Povezane vesti

Cela nacija je reprezentacija! Crvena zvezda se oglasila povodom Pešićevog konačnog spiska! Spanulis izabrao: Evo u kom…

Cela nacija je reprezentacija! Crvena zvezda se oglasila povodom Pešićevog konačnog spiska! Spanulis izabrao: Evo u kom…

Hot sport pre 1 dan
Puna podrška za naš nacionalni tim! Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić juče je izabrano 12 igrača koje će voditi na EvroBasket. Sa spiska su otpali Dejan Davidovac, Nikola Topić i Balša Koprivica. Iako su mnogi dali sebi za pravo… »
"Žao mi je što nema Davidovca": Bivši kapiten Srbije imao šta da kaže o Pešićevom spisku

"Žao mi je što nema Davidovca": Bivši kapiten Srbije imao šta da kaže o Pešićevom spisku

Večernje novosti pre 15 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić kompletirao spisak putnika za Evropsko prvenstvo u košarci, a reakcije stižu. FOTO: KSS Bivši reprezentativac "orlova" Marko Jagodić Kuridža otvoreno je govorio selekciji. - Kari je izabrao tim koji njemu odgovara. Meni je… »
"Ne želim, niti mislim da treba da branim izbor Pešića"

"Ne želim, niti mislim da treba da branim izbor Pešića"

B92 pre 15 sati
Vlada Jovanović, trener subtičkog Spartaka, govorio je o finalnom spisku košarkaške reprezentacije Srbije za predstojeći Evrobasket. Selektor Svetislav Pešić je izabrao da trojica poslednjih koji "otpadaju" sa spiska budu Dejan Davidovac, Nikola Topić i… »
"Kari je izabrao tim koji njemu odgovara - žao mi je što nema Davidovca"

"Kari je izabrao tim koji njemu odgovara - žao mi je što nema Davidovca"

B92 pre 18 sati
Marko Jagodić Kuridža je komentarisao spisak putnika za Rigu. Spisak igrača za put u Rigu je konačan, a među onima koji nisu prošli poslednji filter su Dejan Davidovac, Nikola Topić i Balša Koprivica. Odluka selektora Svetislava Pešića izazvala je brojne… »

Vesti dana »