Povezane vesti
Epski raspad Olge Danilović na US openu!
B92 pre 2 sata
Srpska teniserka Olga Danilović završila je takmičenje na US openu već u prvom kolu. Od nje je bolja bila Japanka Mojuka Učiđima, 92. na WTA listi, rezultatom 7:6 (2), 4:6, 7:6 (9). Olga, 41. igračica planete, bila je favoritkinja u duelu protiv Učiđime… »
Da ti se smuči tenis - Olga brzo i stravično bolno ispala sa US opena!
Sportske.net pre 4 sati
Verovatno najteži poraz u svojoj karijeri večeras je pretrpela srpska teniserka Olga Danilović. Ona je u prvom kolu US opna propustila po tri uzastopne meč lopte u dva navrata, zatim još i izgubila od Japanke Mojuke Učijame sa 2:1, po setovima 7:6(2)… »
Umesto preokreta – razočaranje: Olga izgubila u Americi
Sputnik pre 4 sati
Olga Danilović, srpska teniserka, eliminisana je sa turnira US Open porazom od Japanke Mojuke Učidžime. Olga je poražena posle tri sata velike borbe, iako je kao 41. teniserka na VTA listi bila favorit protiv 51 poziciju slabije rangirane rivalke… »
Debakl Danilovićeve: Olga ispala u prvom kolu US Opena – propustila sedam meč-lopti pa izgubila
Nova pre 3 sata
Olga Danilović, srpska teniserka, ispala je u prvom kolu US Opena pošto je sa 7:6, 4:6, 7:6 poražena od Mojuke Učiđime iz Japana. Kako je meč počeo, Olga je plesala po terenu. Reklo bi se rutinskih 40:15, potom dva nešto lošija poena, pa još tri… »
Olga pala nakon neviđene drame na US openu: Imala je trijumf u rukama, ali je na kraju pobedila samu sebe - preko tri sata…
Kurir pre 3 sata
Od najnovijeg Hronološki Japanka ide dalje! Gubila je srpska teniserka u drugom setu i bila nadomak poraza, ali je nakon toga oduzela dva seta Japanki i sa 6:4 rešila drugi set u svoju korist! Velika drama viđena je u prvom setu, a Olga Danilović je pala… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana