Povezane vesti
Profesorka FPN: Zabrinuta sam za bezbednost novinara
Cenzolovka 25.08.2025
Aleksandra Krstić, vanredna profesorka na Fakultetu političkih nauka, za N1 je rekla da "kada gledate kao građani, pitate se šta je smisao kontradiktornih i paradoksalnih poruka gde u jednom danu nudite poziv na dijalog, a pre toga imate ekstremnu… »
PRESS: Šta je smisao kontradiktornih poruka - nudite poziv na dijalog, a pre toga imate ekstremnu brutalnost
N1 Info 25.08.2025
Aleksandra Krstić, vanredna profesorka na Fakultetu političkih nauka, za N1 je rekla da "kada gledate kao građani, pitate se šta je smisao kontradiktornih i paradoksalnih poruka gde u jednom danu nudite poziv na dijalog, a pre toga imate ekstremnu… »
Profesorka FPN: Šta je smisao kontradiktornih poruka - nudite poziv na dijalog, a pre toga imate ekstremnu brutalnost
N1 Info 25.08.2025
Profesorka FPN: Šta je smisao kontradiktornih poruka - nudite poziv na dijalog, a pre toga imate ekstremnu brutalnost
Novi magazin 25.08.2025
Vesti dana »

Moskva otkrila detalje: Evo o čemu su razgovarali Putin i Tramp...
Pravda pre 8 minutajoš 35 povezanih

Direktorka Pete beogradske gimnazije: Intenzivno radimo na normalizaciji nastave
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih

Marija Vasić za Danas: Mi smo bili savršen uzorak, uhapšeni smo jer se vlast plaši zajedničkog delovanja studenata i opozicije
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 6 satijoš 15 povezanih