Povezane vesti
"Život bih dao za tebe" Oglasio se Mensur nakon što je Interpol izručio njegovog brata, Ajdarpašić otkrio privatne stvari
Alo pre 13 sati
Mensur Ajdarpašić je objavio fotografiju sa bratom Ardijanom Ajdarpašićem. Mensur Ajdarpašić je objavio fotografiju sa bratom Ardijanom Ajdarpašićem koji je za vikend izručen Crnoj Gori iz zatvora u Urugvaju. Iako je reč o fotografiji koja je nastala… »
Oglasio se Mensur nakon što je Interpol isporučio njegovog brata: "Život bih dao zbog tebe..."
Telegraf pre 13 sati
Mensur Ajdarpašić je objavio fotografiju sa bratom Ardijanom Ajdarpašićem koji je za vikend izručen Crnoj Gori iz zatvora u Urugvaju. Iako je reč o fotografiji koja je nastala ranije bivši rijaliti takmičar ispod slike sa bratom naveo je da su uživali u… »
Brat mu je robijao zbog pokušaja ubistva! Mensur Ajdarpašić pokazao sliku sa Ardijanom koji je izručen Crnoj Gori: Život bih…
Kurir pre 15 sati
Za vikend je iz zatvora u Urugvaju Crnoj Gori izručen Ardijan Ajdarpašić (27) iz Bara, brat rijaliti takmičara Mensura Ajdarpašića. Mensur je sad podelio fotografiju sa bratom, te pokazao kako su proveli vreme. - Moj brat! Veličino ljudska, volim te ja… »
Brat mu je robijao zbog pokušaja ubistva: Mensur Ajdarpašić pokazao sliku sa Ardijanom koji je izručen Crnoj Gori: "Život bih…
Blic pre 17 sati
Za vikend je iz zatvora u Urugvaju Crnoj Gori izručen Ardijan Ajdarpašić (27) iz Bara, brat rijaliti takmičara Mensura Ajdarpašića. Mensur je sad podelio fotografiju sa bratom, te pokazao kako su proveli vreme. - Moj brat! Veličino ljudska, volim te ja… »
Bio u pinkovim zvezdama, a onda se bacio na posao s drogom Ko je Ardijan Ajdarpašić koji je iz Južne Amerike izručen Crnoj Gori…
Alo pre 17 sati
Ardijan Ajdarpašić (27), koji je ranio učestvovao u takmičenju Pinkove zvezde i čiji je brat poznati Zadrugar Mensur Ajdarpašić, hapšen je ranije u Južnoj Americi zbog 1,2 tone kokaina. Crnogorac Ardijan Ajdarpašić (27) izručen je iz Urugvaja Podgorici… »
Vesti dana »

Pogibija novinara i civila u izraelskom napadu na bolnicu u Gazi je za Netanjahua – nezgoda
Nova pre 3 satajoš 41 povezana

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

Radnik aerodroma prosuo vodu i prekrstio se kad su košarkaši Srbije poleteli
Politika pre 31 minutajoš 70 povezanih