Povezane vesti
Papin brat otkrio šta najviše nedostaje Lavu XIV od kada je postao poglavar Rimokatoličke crkve
Blic 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. - Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju - rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papin brat: Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja kolima
NIN 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Slatko! Papin brat otkrio šta Lavu XIV najviše nedostaje otkad je na čelu Rimokatoličke crkve
Telegraf 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Vesti dana »
Pošta Srbije: Nema potrebe za gužvama, 25. septembar nije krajnji rok za podizanje 6.000 dinara
Insajder pre 37 minutajoš 27 povezanih
Bojkot Netanjahua, Vučić i Mali nisu „moralne kukavice“: Šta je obeležilo treći dan godišnjeg zasedanja Generalne skupštine UN-a? (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Si i Tramp oči u oči: Šta je to nateralo Vašington i Peking da sednu za isti pregovarački sto?
Euronews pre 8 minutajoš 49 povezanih
Prekinuta akcija "Student u svakom selu" u Republici Srpskoj: Opstrukcije, postupanje policije i lokalni provokatori
N1 Info pre 38 minutajoš 25 povezanih