Povezane vesti
Papin brat otkrio šta najviše nedostaje Lavu XIV od kada je postao poglavar Rimokatoličke crkve
Blic pre 5 sati
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. - Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju - rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papin brat: Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja kolima
NIN pre 9 sati
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papi Lavu 14. najviše nedostaju slatkiši i vožnja kolima
Politika pre 10 sati
RIM - Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu… »
Slatko! Papin brat otkrio šta Lavu XIV najviše nedostaje otkad je na čelu Rimokatoličke crkve
Telegraf pre 10 sati
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Vesti dana »

Stupar: Vlast instrumentalizuje Hitnu pomoć, verujem studentima, a ne direktorima SNS-a
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 1 satjoš 68 povezanih