Povezane vesti

Prvi učesnici "elite 9" stigli na pink: Tu su Milosava i Dača, a evo ko im se pridružio ispred studija (foto, video)

Prvi učesnici "elite 9" stigli na pink: Tu su Milosava i Dača, a evo ko im se pridružio ispred studija (foto, video)

Blic pre 1 dan
Ostalo je nešto manje od dve nedelje do početka nove sezone rijalitija Elita, a prvi učesnici već dolaze u zgradu Pinka. U sezoni "Elita 9" ćemo gledati dobro poznata lica, ali i nove učesnike koji tek treba da se predstave javnosti. Tako je danas… »
"Moji roditelji su sa Kosova, za njih je ovo blam": Dača Virijević je učesnik Elite 9: "Ove godine ulazim samo zbog para"

"Moji roditelji su sa Kosova, za njih je ovo blam": Dača Virijević je učesnik Elite 9: "Ove godine ulazim samo zbog para"

Blic pre 12 sati
Danilo Dača Virijević, koji je bio učesnik Elite 8, prijavio se ponovo za rijaliti, pa ćemo ga tako gledati i u novoj sezoni. Dača Virijević je među prvima danas stigao u zgradu Pinka, kako bi snimio profil koji će ga pratiti tokom ulaska u "Elitu 9", a… »
"Ako mi zet uđe, imaću s Kim da ratujem" Milosava se vraća u Elitu, ovako komentariše Maju Marinković i Filipa Cara

"Ako mi zet uđe, imaću s Kim da ratujem" Milosava se vraća u Elitu, ovako komentariše Maju Marinković i Filipa Cara

Kurir pre 17 sati
Danas je krenulo snimanje profila i predstavljanje kandidata za "Elitu 9", a na Pinku je među prvima došla majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Milosava Pravilović. Milosava je na samom početku otkrila da se sve dogovorila sa produkcijom… »
"Ulazim u Elitu 9 samo zbog para" Dača je novi učesnik rijalitija: Moji su sa Kosmeta, ovo je njima blam

"Ulazim u Elitu 9 samo zbog para" Dača je novi učesnik rijalitija: Moji su sa Kosmeta, ovo je njima blam

Kurir pre 17 sati
Danilo Dača Virijević, koji je bio učesnik Elite 8, prijavio se ponovo za rijaliti, pa ćemo ga tako gledati i u novoj sezoni. Dača Virijević je među prvima danas stigao u zgradu Pinka, kako bi snimio profil koji će ga pratiti tokom ulaska u " Elitu 9", a… »
Ona je nova učesnica Elite 9! Šok nad šokovima: "Dobro sam pregovarala sa produkcijom, a nikome nisam rekla da ulazim"

Ona je nova učesnica Elite 9! Šok nad šokovima: "Dobro sam pregovarala sa produkcijom, a nikome nisam rekla da ulazim"

Alo pre 18 sati
Kako je istakla, sa produkcijom je sklopila dobar dogovor. Majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Elite, Milosava Pravilović, otkrila je da ćemo je gledati i u novoj sezoni rijalitija. Kako je istakla, sa produkcijom je sklopila dobar… »
(Video) "nikome nisam rekla da ulazim u Elitu 9": Milosava potpisala ugovor, naoštrila se za rijaliti: "Ja sam kao tri…

(Video) "nikome nisam rekla da ulazim u Elitu 9": Milosava potpisala ugovor, naoštrila se za rijaliti: "Ja sam kao tri…

Blic pre 19 sati
Danas je krenulo snimanje profila i predstavljanje kandidata za "Elitu 9", a na Pinku je među prvima došla majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Milosava Pravilović. Milosava je na samom početku otkrila da se sve dogovorila sa produkcijom… »
U Elitu 9 ulazi Aleksandrina majka! pojavila se na Pinku, pa poslala poruku ćerki: "Neka plače ako treba"

U Elitu 9 ulazi Aleksandrina majka! pojavila se na Pinku, pa poslala poruku ćerki: "Neka plače ako treba"

Telegraf pre 18 sati
Prvi kandidati za "Elitu 9", stigli su danas u zgradu Pinka gde snimaju profile, a među prvima došla majka Aleksandre Nikolić i bivša rijaliti učesnica Milosava Pravilović. Milosava je na samom početku otkrila da se sve dogovorila sa produkcijom, ali da… »

Vesti dana »