Повезане вести
Први учесници "елите 9" стигли на пинк: Ту су Милосава и Дача, а ево ко им се придружио испред студија (фото, видео)
Блиц 25.08.2025
Остало је нешто мање од две недеље до почетка нове сезоне ријалитија Елита, а први учесници већ долазе у зграду Пинка. У сезони "Елита 9" ћемо гледати добро позната лица, али и нове учеснике који тек треба да се представе… »
"Моји родитељи су са Косова, за њих је ово блам": Дача Виријевић је учесник Елите 9: "Ове године улазим само због пара"
Блиц 25.08.2025
Данило Дача Виријевић, који је био учесник Елите 8, пријавио се поново за ријалити, па ћемо га тако гледати и у новој сезони. Дача Виријевић је међу првима данас стигао у зграду Пинка, како би снимио профил који ће га пратити… »
"Ако ми зет уђе, имаћу с Ким да ратујем" Милосава се враћа у Елиту, овако коментарише Мају Маринковић и Филипа Цара
Курир 25.08.2025
Данас је кренуло снимање профила и представљање кандидата за "Елиту 9", а на Пинку је међу првима дошла мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Милосава Правиловић. Милосава је на самом почетку открила да се све… »
"Улазим у Елиту 9 само због пара" Дача је нови учесник ријалитија: Моји су са Космета, ово је њима блам
Курир 25.08.2025
Данило Дача Виријевић, који је био учесник Елите 8, пријавио се поново за ријалити, па ћемо га тако гледати и у новој сезони. Дача Виријевић је међу првима данас стигао у зграду Пинка, како би снимио профил који ће га пратити… »
Она је нова учесница Елите 9! Шок над шоковима: "Добро сам преговарала са продукцијом, а никоме нисам рекла да улазим"
Ало 25.08.2025
Како је истакла, са продукцијом је склопила добар договор. Мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Елите, Милосава Правиловић, открила је да ћемо је гледати и у новој сезони ријалитија. Како је истакла, са продукцијом… »
(Видео) "никоме нисам рекла да улазим у Елиту 9": Милосава потписала уговор, наоштрила се за ријалити: "Ја сам као три…
Блиц 25.08.2025
Данас је кренуло снимање профила и представљање кандидата за "Елиту 9", а на Пинку је међу првима дошла мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Милосава Правиловић. Милосава је на самом почетку открила да се све… »
У Елиту 9 улази Александрина мајка! појавила се на Пинку, па послала поруку ћерки: "Нека плаче ако треба"
Телеграф 25.08.2025
Први кандидати за "Елиту 9", стигли су данас у зграду Пинка где снимају профиле, а међу првима дошла мајка Александре Николић и бивша ријалити учесница Милосава Правиловић. Милосава је на самом почетку открила да се све… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић и Божиновски о гасном интерконектору Србија-Северна Македонија
НИН пре 1 сатјош 20 повезаних