Povezane vesti
"Bila sam u pritvoru, prava sam devojka: '90ih" Ivana Stupar donosi krimi priču u Elitu 9: "Imala sam odnos sa ženom" (foto…
Blic pre 10 sati
Iva Stupar novo je lice rijalitija, a kako kaže njena životna priča je "krimi duhovita". Ona ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Iva godinama živi i radi u Dubaiju, a sada je odlučila da napravi profesionalnu pauzu i da prihvati poziv da bude deo… »
Bila je krimi dama devedesetih, a sada ulazi u Elitu 9: Privodili je, već najavila haos sa ovim učesnicima
Mondo pre 9 sati
Novo lice rijalitija je Iva Stupar, koja je odmah privukla pažnju javnosti. Kako sama kaže, njena životna priča je "krimi duhovita", a detalje će tek otkriti. Iva ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Već duže vreme živi i radi u Dubaiju, ali je sada… »
U elitu 9 stiže krimi dama iz devedesetih! Iva Stupar priznala da je bila sa ženom, pa progovorila o danima iza rešetaka…
Kurir pre 9 sati
Iva Stupar novo je lice rijalitija, a kako kaže njena životna priča je "krimi duhovita". Ona ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Iva godinama živi i radi u Dubaiju, a sada je odlučila da napravi profesionalnu pauzu i da prihvati poziv da bude deo… »
Vesti dana »

Radojević: Nelegitimna skupština Severne Mitrovice odlučila da preimenuje 87 ulica
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Republika Srpska će doživeti da bude nezavisna od Sarajeva": Dodik: "Predsednik može da ode sa funkcije samo ako podnese ostavku ili bude opozvan"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana