Povezane vesti

Španović: Cela prošla godina bila je agonija koja nije imala kraja

Španović: Cela prošla godina bila je agonija koja nije imala kraja

Sportski žurnal pre 26 minuta
„Odavno nemam osećaj da sad nešto moram“. Ivana Španović rekla je, pred sedmo Svetsko prvenstvo na kom će učestvovati, da u novoj disciplini troskok želi da dostigne takmičarski nivo koji će joj mogućiti da osvaja medalje. Španović je na prethodnih šest… »
Ispratili smo najbolje srpske atletičare na Svetsko prvenstvo u atletici

Nedeljnik pre 1 sat
U Atletskoj dvorani Beograd danas je održan svečani ispraćaj šestoro najboljih srpskih atletičara koji će braniti boje naše zemlje na Svetskom prvenstvu u atletici na otvorenom, u glavnom gradu Japana, Tokiju. Događaj su organizovali Srpski atletski… »
Oni će braniti boje naše zemlje u Japanu: Ispratili smo najbolje srpske atletičare na Svetsko prvenstvo u atletici

Oni će braniti boje naše zemlje u Japanu: Ispratili smo najbolje srpske atletičare na Svetsko prvenstvo u atletici

NIN pre 2 sata
U Atletskoj dvorani Beograd danas je održan svečani ispraćaj šestoro najboljih srpskih atletičara koji će braniti boje naše zemlje na Svetskom prvenstvu u atletici na otvorenom, u glavnom gradu Japana, Tokiju. Događaj su organizovali Srpski atletski… »
Ivana: Cela prošla godina – agonija bez kraja!

Ivana: Cela prošla godina – agonija bez kraja!

Sport klub pre 2 sata
Ivana Španović ide na Svetsko prvenstvo, sedmo u karijeri najuspešnije atletičarke u istoriji srpske "kraljice sportova". Ovaj put, u Tokiju, učestvovaće u troskoku umesto u skoku udalj. „Pritisak ne može da postoji, koliko god da postoje očekivanja. To… »
Oni će braniti boje naše zemlje u Japanu – Ispratili smo najbolje srpske atletičare na Svetsko prvenstvo u atletici

Oni će braniti boje naše zemlje u Japanu – Ispratili smo najbolje srpske atletičare na Svetsko prvenstvo u atletici

Nova ekonomija pre 3 sata

Kurir pre 3 sata
Ivana Španović pred Svetsko prvenstvo: Zadovoljstvo mi je što ću učestvovati sa 35 godina

Ivana Španović pred Svetsko prvenstvo: Zadovoljstvo mi je što ću učestvovati sa 35 godina

RTS pre 3 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović, koja će na predstojećem Svetskom prvenstvu u Tokiju nastupiti u disciplini troskok, kaže da joj je zadovoljstvo što će sa 35 godina ponovo učestvovati na planetarnom šampionatu. Ivana Španović je odlučila da se na… »

Mondo pre 3 sata
Beograd, ponedeljak, 25. avgust 2025 – U Atletskoj dvorani Beograd danas je održan svečani ispraćaj šestoro najboljih srpskih atletičara koji će braniti boje naše zemlje na Svetskom prvenstvu u atletici na otvorenom, u glavnom gradu Japana, Tokiju… »
Zvezde srpske atletike spremne za SP – Vilagoš: Velika očekivanja, Topić: Medalja neće biti „jeftina“ kao u Parizu

Zvezde srpske atletike spremne za SP – Vilagoš: Velika očekivanja, Topić: Medalja neće biti „jeftina“ kao u Parizu

Dnevnik pre 3 sata
Na predstojećem Svetskom prvenstvu u atletici u Tokiju takmičiće se i mlade zvezde Adriana Vilagoš i Angelina Topić. Na konferenciji za medije Srpskog atletskog saveza govorile su o očekivanjima na ovoj smotri. Vilagoš je sa 21 godinom vlasnica državnih… »
Španović: Odustala sam od operacije, drago mi je što idem na SP

Španović: Odustala sam od operacije, drago mi je što idem na SP

Sportski žurnal pre 5 sati
Šampiona će se održati od 13. do 21. septembra u Tokiju. Ivana Španović će na predstojećem planetarnom šampionatu da se takmiči u disciplini troskok i tim povodom je rekla da joj je zadovoljstvo što u 35. godini ponovo učestvuje na Svetskom prvenstvu… »
Ivana Španović o troskoku na SP: Sa mnom se nikada ne zna, ne mogu da kažem da ću da skočim 15 metara

Ivana Španović o troskoku na SP: Sa mnom se nikada ne zna, ne mogu da kažem da ću da skočim 15 metara

Dnevnik pre 4 sati
Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović takmičiće se na predstojećem Svetskom prvenstvu u Tokiju u troskoku. Učenica Gorana Obradovića je nedavno odlučila da se na predstojećem SP na otvorenom, koje će biti održano od 13. do 21. septembra, fokusira na… »
Srpske atletičarke spremne za SP: "Odustala sam od operacije"

Srpske atletičarke spremne za SP: "Odustala sam od operacije"

B92 pre 5 sati
Srbiju će na Svetskom prvenstvu predstavljati Ivana Španović, Angelina Topić, Adriana Vilagoš, Milica Gardašević, Marija Vučenović i Armin Sinančević. "Meni je zadovoljstvo što sa 35 godina ponovo nastupam na Svetskom prvenstvu, ali ovog puta u drugoj… »
Ivana Španović: Zadovoljstvo mi je da ponovo nastupam na Svetskom prvenstvu (video)

Ivana Španović: Zadovoljstvo mi je da ponovo nastupam na Svetskom prvenstvu (video)

Politika pre 5 sati
Meni je zadovoljstvo što sa 35 godina ponovo nastupam na Svetskom prvenstvu, ali ovog puta u drugoj disciplini, izjavila je danas u Beogradu srpska atletičarka Ivana Španović, koja će na predstojećem planetarnom šampionatu nastupiti u disciplini troskok… »

Vesti dana »