Povezane vesti
Papin brat otkrio šta najviše nedostaje Lavu XIV od kada je postao poglavar Rimokatoličke crkve
Blic 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. - Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju - rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papin brat: Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja kolima
NIN 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Papi Lavu 14. najviše nedostaju slatkiši i vožnja kolima
Politika 25.08.2025
RIM - Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu… »
Slatko! Papin brat otkrio šta Lavu XIV najviše nedostaje otkad je na čelu Rimokatoličke crkve
Telegraf 25.08.2025
Poglavaru rimokatoličke crkve Lavu XIV nedostaju slatkiši i vožnja automobilom, rekao je njegov brat Džon Prevost. "Moj brat voli da jede slatkiše firme Pips i voli da vozi auto. Te dve stvari mu sada veoma nedostaju", rekao je Prevost u intervjuu za… »
Vesti dana »
EUalajv: Hladan odgovor Evrope na Trampov poziv u Odbor za mir, velike sile uzdržane
Beta pre 48 minutajoš 48 povezanih
Tramp razgovarao s Ruteom o Grenlandu, najavio sastanak o tome i u Davosu
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Makron: Evropa se suočava sa ekonomskom konkurencijom SAD i Kine
Politika pre 8 minutajoš 19 povezanih
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 5 satijoš 31 povezana
RHMZ: Košava najjača za vikend, a obilne padavine očekuju se od 25. januara
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 26 povezanih