Povezane vesti
Var ispravio sudiju: Ovako je Radnički izjednačio protiv Partizana
Kurir pre 3 sata
Fudbaleri Radničkog i Partizana odigrali su sjajno prvo poluvreme u derbiju 6. kola Super lige Srbije. Posle prvih 45+3 minuta rezultat na Čairu je 1:1. Partizan je poveo golom Jovana Miloševića u 17. minutu, dok je izjednačenje domaćinu doneo Đorđe… »
Manojlović stopirao Partizan na Čairu (video)
Sportski žurnal pre 5 sati
Milić pred kraj propustio dve prilike da crno-bele ostavi stopostotnima. U 6. kolu Super lige na niškom „Čairu“ Radnički – Partizan 2:2 (1:1). U 17. minutu centaršut Trifunovića, Jovan Milošević utrčao je i na ivici peterca postavio nogu, skrenuo loptu u… »
Pedri kritikovao sudiju koji je delio pravdu na Zvezda-Pafos
B92 pre 13 sati
Fudbaler Barselone Pedri nije bio zadovoljan suđenjem Alehandra Ernandesa Ernandesa posle pobede njegovog tima nad Levanteom (3:2). Katalonski klub je gubio 0:2, ali je uspeo da izjednači i autogolom Levantea u nadoknadi stigne do sva tri boda. Najbolji… »
Barsa "okrenula" Levante, a Pedri udario na sudije i Real
Sportske.net pre 16 sati
Sjajan meč su sinoć u Valensiji odigrali Levante i Barselona u drugom kolu La Lige. Šampion Španije je slavio rezultatom 2:3, iako je na poluvremenu gubio 2:0. Presudio je autogol Elgezabala u 91. minutu. Barsu je u život spektakularnim pogotkom vratio… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana