Povezane vesti
"Ostavio me šuger dedi koji me je finansirao" Transrodna Kiki spakovala kofere i otišla u Crnu Goru da pronađe novog
Kurir 26.08.2025
Kristina Kiki Nikolić otvoreno je govorila o svom izgledu, muškarcima i rijalitiju. Transrodna rijaliti učesnica privlači pažnju otkako se pojavila u javnosti. Nju su domaći mediji ulovili na aerodromu a ona je tom prilikom otkrila gde putuje, te sve… »
"Ostavio me deda koji me finansirao..." Transrodna Kiki spakovala kofere i otišla u Crnu Goru da pronađe novog
Telegraf 26.08.2025
Kristina Kiki Nikolić otvoreno je govorila o svom izgledu, muškarcima i rijalitiju. Transrodna rijaliti učesnica privlači pažnju otkako se pojavila u javnosti. Nju su domaći mediji ulovili na aerodromu a ona je tom prilikom otkrila gde putuje, te sve… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, zatvorene ulice, počeo zvanični program, incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 27 minutajoš 37 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vitkofom i Kušnerom: Ukrajina neće napadati Moskvu do ponedeljka
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 28 povezanih
Vitkof i Kušner stigli u Moskvu: pokušaj da se ožive pregovori o okončanju rata u Ukrajini
Politika pre 52 minutajoš 49 povezanih
(Foto) U Zagrebu završen protest protiv skladištenja otpada u Lici: Upućeni konkretni zahtevi vladi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 29 povezanih