Povezane vesti
"Ostavio me šuger dedi koji me je finansirao" Transrodna Kiki spakovala kofere i otišla u Crnu Goru da pronađe novog
Kurir 26.08.2025
Kristina Kiki Nikolić otvoreno je govorila o svom izgledu, muškarcima i rijalitiju. Transrodna rijaliti učesnica privlači pažnju otkako se pojavila u javnosti. Nju su domaći mediji ulovili na aerodromu a ona je tom prilikom otkrila gde putuje, te sve… »
"Ostavio me deda koji me finansirao..." Transrodna Kiki spakovala kofere i otišla u Crnu Goru da pronađe novog
Telegraf 26.08.2025
Kristina Kiki Nikolić otvoreno je govorila o svom izgledu, muškarcima i rijalitiju. Transrodna rijaliti učesnica privlači pažnju otkako se pojavila u javnosti. Nju su domaći mediji ulovili na aerodromu a ona je tom prilikom otkrila gde putuje, te sve… »
Vesti dana »
Danas se odlučuje sudbina Kecmanovića: Sudija izriče presudu roditeljima dečaka ubice: Miljani prete tri, a Vladimiru 14,5 godina robije
Blic pre 9 minutajoš 125 povezanih
Arsenal u gepeku: Uhapšen osumnjičeni za trgovinu oružjem u Nišu - zaplenjene bombe, automatske puške, raketni bacači
Euronews pre 1 satjoš 52 povezane
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 18 satijoš 3 povezane
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 44 minutajoš 24 povezane