Povezane vesti

Prvi učesnici "elite 9" stigli na pink: Tu su Milosava i Dača, a evo ko im se pridružio ispred studija (foto, video)

Prvi učesnici "elite 9" stigli na pink: Tu su Milosava i Dača, a evo ko im se pridružio ispred studija (foto, video)

Blic 25.08.2025
Ostalo je nešto manje od dve nedelje do početka nove sezone rijalitija Elita, a prvi učesnici već dolaze u zgradu Pinka. U sezoni "Elita 9" ćemo gledati dobro poznata lica, ali i nove učesnike koji tek treba da se predstave javnosti. Tako je danas… »
"Moji roditelji su sa Kosova, za njih je ovo blam": Dača Virijević je učesnik Elite 9: "Ove godine ulazim samo zbog para"

"Moji roditelji su sa Kosova, za njih je ovo blam": Dača Virijević je učesnik Elite 9: "Ove godine ulazim samo zbog para"

Blic 25.08.2025
Danilo Dača Virijević, koji je bio učesnik Elite 8, prijavio se ponovo za rijaliti, pa ćemo ga tako gledati i u novoj sezoni. Dača Virijević je među prvima danas stigao u zgradu Pinka, kako bi snimio profil koji će ga pratiti tokom ulaska u "Elitu 9", a… »
"Ako mi zet uđe, imaću s Kim da ratujem" Milosava se vraća u Elitu, ovako komentariše Maju Marinković i Filipa Cara

"Ako mi zet uđe, imaću s Kim da ratujem" Milosava se vraća u Elitu, ovako komentariše Maju Marinković i Filipa Cara

Kurir 25.08.2025
Danas je krenulo snimanje profila i predstavljanje kandidata za "Elitu 9", a na Pinku je među prvima došla majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Milosava Pravilović. Milosava je na samom početku otkrila da se sve dogovorila sa produkcijom… »
"Ulazim u Elitu 9 samo zbog para" Dača je novi učesnik rijalitija: Moji su sa Kosmeta, ovo je njima blam

"Ulazim u Elitu 9 samo zbog para" Dača je novi učesnik rijalitija: Moji su sa Kosmeta, ovo je njima blam

Kurir 25.08.2025
Danilo Dača Virijević, koji je bio učesnik Elite 8, prijavio se ponovo za rijaliti, pa ćemo ga tako gledati i u novoj sezoni. Dača Virijević je među prvima danas stigao u zgradu Pinka, kako bi snimio profil koji će ga pratiti tokom ulaska u " Elitu 9", a… »
Ona je nova učesnica Elite 9! Šok nad šokovima: "Dobro sam pregovarala sa produkcijom, a nikome nisam rekla da ulazim"

Ona je nova učesnica Elite 9! Šok nad šokovima: "Dobro sam pregovarala sa produkcijom, a nikome nisam rekla da ulazim"

Alo 25.08.2025
Kako je istakla, sa produkcijom je sklopila dobar dogovor. Majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Elite, Milosava Pravilović, otkrila je da ćemo je gledati i u novoj sezoni rijalitija. Kako je istakla, sa produkcijom je sklopila dobar… »
(Video) "nikome nisam rekla da ulazim u Elitu 9": Milosava potpisala ugovor, naoštrila se za rijaliti: "Ja sam kao tri…

(Video) "nikome nisam rekla da ulazim u Elitu 9": Milosava potpisala ugovor, naoštrila se za rijaliti: "Ja sam kao tri…

Blic 25.08.2025
Danas je krenulo snimanje profila i predstavljanje kandidata za "Elitu 9", a na Pinku je među prvima došla majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Milosava Pravilović. Milosava je na samom početku otkrila da se sve dogovorila sa produkcijom… »
U Elitu 9 ulazi Aleksandrina majka! pojavila se na Pinku, pa poslala poruku ćerki: "Neka plače ako treba"

U Elitu 9 ulazi Aleksandrina majka! pojavila se na Pinku, pa poslala poruku ćerki: "Neka plače ako treba"

Telegraf 25.08.2025
Prvi kandidati za "Elitu 9", stigli su danas u zgradu Pinka gde snimaju profile, a među prvima došla majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Milosava Pravilović. Milosava je na samom početku otkrila da se sve dogovorila sa produkcijom, ali da… »

Vesti dana »