Povezane vesti

Reditelj Stefan Đorđević iz Bora osvojio Srce Sarajeva: Nagradu posvećujem majkama studenata koji se bore za slobodu

Reditelj Stefan Đorđević iz Bora osvojio Srce Sarajeva: Nagradu posvećujem majkama studenata koji se bore za slobodu

Ist media pre 13 sati
Foto Sarajevo Film Festival – Obala Art Centar Film Vetre, pričaj sa mnom, reditelja Stefana Đorđevića iz Bora, proglašen je najboljim na 31. Sarajevo Film Festivalu. Inspirisan ličnim iskustvima reditelja, film prati Stefana koji se, prvi put nakon… »
Autor najboljeg filma u Sarajevu Stefan Đorđević: Kad mi je mama umrla, ovaj film mi je pomogao da se suočim s bolom. I kad…

Autor najboljeg filma u Sarajevu Stefan Đorđević: Kad mi je mama umrla, ovaj film mi je pomogao da se suočim s bolom. I kad…

Nova pre 12 sati
Bilo da se prikazuje u Sarajevu, Meksiku ili Tajvanu, publika s podjednakom snagom reaguje na "Vetre, pričaj sa mnom". I to je prelepo, pogotovo što smo se moja porodica i ja potpuno ogolili. Ljudi imaju potrebu da podele sa mnom svoje tragične događaje… »
Pobednik 31. Sarajevo Film Festivala - ostvarenje Stefana Đorđevića „Vetre, pričaj sa mnom“

Pobednik 31. Sarajevo Film Festivala - ostvarenje Stefana Đorđevića „Vetre, pričaj sa mnom“

Novi magazin pre 15 sati
Ukrajinski reditelj i scenarista Sergej Loznica, glumci Dragan Mićanović (Srbija) i Emanuel Parvu (Rumunija), rediteljka i scenaristkinja Ena Sendijarević (BiH, Holandija) i direktorka Berlinskog filmskog festivala Triša Tatl (SAD), koji su činili žiri… »
Reditelj najboljeg filma na SFF nagradu posvetio „majkama studenata Srbije“

Reditelj najboljeg filma na SFF nagradu posvetio „majkama studenata Srbije“

N1 Info pre 17 sati
Film "Vetre, pričaj sa mnom" reditelja Stefana Đorđevića proglašen je najboljim filmom ovogodišnjeg izdanja Sarajevo Film Festivala i pripalo mu je priznanje Srce Sarajeva, a Đorđević je nagradu posvetio "majkama studenata Srbije". Inspirisan ličnim… »
Srpski film Vetre, pričaj sa mnom proglašen najboljim na 31. Sarajevo Film Festivalu

Srpski film Vetre, pričaj sa mnom proglašen najboljim na 31. Sarajevo Film Festivalu

Beta pre 19 sati
Srpski film "Vetre, pričaj sa mnom" reditelja Stefana Đorđevića dobio je nagradu "Srce Sarajeva", odnosno proglašen je za najbolji na 31. Sarajevo Film Festivalu, navodi se u saopštenju . Inspirisan ličnim iskustvima reditelja, film prati Stefana koji… »

Vesti dana »