Povezane vesti
Angela Merkel se oglasila o svojoj politici otvorenih granica prema migrantima: "Osvrćem se i shvatam..."
Telegraf pre 5 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je iznenađena što je i dalje kritikuju zbog njene politike prema migrantima i fraze "mi to možemo", navodeći da ona stoji iza nje, jer joj je stalo do ljudskog dostojanstva. Merkel je u dokumentarcu… »
Merkelova poručila: "I dalje stojim iza toga"
B92 pre 6 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je iznenađena što je i dalje kritikuju zbog njene politike prema migrantima i fraze "mi to možemo", navodeći da ona stoji iza nje, jer joj je stalo do ljudskog dostojanstva. Merkel je u dokumentarcu… »
Prošlo je 10 godina od čuvene rečenice Angele Merkel "mi to možemo": "i dalje stojim iza politike otvorenih granica za…
Blic pre 7 sati
"Mnogo toga smo uspeli": Merkel deset godina nakon što je izgovorila legendarne reči „uspećemo“
NIN pre 8 sati
Deset godina nakon što je rekla „Uspećemo“ i odlučila se za prijem izbeglica, bivša kancelarka Angela Merkel i dalje brani tu svoju odluku. I kritikuje današnjeg kancelara Fridriha Merca. „Mora se uspeti u skladu s ljudskim dostojanstvom“, kaže Angela… »
Merkel: I dalje stojim iza politike otvorenih granica za migrante
Vesti online pre 8 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je iznenađena što je i dalje kritikuju zbog njene politike prema migrantima i fraze “mi to možemo”, navodeći da ona stoji iza nje, jer joj je stalo do ljudskog dostojanstva. Merkel je u dokumentarcu… »
Euronews pre 8 sati
Politika pre 8 sati
BERLIN - Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je iznenađena što je i dalje kritikuju zbog njene politike prema migrantima i fraze „mi to možemo”, navodeći da ona stoji iza nje, jer joj je stalo do ljudskog dostojanstva. Merkel je u… »
Merkel: Mnogo toga smo uspeli
Dojče vele pre 11 sati
Deset godina nakon što je rekla „Uspećemo“ i odlučila se za prijem izbeglica, bivša kancelarka Angela Merkel i dalje brani tu svoju odluku. I kritikuje današnjeg kancelara Fridriha Merca. „Mora se uspeti u skladu s ljudskim dostojanstvom“, kaže Angela… »
Vesti dana »

Međunarodna zajednica traži odgovore nakon što je Izrael ubio pet novinara u dvostrukom napadu na bolnicu u Gazi
N1 Info pre 25 minutajoš 41 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: SAD će podržati Kijev, želim da se taj rat završi
Euronews pre 2 satajoš 40 povezanih

Direktor novosadske Hitne: Tehničari odbili da pomognu naprednjacima, sledi disciplinski postupak
Luftika pre 4 satijoš 22 povezane

Radnik aerodroma prosuo vodu i prekrstio se kad su košarkaši Srbije poleteli
Politika pre 31 minutajoš 70 povezanih