Povezane vesti
Vanja došla u Srbiju posle 2 godine i nestala: Vozaču rekla 1 rečenicu i izašla u pogrešnom gradu, brat očajan
Telegraf pre 1 dan
Vanja R. (53) krenula je iz Frankfurta kod brata u Loznicu kako bi ga posetila, međutim u taj grad nije stigla. Izašla je iz autobusa u Novom Sadu i od tada joj se gubi svaki trag, potvrdio je njen rođeni brat Branko za Telegraf.rs. - Stigla je juče u… »
Srećan kraj potrage: Pronađena Vanja koja je došla iz Frankfurta u Loznicu kod brata, evo gde se sad nalazi
Telegraf pre 1 dan
Krenula iz Frankfurta za Loznicu da poseti brata. Pronađena je Vanja R. (53) koja je nestala u Novom Sadu, a srećne vesti potvrdio je njen brat Branko za Telegraf.rs. Kako je rekao, njegova sestra pronađena je i načazi se u bolnici u Loznici. - Pronađena… »
Srećan kraj potrage! Pronađena Vanja koja je krenula iz Frankfurta u Loznicu i nestala: "Nađena je u bolnici"
Blic pre 14 sati
Pronađena je Vanja R. (53) koja je nestala u Novom Sadu. Srećne vesti za "Blic" potvrdio je njen rođeni brat Branko. Kako je rekao, njegova sestra pronađena je u bolnici u Loznici. - Pronađena je živa u bolnici u Loznici. Još uvek ne znam kako je došla… »
Pronađena Vanja koja je krenula iz Frankfurta u Loznicu i nestala "Nađena je u bolnici"
Alo pre 14 sati
Pronađena Vanja R. (53) koja je nestala u Novom Sadu. Srećne vesti potvrdio je njen rođeni brat Branko. Kako je rekao, njegova sestra pronađena je u bolnici u Loznici. - Pronađena je živa u bolnici u Loznici. Još uvek ne znam kako je došla do Loznice… »
Da li ste videli ovu ženu? Vanja iz Frankfurta krenula kod brata u Loznicu i nestala: "Nismo se videli 2 godine..."
Alo pre 16 sati
Ako je vidite na području Novog Sada, Bačke Palanke ili okoline zadržite je i pozovite me - kaže zabrinuti brat. Vanja Rađenović (53) krenula je iz Frankfurta kod brata u Loznicu kako bi ga posetila, međutim u taj grad nije stigla. Izašla je iz autobusa… »
Vesti dana »

Ministarka trgovine: Mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda
Politika pre 9 minutajoš 34 povezane

NBS naložila bankama da do 15. septembra pripreme ponude povoljnijih kredita
Jugmedia pre 34 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih

Dosta čudan meč, Moglo je i bolje – Đoković otkrio ključ trijumfa: Izborio sam se s nervima
Dnevnik pre 4 satijoš 33 povezane