Povezane vesti
Mortus pijan i drogiran, vozač BMW-a ubio jasnu (49) Njenoj prijateljici se bore za život, slomljena joj rebra
Alo 24.08.2025
Teško povređena S. S. i dalje se nalazi u životnoj opasnosti. Jasna je bila sa četri koleginice na piću, a onda su se njih dve biciklima uputile ka kući. Vozile su jedna pored druge i tada ih je pijani vozač udario otpozadi! Nastardala je na licu mesta… »
Jasna poginula na mestu, koleginici pukla slezina - krvarila je danima: Rođaka žene koju je ubio pijani mladić u Ečkoj traži…
Kurir 24.08.2025
Jasna je bila sa četri koleginice na piću, a onda su se njih dve biciklima uputile ka kući. Vozile su jedna pored druge i tada ih je pijani vozač udario otpozadi! Nastardala je na licu mesta, a Jasninoj koleginici od udarca oduzela joj se cela leva… »
Vesti dana »
Slavio veliku pobedu sa Zvezdom, Portugalac posle Lila odmah pomenuo derbi i njega: "Lakše meni sa njim..."
Telegraf pre 2 minutajoš 15 povezanih
Vučić danas sa generalnim direktorom Direktorata EK za susedstvo i pregovore Kopmanom
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
(Radarski snimci) Tačno u ovo vreme kreće haos, spremite se! Pljuštaće i sneg i kiša, a temperatura drastično pada: Pratite kretanje padavina iz sata u sat
Blic pre 10 satijoš 6 povezanih
Na današnji dan: Srpska policija uhapsila 24 pripadnika "Otpora"
Radio 021 pre 8 minutajoš 2 povezane
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 8 minutajoš 3 povezane