Povezane vesti
Olga prokockala sedam meč lopti: Ispala od slabije rangirane teniserke u prvom kolu US opena
Dnevnik pre 1 dan
Srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je već na startu poslednjeg grend slema u sezoni US opena. Od nje je bila bolja Japanka Mojuka Učijima, 92. na VTA listi rezultatom 2:1 – 7:6 (7:2), 4:6, 6:6 (11:9). Olga, koja je 41. na svetu, važila je za… »
Danilovićeva propustila sedam meč lopti i posle tri sata igre ispala na startu Ju-Es opena
RTS pre 15 sati
Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je u prvom kolu Ju-Es opena posle velike borbe i tri sata igre od japanske teniserke Mojuke Učiđime 2:1, po setovima 6:7(2:7), 6:4, 6:7(9:11). Danilovićeva je u trećem setu propustila sedam meč lopti. Posle dobrog… »
Mladi vaterpolisti Srbije osvojili srebro na Evropskom prvenstvu
Nova pre 15 sati
Vaterpolisti Srbije do 18 godina osvojili su srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rumunskoj Oradei, pošto su u finalu poraženi od Crne Gore sa 13:9 (3:2, 4:2, 5:2, 1:3). Najbolji učinak u reprezentaciji Srbije imao je Luiđi Canepa sa šest golova. U… »
Olgi je mnogo teško palo: Uh, je** te, ne mogu da pričam…
Sport klub pre 15 sati
Posle reči iz naslova, prvo što je Olga Danilović izgovorila bilo je sledeće: "Mislim da mi je ovaj poraz pao najteže ikada"- OZMO U VELIKOJ JABUCI Posle sedam propuštenih meč lopti (jednom 40-0, drugi put 0-40), Olga je izgubila od Mojuke Učiđime sa 7:6… »
Čudo na US Openu: Teniserka donela svojoj zemlji pobedu na grend slemu prvi put posle 23 godine
Nova pre 15 sati
Već prvog dana desilo se čudo na US Openu - Dženis Tjen je pobedila Veroniku Kudermetovu sa 6:4, 4:6, 6:4. Dženis Tjen je prošla kvalifikacije, a onda šokirala 26. teniserku sveta, Veroniku Kudermetovu. Ovo je prva pobeda jedne teniserke iz Indonezije na… »
Poraz Olge Danilović
Vesti online pre 16 sati
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Amerike u Njujorku, pošto je večeras na startu izgubila od Japanke Mujoke Učiđime u tri seta, sa 7:6 (7:2), 4:6, 7:6 (11:9). Danilović je propustila… »
Danilović propustila sedam meč lopti i ispala u prvom kolu Ju-Es opena
Radio sto plus pre 15 sati
Meč između Danilović i Učidžime, 41. i 92. igračice sveta, trajao je tri sata i devet minuta. Teniserke su u prvom setu čuvale svoje servise, pa je taj deo igre otišao u dodatni, 13. gem. Učidžima je u taj-brejku osvojila prva četiri poena i zatim lako… »
Neverovatan poraz Olge Danilović: Čak sedam meč lopti joj nije bilo dovoljno, odmah ispala sa US Opena
Mondo pre 16 sati
Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je u 1. kolu US Opena, neverovatnim porazom u meču protiv japanske teniserke Mojuke Učidžime, 92. na svetu - 6:7, 6:4, 6:7. Posle više od tri sata igre, Srpkinja će dugo žaliti za propuštenom… »
Otpao jedan srpski predstavnik: Olga Danilović ispala u prvom kolu US Opena
Euronews pre 16 sati
Gore nije moglo. Olga Danilović je kompletno protraćila svoje učešće na US Openu, pošto je u prvom kolu izgubila od Mojuke Učime rezultatom 7:6(2), 4:6, 7:6(9). Glavni uzrok poraza bio je kolaps igre u odlučujućem setu, gde je srpska teniserka u gomilu… »
Kakav krah Olge: Propustila sedam meč lopti i ispala sa US opena!
Sport klub pre 16 sati
Od sjaja do očaja i nazad. Olga Danilović je propustila sedam meč lopti, dva puta po tri vezane i jednu u taj brejku trećeg seta i na kraju izgubila posle velike drame u prvom kolu US opene od fanatično borbene Japanke Učidžime 7:6 (7:2), 6:4, 7:6 (11:9)… »
Sabalenka posle dva seta do drugog kola US Opena
B92 pre 16 sati
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka uspela je da prođe u drugo kolo US Opena. Beloruskinja je u dva seta savladala Švajcarkinju Masarovu sa 7:5, 6:1. Dosta problema za Sabalenku je bilo u prvom setu, kada je prvo Mesarova napravila brejk, da bi Arina… »
Kakav meč na Ju-Es openu: Olga Danilović posle neverovatne drame eliminisana u prvom kolu
Večernje novosti pre 16 sati
NEVEROVATAN i veoma dramatičan meč su odigrali Olga Danilović i Mojuke Učiđima na startu Ju-Es opena. Na kraju se radovala Japanka koja je trijumfovala sa 7:6(2), 4:6, 7:6(9). FOTO: Profimedia Prepričavaće se dugo koliko je sve prilika propustila 41. na… »
Senzacija na US Openu: Donela svojoj zemlji prvu pobedu na Grend slemu u 21. veku!
Telegraf pre 16 sati
Dženis Tjen prava je senzacija na US Openu! Ova mlada teniserka je prošla kvalifikacije, a onda šokirala 24. nositeljku Veroniku Kudermetovu sa 6:4, 4:6, 6:4 za prvu pobedu jedne predstavnice Indonezije na Grend slemu u ovom veku. Dublašica Sutjiadi… »
Šelton i Davidovič Fokina lako do drugog kola Ju-Es opena
Sportski žurnal pre 17 sati
Menšik preko Jarija do naredne runde. Šesti teniser sveta Ben Šelton plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je u Njujorku savladao peruanskog igrača Ignasija Busea sa 6:3, 6:2, 6:4. Američki igrač je 136. tenisera sveta savladao za dva… »
Šelton se prošetao na startu US opena
B92 pre 18 sati
Najveći američki kandidat na ovogodišnjem US openu, Ben Šelton, vrlo uspešno je otvorio nastup u Njujorku. On je u prvom kolu ubedljivo nadigrao Peruanca Ignasija Busea, sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:4). Šelton je prvi set rešio sa jednim brejkom, a u drugom je… »
Vesti dana »

Stručnjaci upozoravaju na posledice novih ekonomskih mera u Srbiji: popusti za penzionere i ograničenje marži
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 57 povezanih

NBS naložila bankama da do 15. septembra pripreme ponude povoljnijih kredita
Pressek pre 2 satajoš 30 povezanih

Ekonomski pokazatelji Srbije u 2025: rast izvoza, plata i tržišta nekretnina, demografski trendovi
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 25 povezanih

U izraelskom napadu u Gazi ubijeno četvoro novinara, šef IDF-a: Sudbina sporazuma u rukama Netanjahua
Danas pre 55 minutajoš 22 povezane

I FIBA potvrdila: Srbija i dalje prvi favorit za osvajanje zlatne medalje na EP
Dnevnik pre 27 minutajoš 34 povezane