Povezane vesti
"Elita 9 će biti nešto potpuno drugačije" Milica Mitrović najavila novu sezonu rijalitija, pa digla fanove na noge
Kurir pre 6 sati
Početak rijalitija " Elita 9" najavljen je za 6. septembar, a sada se tim povodom oglasila Milica Mitrović. Milica Mitrović je na svom Instagramu najavila spektakl. - Elita 9 će sigurno biti nešto sasvim drugačije. Kasting za novu sezonu najgledanijeg… »
Oglasila se Milica Mitrović pred početak Elite 9 i otkrila: "Biće nešto sasvim drugačije..."
Telegraf pre 8 sati
Početak rijalitija "Elita 9" najavljen je za 6. septembar, a sada se tim povodom oglasila Milica Mitrović. Milica Mitrović je na svom Instagramu najavila spektakl. - Elita 9 će sigurno biti nešto sasvim drugačije. Kasting za novu sezonu najgledanijeg… »
Milica najavila spektakl kakav Balkan nije video: Elita 9 samo što nije počela, Mitrovići spremaju haos
Mondo pre 8 sati
Početak rijalitija "Elita 9" zakazan je za 6. septembar, a tim povodom oglasila se Milica Mitrović. Milica, koja je ujedno i glavna producentkinja pomenutog formata, je na Instagramu poručila da gledaoce očekuje pravi spektakl. "Elita 9 će sigurno biti… »
"Biće nešto sasvim drugačije" Milica Mitrović se oglasila pred početak "Elite 9"
Alo pre 9 sati
Novine nas čekaju! Početak rijalitija "Elita 9" najavljen je za 6. septembar, a sada se tim povodom oglasila Milica Mitrović. Milica Mitrović je na svom Instagramu najavila spektakl. - Elita 9 će sigurno biti nešto sasvim drugačije. Kasting za novu… »
"Biće nešto sasvim drugačije": Milica Mitrović se oglasila pred početak "Elite 9"
Blic pre 9 sati
Početak rijalitija "Elita 9" najavljen je za 6. septembar, a sada se tim povodom oglasila Milica Mitrović. Milica Mitrović je na svom Instagramu najavila spektakl. - Elita 9 će sigurno biti nešto sasvim drugačije. Kasting za novu sezonu najgledanijeg… »
Vesti dana »

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Uživo Novak Đoković - Lerner Tijen: Amerikanac zapretio, Srbin završio na podu
Mondo pre 56 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana