Povezane vesti
„Za sat vremena sam zaradila 1.000 evra“: Nina Seničar o početku karijere, izazovima i predrasudama sa kojima se suočila
Nova 25.08.2025
Glumica i voditeljka Nina Seničar otvoreno je govorila o poslu, ali i privatnom životu. Nina Seničar istakla je da je za nju važno da vidi svrhu u onome što radi, te da je zbog toga dva puta kretala od nule. „Imam tu potrebu da krećem ispočetka, od nule… »
"Za sat vremena zaradila sam: 1.000 evra" Nina Seničar o životu u Americi i izazovima: "Da sam uzela muževo prezime bolje bih…
Blic 25.08.2025
Nina Seničar je jedna od retkih kojoj je pošlo za rukom da izgradi međunarodnu karijeru. Krenula je iz Novog Sada, a onda ju je život usmerio na Italiju, koja je bila prekretnica da se bavi modelingom, a sledeće stanice ka kojima se uputila i koje su joj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 22 povezane
Vučić: Gledaćemo da zaštitimo decu od društvenih mreža, ali bez bilo kakvih oblika cenzure
Beta pre 24 minutajoš 13 povezanih
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 58 minutajoš 21 povezana
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog uvođenja vanrednog stanja
Insajder pre 3 minutajoš 13 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 58 minutajoš 11 povezanih