Povezane vesti
Patrijarh Porfirije služio liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku
RTV pre 22 sata
BEOGRAD - Patrijarh srpski Porfirije istakao je danas, služeći svetu liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, da se ljubav ka Bogu najlakše i najednostavnije vidi u međusobnim odnosima ljudi. "Kada sretnemo bližnjeg, drugog, svog brata i… »
Patrijarh Porfirije: Praštanje i ljubav prema bližnjem svedočanstvo su vere
Serbian News Media pre 23 sata
Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC), patrijarh Porfirije, poručio je danas da je ljubav prema bližnjem i praštanje jedini način da se posvedoči da smo narod Božji. Tokom liturgije u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, patrijarh je istakao da… »
Patrijarh Porfirije: Imamo priliku da razumemo da nam bližnji nije suparnik
Nova pre 23 sata
Samo u susretu praštanja, u zagrljaju jednih sa drugima, bez obzira na razne prepreke koje postoje među nama, mi ćemo posvedočiti da smo narod Božji, rekao je danas poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije. „A, kako mi to volimo Boga… »
Patrijarh Porfirije služio liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku
Euronews pre 23 sata
Patrijarh srpski Porfirije istakao je danas, služeći svetu liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, da se ljubav ka Bogu najlakše i najednostavnije vidi u međusobnim odnosima ljudi. "Kada sretnemo bližnjeg, drugog, svog brata i sestru, mi… »
Patrijarh Porfirije služio liturgiju u Železniku Srpski narod će posvedočiti da je narod Božiji
Dnevnik pre 23 sata
BEOGRAD: Patrijarh srpski Porfirije istakao je danas, služeći svetu liturgiju u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Železniku, da se ljubav ka Bogu najlakše i najednostavnije vidi u međusobnim odnosima ljudi. "Kada sretnemo bližnjeg, drugog, svog brata i… »
Patrijarh Porfirije: Samo u susretu praštanja, u zagrljaju jednih sa drugima, posvedočićemo da smo narod Božji
Danas pre 23 sata
Samo u susretu praštanja, u zagrljaju jednih sa drugima, bez obzira na razne prepreke koje postoje među nama, mi ćemo posvedočiti da smo narod Božji, rekao je danas poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije. „A, kako mi to volimo Boga… »
Vesti dana »

Stručnjaci upozoravaju na posledice novih ekonomskih mera u Srbiji: popusti za penzionere i ograničenje marži
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 57 povezanih

Ovo se najviše odnosi na one sa platom do 850 evra: Sve o povoljnim kreditima po novim merama! Uslovi, ušteda i kamate
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Fiba: Srbija i dalje prvi favorit za osvajanje zlatne medalje
Sportski žurnal pre 13 minutajoš 34 povezane