Povezane vesti
Papin brat otkrio šta najviše nedostaje Lavu XIV od kada je postao poglavar Rimokatoličke crkve
Blic 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. - Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju - rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papin brat: Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja kolima
NIN 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papi Lavu 14. najviše nedostaju slatkiši i vožnja kolima
Politika 25.08.2025
RIM - Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu… »
Slatko! Papin brat otkrio šta Lavu XIV najviše nedostaje otkad je na čelu Rimokatoličke crkve
Telegraf 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Vesti dana »

Pripremite i kišobrane i sunčane naočare! Rhmz otkrio kakvo vreme nas očekuje narednih dana: Biće svega!
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

"Pretpostavljamo da tamo ima pametnih ljudi": Lavrov: Isporuka "Tomahavka" Ukrajini nanela bi kolosalnu štetu odnosima Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

"Ovo je ključni trenutak" 6: važnih poruka nakon posete Ursule fon der Lajen: Pomenula grejanje i Rusiju, pa najavila: "biće još miliona"
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

CBAM kao novi rizik za srpsku privredu: Trošak od tri milijarde evra godišnje od 2030. godine
Danas pre 10 satijoš 1 povezana