Povezane vesti
Papin brat otkrio šta najviše nedostaje Lavu XIV od kada je postao poglavar Rimokatoličke crkve
Blic 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. - Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju - rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papin brat: Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja kolima
NIN 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papi Lavu 14. najviše nedostaju slatkiši i vožnja kolima
Politika 25.08.2025
RIM - Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu… »
Slatko! Papin brat otkrio šta Lavu XIV najviše nedostaje otkad je na čelu Rimokatoličke crkve
Telegraf 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Vesti dana »
Sećanje na okončanje Prvog svetskog rata, Natalijina Ramonda simbol vaskrsenja srpske države iz pepela
InfoKG pre 17 minutajoš 16 povezanih
Hteli su da ukradu MiG koji je prevozio KINDžAL! Rusi žestoki, optužili ukrajinsku i britansku službu za pakleni plan
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih
Jovićeva magija za kraj drame sa srećnim krajem – Bogdanović ponovo u nemilosti /video/
Sputnik pre 17 minutajoš 14 povezanih