Повезане вести
Серена Вилијамс и лекови за мршављење: 'Морала сам да пробам нешто другачије'
BBC News пре 27 дана
Хоће ли признање тениске суперзвезде помоћи женама које користе ове лекове да стекну самопуздање и умире критичаре? Серена Вилијамс, једна од најуспешнијих спортисткиња свих времена, признала је да користи лекове за… »
НИН пре 27 дана
Серена Вилијамс, једна од најуспешнијих спортисткиња свих времена, признала је да користи лекове за мршављење да би се, како је рекла, уклонила "стигма" око овакве врсте терапије. Да ли ће њене искрене изјаве улити ново… »
Серена Вилијамс и лекови за мршављење: ‘Морала сам да пробам нешто другачије’
Данас пре 27 дана
Серена Вилијамс, једна од најуспешнијих спортисткиња свих времена, признала је да користи лекове за мршављење да би се, како је рекла, уклонила „стигма“ око овакве врсте терапије. Да ли ће њене искрене изјаве улити ново… »
Радио 021 пре 27 дана
Хоће ли признање тениске суперзвезде помоћи женама које користе ове лекове да стекну самопуздање и умире критичаре? КСНИ/Стар Макс/Гетти Имагес Серена Вилијамс, једна од најбољих спортисткиња свих времена Серена Вилијамс, једна… »
Серена Вилијамс и лекови за мршављење: ‘Морала сам да пробам нешто другачије’
Јужне вести пре 27 дана
КСНИ/Стар Макс/Гетти Имагес Серена Вилијамс, једна од најбољих спортисткиња свих времена Серена Вилијамс, једна од најуспешнијих спортисткиња свих времена, признала је да користи лекове за мршављење да би се, како је рекла… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 1 сатјош 106 повезаних

Наредних дана +30, а онда преко ноћи улазимо у јесен: Чубрило најављује нагло захлађење од овог датума
Мондо пре 48 минутајош 25 повезаних

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 44 минутајош 25 повезаних