Povezane vesti

Advokatica medicinskog tehničara: „Navodi direktora potvrđuju da je moj klijent opravdano odbio da se izloži opasnosti“

Advokatica medicinskog tehničara: „Navodi direktora potvrđuju da je moj klijent opravdano odbio da se izloži opasnosti“

Nedeljnik pre 13 sati
Dušica Grba, advokatica Nemanje Velikića, jednog od dvojice medicinskih tehničara o kojima je danas govorio direktor Zavoda za uregntnu medicinu Novi Sad Bogdan Živanović, kaže za N1 da u celosti osporava navode Živanovića sa konferencije za novinare… »
Novosađani se okupili ispred Prekršajnog suda kako bi podržali aktivistu Roberta Silberholza (FOTO i VIDEO)

Novosađani se okupili ispred Prekršajnog suda kako bi podržali aktivistu Roberta Silberholza (FOTO i VIDEO)

Moj Novi Sad pre 19 sati
Nekoliko desetina Novosađana okupilo se danas ispred Prekršajnog suda na Bulevaru oslobođenja kako bi podržali aktivistu Robertu Silberholza koji je dobio dva poziva kod sudije za prekršaje. Građani su ga pozdravili aplauzima. Kako je objasnio, jednu… »
Novosađani stali uz aktivistu, dobio prijavu zbog skandiranja parole “Miloše ološe”

Novosađani stali uz aktivistu, dobio prijavu zbog skandiranja parole “Miloše ološe”

Luftika pre 22 sata
Nekoliko desetina Novosađana okupilo se ispred Prekršajnog suda na Bulevaru oslobođenja kako bi podržali aktivistu Robertu Silberholza koji je dobio dva poziva kod sudije za prekršaje. Građani su ga pozdravili aplauzima. Kako je objasnio, jednu prijavu… »
Zaposlenom u Kamenici pritvor do 30 dana zbog napada na kobre

Zaposlenom u Kamenici pritvor do 30 dana zbog napada na kobre

Luftika pre 1 dan
Zaposlenom u Institutu u Sremskoj Kamenici, uhapšenom zbog napada na “Kobre” na protestu ispred prostorija SNS na Bulevaru oslobođenja, određen je pritvor do 30 dana. Ovu vest saopštila je njegova advokatica okupljenima ispred Višeg suda u Novom Sadu… »

Vesti dana »