Povezane vesti
Snima se serija "Ljuljaj me nežno": Kreatorka priče poznata glumica, a u podeli Nenad Jezdić, Dara Džokić i Lazar Dragojević…
Kurir 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji s Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival
Alo 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival
Večernje novosti 25.08.2025
KOMPANIJA Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat: "LJuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival
Blic 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio novi projekat "Ljuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi
Telegraf 25.08.2025
Telekom Srbija predstavio novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro Film Festival
Nedeljnik 25.08.2025
Mondo 25.08.2025
Telekom Srbija predstavio tv seriju "Ljuljaj me nežno" na festivalu u Herceg Novom
Euronews 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 3 satajoš 67 povezanih