Povezane vesti
Troicki o potencijalnoj saradnji Đokovića i Monike Seleš: „Malo mi je to čudno…“
Nova 25.08.2025
Viktor Troicki, bivši srpski teniser, a sada trener, govorio je o potencijalnoj saradnji Novaka Đokovića i Monike Seleš. Iako još ništa nije potvrđeno, Novak je pričao o mogućnosti da mu se uskoro pridruži velike ime iz sveta tenisa, verovatno u ulozi… »
Troicki o Đokoviću i Seleš: “Malo mi je to čudno”
Vesti online 25.08.2025
Bivši srpski teniser Viktor Troicki prokomentarisao je potencijalnu saradnju Novaka Đokovića i Monike Seleš. Novak je na konferenciji uoči US opena najavio takvu mogućnost. – Čuo sam to od vas, ne znam… Malo mi je to čudno, ne znam koliko je ona u tenisu… »
Troicki o Đokoviću i Seleš: "Malo mi je to čudno"
B92 25.08.2025
Bivši srpski teniser Viktor Troicki prokomentarisao je potencijalnu saradnju Novaka Đokovića i Monike Seleš. Novak je na konferenciji uoči US opena najavio takvu mogućnost. "Čuo sam to od vas, ne znam… Malo mi je to čudno, ne znam kolika je ona u tenisu… »
Vesti dana »
Zelenski nudi pomoć u odbrani od iranskih šahida! Ukrajinski predsednik spreman da "podeli iskustvo" sa zemljama koje su se našle na udaru Teheran (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 21 povezana
Prolazno umereno naoblačenje posle podne, temperatura do 19 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Uživo - Izrael bombardovao Liban, ima mrtvih: Iranci pokazali svoje tajne tunele iz kojih napadaju američke baze (video)
Mondo pre 53 minutajoš 18 povezanih
Kakve reči Luke Dončića: "Novak Đoković je za mene najveći ikad i tačka"
Mondo pre 2 minutajoš 14 povezanih