Povezane vesti

Olga prokockala sedam meč lopti: Ispala od slabije rangirane teniserke u prvom kolu US opena

Olga prokockala sedam meč lopti: Ispala od slabije rangirane teniserke u prvom kolu US opena

Dnevnik pre 1 dan
Srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je već na startu poslednjeg grend slema u sezoni US opena. Od nje je bila bolja Japanka Mojuka Učijima, 92. na VTA listi rezultatom 2:1 – 7:6 (7:2), 4:6, 6:6 (11:9). Olga, koja je 41. na svetu, važila je za… »
Danilovićeva propustila sedam meč lopti i posle tri sata igre ispala na startu Ju-Es opena

Danilovićeva propustila sedam meč lopti i posle tri sata igre ispala na startu Ju-Es opena

RTS pre 15 sati
Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je u prvom kolu Ju-Es opena posle velike borbe i tri sata igre od japanske teniserke Mojuke Učiđime 2:1, po setovima 6:7(2:7), 6:4, 6:7(9:11). Danilovićeva je u trećem setu propustila sedam meč lopti. Posle dobrog… »
Mladi vaterpolisti Srbije osvojili srebro na Evropskom prvenstvu

Mladi vaterpolisti Srbije osvojili srebro na Evropskom prvenstvu

Nova pre 15 sati
Vaterpolisti Srbije do 18 godina osvojili su srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rumunskoj Oradei, pošto su u finalu poraženi od Crne Gore sa 13:9 (3:2, 4:2, 5:2, 1:3). Najbolji učinak u reprezentaciji Srbije imao je Luiđi Canepa sa šest golova. U… »
Olgi je mnogo teško palo: Uh, je** te, ne mogu da pričam…

Olgi je mnogo teško palo: Uh, je** te, ne mogu da pričam…

Sport klub pre 15 sati
Posle reči iz naslova, prvo što je Olga Danilović izgovorila bilo je sledeće: "Mislim da mi je ovaj poraz pao najteže ikada"- OZMO U VELIKOJ JABUCI Posle sedam propuštenih meč lopti (jednom 40-0, drugi put 0-40), Olga je izgubila od Mojuke Učiđime sa 7:6… »
Čudo na US Openu: Teniserka donela svojoj zemlji pobedu na grend slemu prvi put posle 23 godine

Čudo na US Openu: Teniserka donela svojoj zemlji pobedu na grend slemu prvi put posle 23 godine

Nova pre 15 sati
Već prvog dana desilo se čudo na US Openu - Dženis Tjen je pobedila Veroniku Kudermetovu sa 6:4, 4:6, 6:4. Dženis Tjen je prošla kvalifikacije, a onda šokirala 26. teniserku sveta, Veroniku Kudermetovu. Ovo je prva pobeda jedne teniserke iz Indonezije na… »
Poraz Olge Danilović

Poraz Olge Danilović

Vesti online pre 16 sati
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Amerike u Njujorku, pošto je večeras na startu izgubila od Japanke Mujoke Učiđime u tri seta, sa 7:6 (7:2), 4:6, 7:6 (11:9). Danilović je propustila… »
Danilović propustila sedam meč lopti i ispala u prvom kolu Ju-Es opena

Danilović propustila sedam meč lopti i ispala u prvom kolu Ju-Es opena

Radio sto plus pre 15 sati
Meč između Danilović i Učidžime, 41. i 92. igračice sveta, trajao je tri sata i devet minuta. Teniserke su u prvom setu čuvale svoje servise, pa je taj deo igre otišao u dodatni, 13. gem. Učidžima je u taj-brejku osvojila prva četiri poena i zatim lako… »
Neverovatan poraz Olge Danilović: Čak sedam meč lopti joj nije bilo dovoljno, odmah ispala sa US Opena

Neverovatan poraz Olge Danilović: Čak sedam meč lopti joj nije bilo dovoljno, odmah ispala sa US Opena

Mondo pre 16 sati
Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je u 1. kolu US Opena, neverovatnim porazom u meču protiv japanske teniserke Mojuke Učidžime, 92. na svetu - 6:7, 6:4, 6:7. Posle više od tri sata igre, Srpkinja će dugo žaliti za propuštenom… »
Otpao jedan srpski predstavnik: Olga Danilović ispala u prvom kolu US Opena

Otpao jedan srpski predstavnik: Olga Danilović ispala u prvom kolu US Opena

Euronews pre 16 sati
Gore nije moglo. Olga Danilović je kompletno protraćila svoje učešće na US Openu, pošto je u prvom kolu izgubila od Mojuke Učime rezultatom 7:6(2), 4:6, 7:6(9). Glavni uzrok poraza bio je kolaps igre u odlučujućem setu, gde je srpska teniserka u gomilu… »
Kakav krah Olge: Propustila sedam meč lopti i ispala sa US opena!

Kakav krah Olge: Propustila sedam meč lopti i ispala sa US opena!

Sport klub pre 16 sati
Od sjaja do očaja i nazad. Olga Danilović je propustila sedam meč lopti, dva puta po tri vezane i jednu u taj brejku trećeg seta i na kraju izgubila posle velike drame u prvom kolu US opene od fanatično borbene Japanke Učidžime 7:6 (7:2), 6:4, 7:6 (11:9)… »
Sabalenka posle dva seta do drugog kola US Opena

Sabalenka posle dva seta do drugog kola US Opena

B92 pre 16 sati
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka uspela je da prođe u drugo kolo US Opena. Beloruskinja je u dva seta savladala Švajcarkinju Masarovu sa 7:5, 6:1. Dosta problema za Sabalenku je bilo u prvom setu, kada je prvo Mesarova napravila brejk, da bi Arina… »
Kakav meč na Ju-Es openu: Olga Danilović posle neverovatne drame eliminisana u prvom kolu

Kakav meč na Ju-Es openu: Olga Danilović posle neverovatne drame eliminisana u prvom kolu

Večernje novosti pre 16 sati
NEVEROVATAN i veoma dramatičan meč su odigrali Olga Danilović i Mojuke Učiđima na startu Ju-Es opena. Na kraju se radovala Japanka koja je trijumfovala sa 7:6(2), 4:6, 7:6(9). FOTO: Profimedia Prepričavaće se dugo koliko je sve prilika propustila 41. na… »
Senzacija na US Openu: Donela svojoj zemlji prvu pobedu na Grend slemu u 21. veku!

Senzacija na US Openu: Donela svojoj zemlji prvu pobedu na Grend slemu u 21. veku!

Telegraf pre 16 sati
Dženis Tjen prava je senzacija na US Openu! Ova mlada teniserka je prošla kvalifikacije, a onda šokirala 24. nositeljku Veroniku Kudermetovu sa 6:4, 4:6, 6:4 za prvu pobedu jedne predstavnice Indonezije na Grend slemu u ovom veku. Dublašica Sutjiadi… »
Šelton i Davidovič Fokina lako do drugog kola Ju-Es opena

Šelton i Davidovič Fokina lako do drugog kola Ju-Es opena

Sportski žurnal pre 17 sati
Menšik preko Jarija do naredne runde. Šesti teniser sveta Ben Šelton plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je u Njujorku savladao peruanskog igrača Ignasija Busea sa 6:3, 6:2, 6:4. Američki igrač je 136. tenisera sveta savladao za dva… »
Šelton se prošetao na startu US opena

Šelton se prošetao na startu US opena

B92 pre 18 sati
Najveći američki kandidat na ovogodišnjem US openu, Ben Šelton, vrlo uspešno je otvorio nastup u Njujorku. On je u prvom kolu ubedljivo nadigrao Peruanca Ignasija Busea, sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:4). Šelton je prvi set rešio sa jednim brejkom, a u drugom je… »

Vesti dana »