Povezane vesti
"Oko je visilo iz duplje": Medved mu otkinuo levu stranu lica zamahom šape i žvakao glavu poput psa koji glođe kost
Mondo pre 23 dana
Kada je Džeremi Evans (39) krenuo u lov na divlje ovce u kanadske Stenovite planine 2018. godine, nije mogao ni da zamisli da će se suočiti sa smrću, preneo je Dejli mejl. Napad grizlija promenio mu je život iz korena, ostavljajući ga sa teškim povredama… »
Medved lovcu iskopao oko: Našao je svoje meso na zemlji, pokušao je da se ubije, a danas izgleda ovako (foto)
Kurir pre 23 dana
Kada je Džeremi Evans (39) krenuo u lov na divlje ovce u kanadske Stenovite planine 2018. godine, nije mogao ni da zamisli da će se suočiti sa smrću. Napad grizlija promenio mu je život iz korena, ostavljajući ga sa teškim povredama i traumama. Danas… »
"Otkinuo mi je pola lica, oko mi je visilo": Jeziva ispovest lovca kog je napao grizli u Kanadi: Hteo sam da se ubijem, ali…
Blic pre 23 dana
Kada je Džeremi Evans (39) krenuo u lov na divlje ovce u kanadske Stenovite planine 2018. godine, nije mogao ni da zamisli da će se suočiti sa smrću. Napad grizlija promenio mu je život iz korena, ostavljajući ga sa teškim povredama i traumama. Danas… »
Vesti dana »

„Doveli su ga na sam kraj sahrane, vezanog, sa tri policajca“: Student priča da je Bogdanu u poslednjem trenutku rečeno da može na očev ispraćaj
Nova pre 2 satajoš 65 povezanih

Uhapšeni zbog sedam teških krađa Četvorka odnela televizore i alate vredne pet miliona dinara
Dnevnik pre 1 satjoš 47 povezanih

Analize pokazuju da je Navaljni otrovan u zatvoru, tvrdi njegova udovica
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih

"Pripremite se za hladne noći": Marko Čubrilo upozorava na promenu vremena
Mondo pre 5 satijoš 34 povezane