Povezane vesti
Prevrnuo se automobil kod Pašine česme, dva muškarca povređena
Stav.life pre 11 sati
Dva mlađa muškarca teško su povređena jutros kada se njihov automobil prevrnuo na putu kod Pašine Česme u blizini Leskovca. M.S. (1983) zadobio je iščašenje ramenog zgloba i povredu očnog kapka, te je prebačen u Klinički centar u Beogradu, čiji je i… »
Dva mladića teško povređena u prevrtanju automobila kod Pašine česme
Rešetka pre 11 sati
Dva mlađa muškarca teško su povređena jutros kada se njihov automobil prevrnuo na putu kod Pašine Česme u blizini Leskovca. M.S. (1983) zadobio je iščašenje ramenog zgloba i povredu očnog kapka, te je prebačen u Klinički centar u Beogradu, čiji je i… »
Teško povređena dva muškarca na putu od Pašine Česme – jedan prebačen u Beograd, drugi u Niš
Jugmedia pre 12 sati
Dva mlađa muškarca – M.S. (1983) i N.K. (1987), teško su jutros povređena na putu od Pašine Česme prema regionalnom putu Bojnik-Leskovac, kada je došlo do prevrtanja njihovog automobila marke “volkswagen pasat”, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana