Povezane vesti
Snima se serija "Ljuljaj me nežno": Kreatorka priče poznata glumica, a u podeli Nenad Jezdić, Dara Džokić i Lazar Dragojević…
Kurir pre 20 dana
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji s Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival
Alo pre 20 dana
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival
Večernje novosti pre 20 dana
KOMPANIJA Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat: "LJuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival
Blic pre 20 dana
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio novi projekat "Ljuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi
Telegraf pre 20 dana
Telekom Srbija predstavio novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro Film Festival
Nedeljnik pre 21 dana
Mondo pre 21 dana
Telekom Srbija predstavio tv seriju "Ljuljaj me nežno" na festivalu u Herceg Novom
Euronews pre 21 dana
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Vesti dana »

RHMZ objavio prognozu za celu nedelju: Novo nevreme stiže nam već sutra
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO Na desetine traktora ispred Pokrajinske vlade, veliki broj pripadnika Interventne policije: Vučić odgovorio profesoru iz Novog Sada
Nova pre 22 minutajoš 24 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije pozvalo ruskog ambasadora zbog upada dronova u vazdušni prostor NATO-a
RTV pre 37 minutajoš 19 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 1 satjoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih