Повезане вести
Бресквица одбила улогу у филму! Певачица открила још детаља из приватног живота
Вести онлине пре 23 дана
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица отворено је говорила о бројним удварачима, актуелностима из каријере, али и о томе како доживљава свој однос са пратиоцима на друштвеним мрежама. О друштвеним мрежама Први посао. Популарна… »
Бресквица испричала детаље из живота које нисте знали! Одбила је да глуми у филму, мрзи кад јој људи прилазе док једе, а у…
Курир пре 23 дана
Певачицу Анђелу Игњатовић Бресквицу затекли смо на мору у Црној Гори, а том приликом је проговорила о удварачима, каријери и друштвеним мрежама. "Људи знају да ја немам удвараче, то је због моје фаце, врло сам одбојна у таквим… »
"Одбојна сам у тим ситуацијама" Бресквица проговорила о удварачима и каријери: Ево зашто је одбила да глуми
Телеграф пре 23 дана
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица једна је од најлепших и најталентованијих певачица млађе генерације. Бресквица успешно гради своју каријеру, а тренутно се налази у Црној гори где има заказане наступе. Иако певачица користи… »
"Врло са одбојна у таквим ситуацијама": Бресквица проговорила о удварачима и каријери - одбила да глуми у филму: "Не волим кад…
Блиц пре 23 дана
Певачицу Анђелу Игњатовић Бресквицу затекли смо на мору у Црној Гори, а том приликом је проговорила о удварачима, каријери и друштвеним мрежама. "Људи знају да ја немам удвараче, то је због моје фаце, врло сам одбојна у таквим… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 1 сатјош 41 повезана

Полиција открила и ухапсила четворо због крађа телевизора и алата у Барајеву, украдени предмети биће враћени власницима
Еуроневс пре 58 минутајош 43 повезане

Србин убио жену и тешко ранио ћерку: Хорор у Бечу: Полиција у стану затекла језив призор, починалац пресудио себи у аутомобилу
Блиц пре 19 минутајош 24 повезане

Протест пољопривредника испред суда у Новом Саду због хапшења колега
Нова економија пре 4 сатијош 17 повезаних