Повезане вести
Зеленски: Трампе, не треба ми твоја дозвола! ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 6 сати
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да Украјина изводи нападе дугог домета на Русију користећи оружје домаће производње и да не координира своје циљеве са Сједињеним Државама. "Вол стрит џорнал" (Тхе Валл… »
Зеленском више не треба дозвола Трампа за ракетни удар у Русији Пентагон му забранио АТАЦМС, али је ту сад фламинго, може да…
Курир пре 7 сати
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да његова земља изводи далекометне ударе на Русију користец́и оружје домац́е производње и да не координише циљеве напада са САД. Кијев пост преноси да је Зеленски то казао… »
Зеленски пушта ракете без питања! Америка му веже руке, али Украјина има тајно оружје – фламинго лети 3.000 км и погађа…
Ало пре 7 сати
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да Украјина изводи далекометне нападе на руску територију користећи оружје сопствене производње и да тренутно не координише ниједне циљеве са Сједињеним Америчким Државама… »
Украјина тврди да има своје оружје за далекометне нападе на Русију: За ово им не треба одобрење САД
Телеграф пре 8 сати
Украјина сада може да гађа дубоко унутар Русије без потребе за координацијом са САД, рекао је у недељу украјински председник Володимир Зеленски. "Од данас користимо наше домаће произведено оружје дугог домета. И да будем искрен… »
Вести дана »

Стручњаци, пекари и Привредна комора Србије о новим економским мерама: користи и изазови
Наслови.аи пре 15 минутајош 76 повезаних

Свака утакмица је одговроност, тешко ми је што сам наивно добио картоне: Раде Крунић уочи меча сезоне! Најбизарнији форхенд у свету тениса?! Зглобови ће овако страдати екстремно брзо!
Хот спорт пре 14 минутајош 39 повезаних

Народна банка Србије налаже повољније кредите за грађане са примањима до 100.000 динара
Наслови.аи пре 26 минутајош 35 повезаних

Зашто Путин није спреман да се састане са Зеленским, а можда никада и нец́е
НИН пре 2 сатајош 31 повезана