Povezane vesti

Šest meseci jela samo hleb da bi ugradila silikone! Nova učesnica Elite 9 obožava plastičare, a da li ima nešto u mozgu nije…

Šest meseci jela samo hleb da bi ugradila silikone! Nova učesnica Elite 9 obožava plastičare, a da li ima nešto u mozgu nije…

Kurir pre 1 dan
Deveta sezona rijalitja " Elita" počinje 6. septembra, a novu učesnicu Dušica Đokić mediji su sreli danas ispred zgrade Pinka. Naime, Dušica je atraktivna brineta, sa izvajanim, više muškim, telom i bujnim siikonskim grudima. "Novac, slava, moć… »
Pometnja na Dedinju zbog nove učesnice "elite 9": Atraktivnoj brineti svirali iz automobila: "Bila sam 6 meseci na pašteti da…

Pometnja na Dedinju zbog nove učesnice "elite 9": Atraktivnoj brineti svirali iz automobila: "Bila sam 6 meseci na pašteti da…

Blic pre 13 sati
Deveta sezona rijalitja "Elita" počinje 6. septembra, a novu učesnicu Dušicu Đokić sreli smo danas ispred zgrade Pinka. Naime, Dušica je atraktivna brineta, sa izvajanim telom i bujnim siikonskim grudima. Na njen izgled gotovo da niko nije ostao… »
"Jela sam paštetu i hleb da bih ugradila silikone, ne volim ružne i debele": Bodibilderka je nova učesnica Elite 9

"Jela sam paštetu i hleb da bih ugradila silikone, ne volim ružne i debele": Bodibilderka je nova učesnica Elite 9

Mondo pre 12 sati
Deveta sezona rijalitija Elita samo što nije počela, a kako je bliži 6. septembar, otkrivaju se i preostali učesnici koji će se naći na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedna od njih je i Dušica Đokić, koja se danas pojavila ispred Pinka, gde je sa… »
"Ovakva riba nikada nije ušla u elitu" Pometnja ispred Pinka zbog nove učesnice rijalitija, pokazala grudi i napravila haos…

"Ovakva riba nikada nije ušla u elitu" Pometnja ispred Pinka zbog nove učesnice rijalitija, pokazala grudi i napravila haos…

Alo pre 12 sati
Atraktivna brineta sa izvajanim telom i bujnim siikonskim grudima je oborila izgledom kako sve prisutne, tako i korisnike društvenih mreža. Elita 9 počinje 6. septembra, a nova učesnica Dušica Đokić se danas pojavila ispred zgrade Pink televizije na… »

Vesti dana »