Povezane vesti
„U bolnici sam, ćerka mi je operisana“: Naša pevačica hitno otkazala nastupe
Nova 25.08.2025
Pevačica Nela Vidaković oglasila se iz bolnice. Nela Vidaković trenutno je u bolnici u Šapcu, gde je operisana njena ćerka. „Tiho pričam zato što se nalazim u bolnici u Šapcu, moja ćerka je operisala slepo crevo, i ja se zahvaljujem svim zaposlenim iz… »
"Ćerka mi je operisana" Pevačica morala hitno da otkaže sve nastupe: Ja kao majka ću biti uz nju sve vreme
Kurir 25.08.2025
Nela Vidaković, popularna srpska pevačica trenutno se nalazi u bolnici u Šapcu, gde je njena ćerka operisana. Nelina naslednica posle intervencije nalazi se u bolnici, gde treba da odmara. - Tiho pričam zato što se nalazim u bolnici u Šapcu, moja ćerka… »
Operisana ćerka naše pevačice Otkriveno u kakvom je stanju
Alo 25.08.2025
U pitanju je operacija slepog creva. Nela Vidaković se trenutno nalazi u bolnici u Šapcu gde je njena ćerka operisana. U pitanju je operacija slepog creva, a pevačica je otkrila da joj se naslednica trenutno oporavlja. - Tiho pričam zato što se nalazim u… »
"U bolnici sam, ćerka je operisana": Naša pevačica se oglasila: Hitno otkazala nastupe
Blic 25.08.2025
Nela Vidaković, popularna srpska pevačica trenutno se nalazi u bolnici u Šapcu, gde je njena ćerka operisana. Nelina naslednica posle intervencije nalazi se u bolnici, gde treba da odmara. - Tiho pričam zato što se nalazim u bolnici u Šapcu, moja ćerka… »
Pevačica hitno završila u bolnici sa ćerkom, oglasila se: Donela je odluku o poslu, pa je saopštila konačno
Telegraf 25.08.2025
Pevačica Nela Vidaković oglasila se iz šabačke bolnice u kojoj se trenutno nalazi zbog ćerke koja je operisana. Nela je usnimila video i saopštila da je zbog ćerke trenutno u bolnici te da je imala zahvat posle kojeg mora da leži. - Tiho pričam zato što… »
Vesti dana »
Skup studenata u blokadi "Znanje je moć": Počela šetnja do Hrama Svetog Save, blokiran kružni tok na Slaviji (foto)
Blic pre 23 minutajoš 65 povezanih
"Treba da se prekine sednica da se ne bi trošile narodne pare" Burna rasprava u Skupštini Srbije, Brnabić otkrila da li biti povučen set pravosudnih zakona: "Došli ste pre pola sata, ali ćete platu za danas uzeti" (video)
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba „Sava” za tri dinara od 7. februara
Politika pre 3 satajoš 23 povezane