Povezane vesti
"Bila sam u pritvoru, prava sam devojka: '90ih" Ivana Stupar donosi krimi priču u Elitu 9: "Imala sam odnos sa ženom" (foto…
Blic 25.08.2025
Iva Stupar novo je lice rijalitija, a kako kaže njena životna priča je "krimi duhovita". Ona ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Iva godinama živi i radi u Dubaiju, a sada je odlučila da napravi profesionalnu pauzu i da prihvati poziv da bude deo… »
U elitu 9 stiže krimi dama iz devedesetih! Iva Stupar priznala da je bila sa ženom, pa progovorila o danima iza rešetaka…
Kurir 25.08.2025
Iva Stupar novo je lice rijalitija, a kako kaže njena životna priča je "krimi duhovita". Ona ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Iva godinama živi i radi u Dubaiju, a sada je odlučila da napravi profesionalnu pauzu i da prihvati poziv da bude deo… »
Bila je krimi dama devedesetih, a sada ulazi u Elitu 9: Privodili je, već najavila haos sa ovim učesnicima
Mondo 25.08.2025
Novo lice rijalitija je Iva Stupar, koja je odmah privukla pažnju javnosti. Kako sama kaže, njena životna priča je "krimi duhovita", a detalje će tek otkriti. Iva ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Već duže vreme živi i radi u Dubaiju, ali je sada… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte i upozorenja za vozače zbog vremenskih uslova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Struka upozorava: Svaka deseta smrt bebe u Srbiji povezana sa zagađenjem vazduha
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 2 povezane
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Nova ekonomija pre 6 satijoš 14 povezanih
Đedović Handanović: Gasna interkonekcija Srbija-Severna Makedonija krajem 2027.
Biznis.rs pre 3 satajoš 34 povezane