Povezane vesti
Papin brat otkrio šta najviše nedostaje Lavu XIV od kada je postao poglavar Rimokatoličke crkve
Blic 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. - Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju - rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papin brat: Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja kolima
NIN 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papi Lavu 14. najviše nedostaju slatkiši i vožnja kolima
Politika 25.08.2025
RIM - Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu… »
Slatko! Papin brat otkrio šta Lavu XIV najviše nedostaje otkad je na čelu Rimokatoličke crkve
Telegraf 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Ne stišavaju se sukobi, razmena vazdušnih udara ne prestaje
RTV pre 44 minutajoš 3 povezane
„Zar ne bi bilo bolje da sada prestanemo da snabdevamo EU“: Putin „razmišljao naglas“ o najavljenim ograničenjima EU na kupovinu ruskog gasa
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
Novak Đoković postao stric! Porodila se Letisija Tesari (foto)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 4 povezane
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana