Povezane vesti

Poruka Amerikanca: Došao sam zbog velikih stvari

Vesti online pre 6 sati
Novi košarkaš Crvene zvezde Tajson Karter doputovao je u Beograd, saopštio je u ponedeljak beogradski klub. Karter je početkom jula potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom. “Karter je stigao u ponedeljak u Beograd, čime je kompletiran spisak svih igrača… »

Sputnik pre 6 sati
Novi košarkaš Crvene zvezde Tajson Karter doputovao je u Beograd, saopštio je u ponedeljak beogradski klub. Karter je početkom jula potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom. „Karter je stigao u ponedeljak u Beograd, čime je kompletiran spisak svih igrača… »
Zvezda dočekala još jedno pojačanje u Beogradu: ''Došao sam da uradimo velike stvari!''

Zvezda dočekala još jedno pojačanje u Beogradu: ''Došao sam da uradimo velike stvari!''

Sportske.net pre 9 sati
Crvena zvezda će u novu sezonu ući sa značajno izmenjenim timom, veliki posao je urađen po pitanju novih pojačanja koja ovih dana svakodnevno pristižu u Beograd, uoči starta priprema za novu sezonu. Danas je u glavni grad Srbije doputovao i Tajson Karter… »
Tajson Karter kompletirao listu dolazaka na Mali Kalemegdan

Tajson Karter kompletirao listu dolazaka na Mali Kalemegdan

B92 pre 10 sati
Američki bek Tajson Karter stigao je u Beograd, čime je kompletiran spisak svih igrača koji su tokom leta potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom. Svi igrači će se u utorak naći na zvaničnom početku priprema za novu takmičarsku sezonu. Tajson Karter je… »
Košarkaški zemljotres usred Beograda! Crvena zvezda "ukrala" glavno pojačanje Partizana (video)

Košarkaški zemljotres usred Beograda! Crvena zvezda "ukrala" glavno pojačanje Partizana (video)

Večernje novosti pre 12 sati
Ono što je bilo šokantno iznenađenje u junu ove godine, danas, 25. avgusta, se obistinilo. Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda Američki košarkaš Tajson Karter koji je najavljivan kao najveće pojačanje Partizana, zvanično je danas stigao u KK Crvena zvezda… »
Tajson stigao u Beograd, imao poruku za navijače Zvezde

Tajson stigao u Beograd, imao poruku za navijače Zvezde

Telegraf pre 13 sati
Serija dolazaka novih košarkaša večitih rivala u Beograd je nastavljena i u ponedeljak, pošto je Crvena zvezda na društvenim mrežama objavila da je u Beograd došao i Tajson Karter. Amerikanac ima 27 godina i pokriva poziciju beka. Došao je kao veliko… »

Vesti dana »