Povezane vesti
Mediji: Kijev će morati da prihvati primirje "uglavnom pod uslovima Rusije"
Sputnik 24.08.2025
Predsednik SAD Donald Tramp jasno je stavio do znanja Kijevu da radi postizanja primirja Ukrajina treba da pristane na dogovor uglavnom pod uslovima Rusije. O tome je izvestio televizijski kanal NBC News pozivajući se na izvor u Beloj kući. Prema… »
Mediji: Kijev će morati da prihvati primirje “uglavnom pod uslovima Rusije”
Vesti online 24.08.2025
Predsednik SAD Donald Tramp jasno je stavio do znanja Kijevu da radi postizanja primirja Ukrajina treba da pristane na dogovor uglavnom pod uslovima Rusije. O tome je izvestio televizijski kanal NBC News pozivajući se na izvor u Beloj kući. Prema… »
Tramp jasno stavio do znanja Kijevu Morate da prihvatite primirje pod ruskim uslovima
Alo 24.08.2025
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 1 satjoš 23 povezane