Povezane vesti
Patrijarh Porfirije služio liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku
RTV 24.08.2025
BEOGRAD - Patrijarh srpski Porfirije istakao je danas, služeći svetu liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, da se ljubav ka Bogu najlakše i najednostavnije vidi u međusobnim odnosima ljudi. "Kada sretnemo bližnjeg, drugog, svog brata i… »
Patrijarh Porfirije: Praštanje i ljubav prema bližnjem svedočanstvo su vere
Serbian News Media 24.08.2025
Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC), patrijarh Porfirije, poručio je danas da je ljubav prema bližnjem i praštanje jedini način da se posvedoči da smo narod Božji. Tokom liturgije u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, patrijarh je istakao da… »
Patrijarh Porfirije: Imamo priliku da razumemo da nam bližnji nije suparnik
Nova 24.08.2025
Samo u susretu praštanja, u zagrljaju jednih sa drugima, bez obzira na razne prepreke koje postoje među nama, mi ćemo posvedočiti da smo narod Božji, rekao je danas poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije. „A, kako mi to volimo Boga… »
Patrijarh Porfirije služio liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku
Euronews 24.08.2025
Patrijarh srpski Porfirije istakao je danas, služeći svetu liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, da se ljubav ka Bogu najlakše i najednostavnije vidi u međusobnim odnosima ljudi. "Kada sretnemo bližnjeg, drugog, svog brata i sestru, mi… »
Patrijarh Porfirije služio liturgiju u Železniku Srpski narod će posvedočiti da je narod Božiji
Dnevnik 24.08.2025
BEOGRAD: Patrijarh srpski Porfirije istakao je danas, služeći svetu liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, da se ljubav ka Bogu najlakše i najednostavnije vidi u međusobnim odnosima ljudi. "Kada sretnemo bližnjeg, drugog, svog brata i… »
Patrijarh Porfirije: Samo u susretu praštanja, u zagrljaju jednih sa drugima, posvedočićemo da smo narod Božji
Danas 24.08.2025
Samo u susretu praštanja, u zagrljaju jednih sa drugima, bez obzira na razne prepreke koje postoje među nama, mi ćemo posvedočiti da smo narod Božji, rekao je danas poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije. „A, kako mi to volimo Boga… »
Vesti dana »
Evropski indeksi u padu, nafta Brent poskupela na 105 $, neizvesni pregovori sa Iranom
RTV pre 39 minutajoš 62 povezane
Sudar kamiona i automobila na putu Beograd-Zrenjanin, poginuo mladić
Insajder pre 54 minutajoš 22 povezane
U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u 10 mesta u nedelju
Vreme pre 1 satjoš 19 povezanih
Posle sunčanog jutra, podne naoblačenje sa padavinama, temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 23 povezane
Italiju pogodio zemljotres: „Treslo je nekoliko sekundi“ ljudi u strahu izašli na ulice
Dnevnik pre 39 minutajoš 20 povezanih