Povezane vesti

Snima se serija "Ljuljaj me nežno": Kreatorka priče poznata glumica, a u podeli Nenad Jezdić, Dara Džokić i Lazar Dragojević…

Snima se serija "Ljuljaj me nežno": Kreatorka priče poznata glumica, a u podeli Nenad Jezdić, Dara Džokić i Lazar Dragojević…

Kurir pre 3 sata
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji s Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival

Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival

Alo pre 5 sati
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »

Večernje novosti pre 7 sati
KOMPANIJA Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat: "LJuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival

Telekom Srbija predstavio Novi projekat: "LJuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival

Blic pre 9 sati
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio novi projekat "Ljuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi

Telekom Srbija predstavio novi projekat "Ljuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi

Telegraf pre 9 sati
Telekom Srbija predstavio novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro Film Festival

Telekom Srbija predstavio novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro Film Festival

Nedeljnik pre 10 sati
Telekom Srbija predstavio tv seriju "Ljuljaj me nežno" na festivalu u Herceg Novom

Telekom Srbija predstavio tv seriju "Ljuljaj me nežno" na festivalu u Herceg Novom

Euronews pre 10 sati
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »

Mondo pre 10 sati

Vesti dana »