Povezane vesti
Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas 24.08.2025
Sali je proganjao njen bivši dečko. Čak i pošto su okončali vezu, on bi se pojavljivao na njenom poslu – i pred kućama njenih prijatelja. Na kraju je morala da se preseli. I kad se konačno vratila sastancima sa momcima, bila je oprezna. Odlučila je da se… »
Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas 24.08.2025
Sali je proganjao njen bivši dečko. Čak i pošto su okončali vezu, on bi se pojavljivao na njenom poslu – i pred kućama njenih prijatelja. Na kraju je morala da se preseli. I kad se konačno vratila sastancima sa momcima, bila je oprezna. Odlučila je da se… »
Vesti dana »
Univerzitetski profesori danas u 11.30 pružaju podršku Hrki: „Kako raditi kada majka stradalog mladića štrajkuje glađu“
Nedeljnik pre 11 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla, tokom dana pretežno sunčano
Serbian News Media pre 6 minutajoš 15 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Kojčić o sankcijama NIS-u: Rusi spremni na saradnju, nadam se da će odgovor američkog OFAK biti pozitivan
Danas pre 21 minutajoš 11 povezanih