Povezane vesti

Najstarija osoba na svetu proslavila 116. rođendan: Preživela je sve ratove i bolesti, danas uživa u životu "Samo se držite…

Najstarija osoba na svetu proslavila 116. rođendan: Preživela je sve ratove i bolesti, danas uživa u životu "Samo se držite…

Kurir pre 2 dana
Etel Kejterhem, najstarija osoba na svetu, proslavila je 116. rođendan. Rođena je 21. avgusta 1909. godine u Engleskoj, u vreme vladavine kralja Edvarda VII, a danas živi u domu za stare gde je uz porodicu proslavila rođendan. Preživela je brojne… »
Najstarija osoba na svetu napunila je 116 godina i otkrila tajnu dugovečnosti, nema veze sa dijetama i vežbama: "Ovako sam ja…

Najstarija osoba na svetu napunila je 116 godina i otkrila tajnu dugovečnosti, nema veze sa dijetama i vežbama: "Ovako sam ja…

Blic pre 2 dana
Etel Katerham, najstarija osoba na svetu, proslavila je 116. rođendan. Katerham je rođena u Hampshireu u avgustu 1909. godine, u vreme vladavine kralja Edvarda VII, a danas živi u domu za stare gde je uz porodicu proslavila rođendan. Etel je rođena je… »

Vesti dana »