Povezane vesti
Snima se serija "Ljuljaj me nežno": Kreatorka priče poznata glumica, a u podeli Nenad Jezdić, Dara Džokić i Lazar Dragojević…
Kurir 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji s Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival
Alo 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na filmskom festivalu Herceg Novi – montenegro film festival
Večernje novosti 25.08.2025
KOMPANIJA Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio Novi projekat: "LJuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival
Blic 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju „Ljuljaj me nežno“, koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Telekom Srbija predstavio novi projekat "Ljuljaj me nežno" na Filmskom festivalu Herceg Novi
Telegraf 25.08.2025
Telekom Srbija predstavio novi projekat „Ljuljaj me nežno“ na Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro Film Festival
Nedeljnik 25.08.2025
Mondo 25.08.2025
Telekom Srbija predstavio tv seriju "Ljuljaj me nežno" na festivalu u Herceg Novom
Euronews 25.08.2025
Kompanija Telekom Srbija je, u okviru 38. Filmskog festivala Herceg Novi, predstavila svoju najnoviju seriju "Ljuljaj me nežno", koja nastaje u saradnji sa Radio-televizijom Crne Gore (RTCG), dok je izvršna produkcija serije poverena produkcijskoj kući… »
Vesti dana »
(Mape) Septembarski tropski dani, pa zaokret: Temperature idu skoro do +40, a od ovog dana padamo na 6 stepeni, stižu i pljuskovi
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Kovčeg s telom Mladića stigao u Srbiju, Vučić najavio pomoć porodici oko sahrane
BBC News pre 52 minutajoš 22 povezane
Međunarodna konferencija o retkim bolestima: Za pacijente potrebna brža dijagnoza, dostupnije lečenje i bolja podrška
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Ugašeni požari na planinama Stolovi i Goč: "Odbranjeno selo u Kraljevu, spasen kompleks borove šume"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane