Povezane vesti
Serena Vilijams i lekovi za mršavljenje: 'Morala sam da probam nešto drugačije'
BBC News 24.08.2025
Hoće li priznanje teniske superzvezde pomoći ženama koje koriste ove lekove da steknu samopuzdanje i umire kritičare? Serena Vilijams, jedna od najuspešnijih sportistkinja svih vremena, priznala je da koristi lekove za mršavljenje da bi se, kako je… »
Radio 021 24.08.2025
Hoće li priznanje teniske superzvezde pomoći ženama koje koriste ove lekove da steknu samopuzdanje i umire kritičare? XNY/Star Max/Getty Images Serena Vilijams, jedna od najboljih sportistkinja svih vremena Serena Vilijams, jedna od najuspešnijih… »
Serena Vilijams i lekovi za mršavljenje: ‘Morala sam da probam nešto drugačije’
Danas 24.08.2025
Serena Vilijams, jedna od najuspešnijih sportistkinja svih vremena, priznala je da koristi lekove za mršavljenje da bi se, kako je rekla, uklonila „stigma“ oko ovakve vrste terapije. Da li će njene iskrene izjave uliti novo samopouzdanje onima koji… »
Serena Vilijams i lekovi za mršavljenje: ‘Morala sam da probam nešto drugačije’
Južne vesti 24.08.2025
XNY/Star Max/Getty Images Serena Vilijams, jedna od najboljih sportistkinja svih vremena Serena Vilijams, jedna od najuspešnijih sportistkinja svih vremena, priznala je da koristi lekove za mršavljenje da bi se, kako je rekla, uklonila „stigma“ oko… »
NIN 24.08.2025
Serena Vilijams, jedna od najuspešnijih sportistkinja svih vremena, priznala je da koristi lekove za mršavljenje da bi se, kako je rekla, uklonila "stigma" oko ovakve vrste terapije. Da li će njene iskrene izjave uliti novo samopouzdanje onima koji… »
Vesti dana »

Dačić na marginama Konferencije u Londonu sa britanskom ministarkom Mahmud: Fokus na borbi protiv kriminala i jaču policijske saradnje
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Šta kaže Ivica Dačić povodom slučaja studentkinje Poljoprivrednog fakulteta?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Argentinac u Srbiji pronašao drugi dom: Dijego je prošao pola sveta, a naselio se podno Magliča i živi u skladu sa prirodom (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Dženeral motors najavio gubitak 1,6 milijardi dolara zbog promene politike SAD prema električnim vozilima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana