Повезане вести

Новак шокиран кад је чуо за Олгин несрећни пораз после седам меч лопти, па уделио савет: "Имао сам и ја..."

Новак шокиран кад је чуо за Олгин несрећни пораз после седам меч лопти, па уделио савет: "Имао сам и ја..."

Телеграф пре 26 дана
Новак Ђоковић је од српским новинара чуо на који начин је Олга Даниловић поражена у првом колу УС Опена, а онда је по информацији да је портошила седам меч лопти против Јапанке Учиђиме био видно изненађен. - Жао ми је стварно… »
Новак зна лек за Олгину муку: Што пре!

Новак зна лек за Олгину муку: Што пре!

Спорт клуб пре 25 дана
Олга Даниловић доживела је, по сопственом признању, најтежи пораз у каријери. Седам пропуштених меч лопти, од тога по једном 40-0 и 0-40… Када смо му саопштили детаље Олгиног пораза од Јапанке Учиђиме, Новак Ђоковић направио је… »
Новак Ђоковић подржао олгу Даниловић: "Што те не убије, то те ојача – горе од овога нема"

Новак Ђоковић подржао олгу Даниловић: "Што те не убије, то те ојача – горе од овога нема"

Дневник пре 25 дана
Српска тенисерка Олга Даниловић добила је подршку од Новака Ђоковића после најтежег пораза у каријери. Даниловићева је у првом колу УС опена поражена од Учиђиме са 2-1 у сетовима, након што је у трећем прокоцкала чак седам меч… »
Ђоковић: "Што те не убије, то те ојача - горе од овога нема"

Ђоковић: "Што те не убије, то те ојача - горе од овога нема"

Б92 пре 25 дана
Српска тенисерка Олга Даниловић добила је подршку од Новака Ђоковића после најтежег пораза у каријери. Даниловићева је у првом колу УС опена поражена од Учиђиме са 2-1 у сетовима, након што је у трећем прокоцкала чак седам меч… »

Вести дана »