Повезане вести
"Ћерка ми је оперисана" Певачица морала хитно да откаже све наступе: Ја као мајка ћу бити уз њу све време
Курир пре 26 дана
Нела Видаковић, популарна српска певачица тренутно се налази у болници у Шапцу, где је њена ћерка оперисана. Нелина наследница после интервенције налази се у болници, где треба да одмара. - Тихо причам зато што се налазим у… »
„У болници сам, ћерка ми је оперисана“: Наша певачица хитно отказала наступе
Нова пре 26 дана
Певачица Нела Видаковић огласила се из болнице. Нела Видаковић тренутно је у болници у Шапцу, где је оперисана њена ћерка. „Тихо причам зато што се налазим у болници у Шапцу, моја ћерка је оперисала слепо црево, и ја се… »
Оперисана ћерка наше певачице Откривено у каквом је стању
Ало пре 26 дана
У питању је операција слепог црева. Нела Видаковић се тренутно налази у болници у Шапцу где је њена ћерка оперисана. У питању је операција слепог црева, а певачица је открила да јој се наследница тренутно опоравља. - Тихо… »
"У болници сам, ћерка је оперисана": Наша певачица се огласила: Хитно отказала наступе
Блиц пре 26 дана
Нела Видаковић, популарна српска певачица тренутно се налази у болници у Шапцу, где је њена ћерка оперисана. Нелина наследница после интервенције налази се у болници, где треба да одмара. - Тихо причам зато што се налазим у… »
Певачица хитно завршила у болници са ћерком, огласила се: Донела је одлуку о послу, па је саопштила коначно
Телеграф пре 26 дана
Певачица Нела Видаковић огласила се из шабачке болнице у којој се тренутно налази због ћерке која је оперисана. Нела је уснимила видео и саопштила да је због ћерке тренутно у болници те да је имала захват после којег мора да… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана