Povezane vesti
"Lažu i mažu narod, radila sam za džabe": Goca Tržan više ne želi da ćuti, spomenula Pink i Grand
Mondo 24.08.2025
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Kako kažu, zadovoljni su što mladi slušaju njihovu muziku, a Goca Tržan smatra da je to zato što se ništa kvalitetnije nije dugo snimilo. "Slušaju kada… »
"Radila sam za džabe, lažu koliki su im honorari" Ivana i Goca progovorile o žiriranju "Mažu oči ljudima..."
Telegraf 24.08.2025
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Priznaju da ih raduje činjenica da se njihova muzika sluša, a Goca Tržan kaže da je to zato što se ništa kvalitetnije dugo nije snimilo. - Slušaju kada… »
"Radila sam za džabe, lažu koliki su im honorari": Goca i Ivana Peters žestoko o Zvezdama Granda i Pinkovim zvezdama: "Mažu…
Blic 24.08.2025
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Kako kažu, zadovoljni su što mladi slušaju njihovu muziku, a Goca Tržan smatra da je to zato što se ništa kvalitetnije nije dugo snimilo. - Slušaju kada… »
"Estrada voli da uveličava cifre, jedino se laže kad je u pitanju porez" Ivana i Goca o zaradama žirija u popularnim…
Kurir 24.08.2025
Članovi grupe Tap 011 nastupaju punom parom, a sada su iskreno progovorili o situaciji na estradi. Kako kažu, zadovoljni su što mladi slušaju njihovu muziku, a Goca Tržan smatra da je to zato što se ništa kvalitetnije nije dugo snimilo. - Slušaju kada… »
Vesti dana »

Zvanični početak grejne sezone u Srbiji sa izveštajima o stanju sistema i problemima u pojedinim gradovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Evropska zelena partija: Poseta Fon der Lajen Vučiću šalje pogrešan signal
Danas pre 58 minutajoš 76 povezanih

Prognoza za Vojvodinu: Narednih dana hladno, od 20. oktobra toplije, ceo mesec nestabilno
RTV pre 1 satjoš 31 povezana

Rusija, Srbija NIS i sankcije: 'Ne pregovaramo sa potencijalnim kupcima', kaže Vučić
BBC News pre 3 minutajoš 24 povezane

Uživo Napadnut Krim; Zavladao mrak; Stižu "tomohavk" rakete? FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih