Povezane vesti
JKP “Gradska čistoća” sutra sprovodi akciju suzbijanja komaraca u Ostružnici, Adi Ciganliji i drugim delovima Beograda
Euronews 24.08.2025
JKP "Gradska čistoća" najavljuje da će sutra od 17.30 časova suzbijati komarace uređajima sa zemlje. Tretmanom će biti obuhvaćeni lokaliteti Ostružnica ka Adi Ciganliji, Ada Ciganlija, Ada Međica, Vinča uz Dunav, Ritopek, Grocka, Brestovik, Slanci… »
Gradska čistoća sutra nastavlja suzbijanje komaraca
Politika 24.08.2025
JKP „Gradska čistoća” najavljuje da će sutra od 17.30 časova suzbijati komarace uređajima sa zemlje. Tretmanom će biti obuhvaćeni lokaliteti Ostružnica ka Adi Ciganliji, Ada Ciganlija, Ada Međica, Vinča uz Dunav, Ritopek, Grocka, Brestovik, Slanci… »
Vesti dana »
Da li se razoran zemljotres u Venecueli mogao predvideti? Milovanović otkrio da li postoji opasnost za Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 58 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni, očekuje se osveženje početkom jula
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 47 povezanih
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 3 minutajoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev OFAC-u za posebnu licencu: Evo kada ističe prethodna specijalna dozvola
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih