Povezane vesti
"Bila sam u pritvoru, prava sam devojka: '90ih" Ivana Stupar donosi krimi priču u Elitu 9: "Imala sam odnos sa ženom" (foto…
Blic 25.08.2025
Iva Stupar novo je lice rijalitija, a kako kaže njena životna priča je "krimi duhovita". Ona ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Iva godinama živi i radi u Dubaiju, a sada je odlučila da napravi profesionalnu pauzu i da prihvati poziv da bude deo… »
Bila je krimi dama devedesetih, a sada ulazi u Elitu 9: Privodili je, već najavila haos sa ovim učesnicima
Mondo 25.08.2025
Novo lice rijalitija je Iva Stupar, koja je odmah privukla pažnju javnosti. Kako sama kaže, njena životna priča je "krimi duhovita", a detalje će tek otkriti. Iva ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Već duže vreme živi i radi u Dubaiju, ali je sada… »
U elitu 9 stiže krimi dama iz devedesetih! Iva Stupar priznala da je bila sa ženom, pa progovorila o danima iza rešetaka…
Kurir 25.08.2025
Iva Stupar novo je lice rijalitija, a kako kaže njena životna priča je "krimi duhovita". Ona ima 45 godina i radi kao PR menadžer. Iva godinama živi i radi u Dubaiju, a sada je odlučila da napravi profesionalnu pauzu i da prihvati poziv da bude deo… »
Vesti dana »
Potpuno izgoreo soliter nekadašnjeg zagrebačkog lista Vjesnik
BBC News pre 25 minutajoš 56 povezanih
Sin Milomira Jaćimovića ponovo stupa u štrajk glađu, protest zbog odvoženja tek vraćenog autobusa
Luftika pre 9 minutajoš 40 povezanih
Deep Purple objavio nove datume mad in europe turneje: U Beogradskoj areni 10. oktobra 2026. - Ulaznice u prodaji od 21. novembra
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Macut sa Đedović o NIS-u: Snabdevanje tržišta energentima i dalje stabilno
Euronews pre 14 minutajoš 15 povezanih