Povezane vesti

(Video) Navijači u NBA su odlučili Jokić ponovo ispred svih ovo je najbolja asistencija sezone

(Video) Navijači u NBA su odlučili Jokić ponovo ispred svih ovo je najbolja asistencija sezone

Dnevnik pre 25 dana
Iako je pauza u najjačoj košarkašoj ligi sveta – NBA, to ne znači da Nikola Jokić ne može da dobija priznanja. Još jedno je stiglo na adresu srpskog centra, koji nosi dres Denver Nagetsa. Naime, navijači su izglasali njegov sjajan pas, bez gledanja, iza… »
Remek-delo Nikole Jokića zapalilo drštvene mreže! Pred sam start Eurobasketa NBA liga se poklonila Srbinu: Čudesan potez…

Remek-delo Nikole Jokića zapalilo drštvene mreže! Pred sam start Eurobasketa NBA liga se poklonila Srbinu: Čudesan potez…

Kurir pre 25 dana
Pred sam start Eurobasketa NBA liga odala je priznanje reprezentativcu Srbije i centru Denvera Nikoli Jokiću. Njegova čudesna asistencija na meču protiv Milvoki Baksa, koji je odigran krajem marta, proglašena je za najbolju u prethodnoj sezoni od strane… »
VIDEO Remek-delo o kom bruji NBA: Pogledajte kako je Jokić izveo najbolju asistenciju u sezoni i to na koji način

VIDEO Remek-delo o kom bruji NBA: Pogledajte kako je Jokić izveo najbolju asistenciju u sezoni i to na koji način

Nova pre 25 dana
Nikola Jokić je jedan od najboljih dodavača u istoriji među visokim igračima (bolji je i od mnogih kojima je to primarni posao), a kao nagrada je stiglo još jedno priznanje od NBA lige. Asistencija srpskog centra proglašena je za najbolju u prethodnoj… »

Vesti dana »