahteve, a vrlo brzo se pokazalo da su zahtevi samo izbor i dolazak na vlast", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Rektor Đokić je prvo prihvatio poziv na dijalog… »
Vučić: Spreman sam na dijalog, ali „oni nemaju program“

Vučić: Spreman sam na dijalog, ali „oni nemaju program“

Nedeljnik pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman na dijalog sa učesnicima protesta „iako je njegov poziv ponovo ostao bez odgovora“. Ocenio je da „oni izbegavaju razgovor jer nemaju stvarni program i plaše se da pokažu svoja lica javnosti“ i… »

Vesti dana »