Povezane vesti
"Lažu i mažu narod, radila sam za džabe": Goca Tržan više ne želi da ćuti, spomenula Pink i Grand
Mondo pre 15 sati
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Kako kažu, zadovoljni su što mladi slušaju njihovu muziku, a Goca Tržan smatra da je to zato što se ništa kvalitetnije nije dugo snimilo. "Slušaju kada… »
"Radila sam za džabe, lažu koliki su im honorari" Ivana i Goca progovorile o žiriranju "Mažu oči ljudima..."
Telegraf pre 15 sati
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Priznaju da ih raduje činjenica da se njihova muzika sluša, a Goca Tržan kaže da je to zato što se ništa kvalitetnije dugo nije snimilo. - Slušaju kada… »
"Radila sam za džabe, lažu koliki su im honorari": Goca i Ivana Peters žestoko o Zvezdama Granda i Pinkovim zvezdama: "Mažu…
Blic pre 17 sati
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Kako kažu, zadovoljni su što mladi slušaju njihovu muziku, a Goca Tržan smatra da je to zato što se ništa kvalitetnije nije dugo snimilo. - Slušaju kada… »
"Estrada voli da uveličava cifre, jedino se laže kad je u pitanju porez" Ivana i Goca o zaradama žirija u popularnim…
Kurir pre 17 sati
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Kako kažu, zadovoljni su što mladi slušaju njihovu muziku, a Goca Tržan smatra da je to zato što se ništa kvalitetnije nije dugo snimilo. - Slušaju kada… »
Vesti dana »

Bravo Nole! Đoković uz malo muke do druge runde US Opena! Spanulis izabrao: Evo u kom sastavu Grčka ide na EvroBasket!
Hot sport pre 21 minutajoš 27 povezanih

Senzacija na Ju-Es openu! Gren slem šampion izbačen sa turnira
Večernje novosti pre 52 minutajoš 34 povezane

Uživo kiša dronova se sručila na Sumi Masovni napad ruske vojske usred noći, zapaljene stambene zgrade
Alo pre 27 minutajoš 11 povezanih