Повезане вести
Први учесници "елите 9" стигли на пинк: Ту су Милосава и Дача, а ево ко им се придружио испред студија (фото, видео)
Блиц пре 26 дана
Остало је нешто мање од две недеље до почетка нове сезоне ријалитија Елита, а први учесници већ долазе у зграду Пинка. У сезони "Елита 9" ћемо гледати добро позната лица, али и нове учеснике који тек треба да се представе… »
"Моји родитељи су са Косова, за њих је ово блам": Дача Виријевић је учесник Елите 9: "Ове године улазим само због пара"
Блиц пре 25 дана
Данило Дача Виријевић, који је био учесник Елите 8, пријавио се поново за ријалити, па ћемо га тако гледати и у новој сезони. Дача Виријевић је међу првима данас стигао у зграду Пинка, како би снимио профил који ће га пратити… »
"Ако ми зет уђе, имаћу с Ким да ратујем" Милосава се враћа у Елиту, овако коментарише Мају Маринковић и Филипа Цара
Курир пре 25 дана
Данас је кренуло снимање профила и представљање кандидата за "Елиту 9", а на Пинку је међу првима дошла мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Милосава Правиловић. Милосава је на самом почетку открила да се све… »
"Улазим у Елиту 9 само због пара" Дача је нови учесник ријалитија: Моји су са Космета, ово је њима блам
Курир пре 25 дана
Данило Дача Виријевић, који је био учесник Елите 8, пријавио се поново за ријалити, па ћемо га тако гледати и у новој сезони. Дача Виријевић је међу првима данас стигао у зграду Пинка, како би снимио профил који ће га пратити… »
Она је нова учесница Елите 9! Шок над шоковима: "Добро сам преговарала са продукцијом, а никоме нисам рекла да улазим"
Ало пре 25 дана
Како је истакла, са продукцијом је склопила добар договор. Мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Елите, Милосава Правиловић, открила је да ћемо је гледати и у новој сезони ријалитија. Како је истакла, са продукцијом… »
(Видео) "никоме нисам рекла да улазим у Елиту 9": Милосава потписала уговор, наоштрила се за ријалити: "Ја сам као три…
Блиц пре 25 дана
Данас је кренуло снимање профила и представљање кандидата за "Елиту 9", а на Пинку је међу првима дошла мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Милосава Правиловић. Милосава је на самом почетку открила да се све… »
У Елиту 9 улази Александрина мајка! појавила се на Пинку, па послала поруку ћерки: "Нека плаче ако треба"
Телеграф пре 25 дана
Први кандидати за "Елиту 9", стигли су данас у зграду Пинка где снимају профиле, а међу првима дошла мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Милосава Правиловић. Милосава је на самом почетку открила да се све… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 7 минутајош 23 повезане

Специјални услови за новинаре на Војној паради: „Последњи тренутак је био у 15.59“
Време пре 2 сатајош 17 повезаних

Естонија тражи НАТО консултације после упада Русије у ваздушни простор
Јужне вести пре 36 минутајош 12 повезаних