Повезане вести

Ангела Меркел се огласила о својој политици отворених граница према мигрантима: "Осврћем се и схватам..."

Ангела Меркел се огласила о својој политици отворених граница према мигрантима: "Осврћем се и схватам..."

Телеграф 25.08.2025
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да је изненађена што је и даље критикују због њене политике према мигрантима и фразе "ми то можемо", наводећи да она стоји иза ње, јер јој је стало до људског достојанства… »
Меркелова поручила: "И даље стојим иза тога"

Меркелова поручила: "И даље стојим иза тога"

Б92 25.08.2025
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да је изненађена што је и даље критикују због њене политике према мигрантима и фразе "ми то можемо", наводећи да она стоји иза ње, јер јој је стало до људског достојанства… »
Прошло је 10 година од чувене реченице Ангеле Меркел "ми то можемо": "и даље стојим иза политике отворених граница за…

Прошло је 10 година од чувене реченице Ангеле Меркел "ми то можемо": "и даље стојим иза политике отворених граница за…

Блиц 25.08.2025
"Много тога смо успели": Меркел десет година након што је изговорила легендарне речи „успећемо“

"Много тога смо успели": Меркел десет година након што је изговорила легендарне речи „успећемо“

НИН 25.08.2025
Десет година након што је рекла „Успећемо“ и одлучила се за пријем избеглица, бивша канцеларка Ангела Меркел и даље брани ту своју одлуку. И критикује данашњег канцелара Фридриха Мерца. „Мора се успети у складу с људским… »
Меркел: И даље стојим иза политике отворених граница за мигранте

Вести онлине 25.08.2025
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да је изненађена што је и даље критикују због њене политике према мигрантима и фразе “ми то можемо”, наводећи да она стоји иза ње, јер јој је стало до људског достојанства… »

Еуроневс 25.08.2025

Политика 25.08.2025
БЕРЛИН - Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да је изненађена што је и даље критикују због њене политике према мигрантима и фразе „ми то можемо”, наводећи да она стоји иза ње, јер јој је стало до људског… »
Меркел: Много тога смо успели

Меркел: Много тога смо успели

Дојче веле 25.08.2025
Десет година након што је рекла „Успећемо“ и одлучила се за пријем избеглица, бивша канцеларка Ангела Меркел и даље брани ту своју одлуку. И критикује данашњег канцелара Фридриха Мерца. „Мора се успети у складу с људским… »

Вести дана »