Повезане вести

Цела нација је репрезентација! Црвена звезда се огласила поводом Пешићевог коначног списка! Арнаутовићу тешко пала…

Цела нација је репрезентација! Црвена звезда се огласила поводом Пешићевог коначног списка! Арнаутовићу тешко пала…

Хот спорт пре 23 дана
Пуна подршка за наш национални тим! Селектор кошаркашке репрезентације Србије, Светислав Пешић јуче је изабрано 12 играча које ће водити на ЕвроБаскет. Са списка су отпали Дејан Давидовац, Никола Топић и Балша Копривица. Иако су… »
"Жао ми је што нема Давидовца": Бивши капитен Србије имао шта да каже о Пешићевом списку

"Жао ми је што нема Давидовца": Бивши капитен Србије имао шта да каже о Пешићевом списку

Вечерње новости пре 23 дана
Селектор Србије Светислав Пешић комплетирао списак путника за Европско првенство у кошарци, а реакције стижу. ФОТО: КСС Бивши репрезентативац "орлова" Марко Јагодић Куриџа отворено је говорио селекцији. - Кари је изабрао тим… »
"Не желим, нити мислим да треба да браним избор Пешића"

"Не желим, нити мислим да треба да браним избор Пешића"

Б92 пре 23 дана
Влада Јовановић, тренер субтичког Спартака, говорио је о финалном списку кошаркашке репрезентације Србије за предстојећи Евробаскет. Селектор Светислав Пешић је изабрао да тројица последњих који "отпадају" са списка буду Дејан… »
"Кари је изабрао тим који њему одговара - жао ми је што нема Давидовца"

"Кари је изабрао тим који њему одговара - жао ми је што нема Давидовца"

Б92 пре 23 дана
Марко Јагодић Куриџа је коментарисао списак путника за Ригу. Списак играча за пут у Ригу је коначан, а међу онима који нису прошли последњи филтер су Дејан Давидовац, Никола Топић и Балша Копривица. Одлука селектора Светислава… »

Вести дана »