Povezane vesti
"Ćerka mi je operisana" Pevačica morala hitno da otkaže sve nastupe: Ja kao majka ću biti uz nju sve vreme
Kurir pre 10 sati
Nela Vidaković, popularna srpska pevačica trenutno se nalazi u bolnici u Šapcu, gde je njena ćerka operisana. Nelina naslednica posle intervencije nalazi se u bolnici, gde treba da odmara. - Tiho pričam zato što se nalazim u bolnici u Šapcu, moja ćerka… »
„U bolnici sam, ćerka mi je operisana“: Naša pevačica hitno otkazala nastupe
Nova pre 10 sati
Pevačica Nela Vidaković oglasila se iz bolnice. Nela Vidaković trenutno je u bolnici u Šapcu, gde je operisana njena ćerka. „Tiho pričam zato što se nalazim u bolnici u Šapcu, moja ćerka je operisala slepo crevo, i ja se zahvaljujem svim zaposlenim iz… »
Operisana ćerka naše pevačice Otkriveno u kakvom je stanju
Alo pre 11 sati
U pitanju je operacija slepog creva. Nela Vidaković se trenutno nalazi u bolnici u Šapcu gde je njena ćerka operisana. U pitanju je operacija slepog creva, a pevačica je otkrila da joj se naslednica trenutno oporavlja. - Tiho pričam zato što se nalazim u… »
"U bolnici sam, ćerka je operisana": Naša pevačica se oglasila: Hitno otkazala nastupe
Blic pre 11 sati
Nela Vidaković, popularna srpska pevačica trenutno se nalazi u bolnici u Šapcu, gde je njena ćerka operisana. Nelina naslednica posle intervencije nalazi se u bolnici, gde treba da odmara. - Tiho pričam zato što se nalazim u bolnici u Šapcu, moja ćerka… »
Pevačica hitno završila u bolnici sa ćerkom, oglasila se: Donela je odluku o poslu, pa je saopštila konačno
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Nela Vidaković oglasila se iz šabačke bolnice u kojoj se trenutno nalazi zbog ćerke koja je operisana. Nela je usnimila video i saopštila da je zbog ćerke trenutno u bolnici te da je imala zahvat posle kojeg mora da leži. - Tiho pričam zato što… »
Vesti dana »

Srpska lista posle odluke o promeni ulica u Severnoj Mitrovici: Odluke promenljive kao i ljudi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Republika Srpska će doživeti da bude nezavisna od Sarajeva": Dodik: "Predsednik može da ode sa funkcije samo ako podnese ostavku ili bude opozvan"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana