Povezane vesti

Novak šokiran kad je čuo za Olgin nesrećni poraz posle sedam meč lopti, pa udelio savet: "Imao sam i ja..."

Novak šokiran kad je čuo za Olgin nesrećni poraz posle sedam meč lopti, pa udelio savet: "Imao sam i ja..."

Telegraf 25.08.2025
Novak Đoković je od srpskim novinara čuo na koji način je Olga Danilović poražena u prvom kolu US Opena, a onda je po informaciji da je portošila sedam meč lopti protiv Japanke Učiđime bio vidno iznenađen. - Žao mi je stvarno zbog takvog rezultata. Ovo… »
Novak zna lek za Olginu muku: Što pre!

Novak zna lek za Olginu muku: Što pre!

Sport klub 25.08.2025
Olga Danilović doživela je, po sopstvenom priznanju, najteži poraz u karijeri. Sedam propuštenih meč lopti, od toga po jednom 40-0 i 0-40… Kada smo mu saopštili detalje Olginog poraza od Japanke Učiđime, Novak Đoković napravio je izraz lica koji je… »
Novak Đoković podržao olgu Danilović: "Što te ne ubije, to te ojača – gore od ovoga nema"

Novak Đoković podržao olgu Danilović: "Što te ne ubije, to te ojača – gore od ovoga nema"

Dnevnik 25.08.2025
Srpska teniserka Olga Danilović dobila je podršku od Novaka Đokovića posle najtežeg poraza u karijeri. Danilovićeva je u prvom kolu US opena poražena od Učiđime sa 2-1 u setovima, nakon što je u trećem prokockala čak sedam meč lopti – od čega tri pri… »
Đoković: "Što te ne ubije, to te ojača - gore od ovoga nema"

Đoković: "Što te ne ubije, to te ojača - gore od ovoga nema"

B92 25.08.2025
Srpska teniserka Olga Danilović dobila je podršku od Novaka Đokovića posle najtežeg poraza u karijeri. Danilovićeva je u prvom kolu US opena poražena od Učiđime sa 2-1 u setovima, nakon što je u trećem prokockala čak sedam meč lopti – od čega tri pri… »

Vesti dana »