Повезане вести

(Видео) Навијачи у НБА су одлучили Јокић поново испред свих ово је најбоља асистенција сезоне

(Видео) Навијачи у НБА су одлучили Јокић поново испред свих ово је најбоља асистенција сезоне

Дневник 26.08.2025
Иако је пауза у најјачој кошаркашој лиги света – НБА, то не значи да Никола Јокић не може да добија признања. Још једно је стигло на адресу српског центра, који носи дрес Денвер Нагетса. Наиме, навијачи су изгласали његов… »
Ремек-дело Николе Јокића запалило дрштвене мреже! Пред сам старт Еуробаскета НБА лига се поклонила Србину: Чудесан потез…

Ремек-дело Николе Јокића запалило дрштвене мреже! Пред сам старт Еуробаскета НБА лига се поклонила Србину: Чудесан потез…

Курир 26.08.2025
Пред сам старт Еуробаскета НБА лига одала је признање репрезентативцу Србије и центру Денвера Николи Јокићу. Његова чудесна асистенција на мечу против Милвоки Бакса, који је одигран крајем марта, проглашена је за најбољу у… »
ВИДЕО Ремек-дело о ком бруји НБА: Погледајте како је Јокић извео најбољу асистенцију у сезони и то на који начин

ВИДЕО Ремек-дело о ком бруји НБА: Погледајте како је Јокић извео најбољу асистенцију у сезони и то на који начин

Нова 26.08.2025
Никола Јокић је један од најбољих додавача у историји међу високим играчима (бољи је и од многих којима је то примарни посао), а као награда је стигло још једно признање од НБА лиге. Асистенција српског центра проглашена је за… »

Вести дана »